mavi deniz bebişin sağlıkla kullansın hediyelerini canım
ama üzüldüğüm bişe var yaa bize kimse bişe almadıı:çok üzgünüm: annem ve ablamlar başka şehirdeler zaten.. Eşimin ailesinin ilk torunu olcak halbuki ama hiçççççç senağlamakimse bi tel alıp getirmedi yaa beeeesenağlama küstüm herkese işteeeee küstümmm
CANLİZ nerdesin göremedim seni iyileştinmi nasıl oldun
şeker tecrübeli bir anne olrak yorum yapayım dedim
şimdi arkadaşlar doğum yapacağınız hastanede önemli cünkü bazı hastaneler anne için gerekli olan ihtiyacları karşılıyorlar . mesela doğum sırasında ve akabinde rahat etmesi için gecelik veriliyor hijenik ped değilde daha çok hasta bezi şeklinde olanlardan da tedarik ediyorlar. tabiki bebek için bir şey yapılmıyor bu dik nodan sonra yukarıya yazayım...........
kocaman öptüm seni
Kıyamammm bizede bişi yok ama henüz erkenki canısı üstelik git ilk cicisini sen kendin al bakalım şöyle en tatlısından minicik bir patik eldiven adet yerini bulsun alkisalkisalkis Gör bak azıcık daha zaman geçsin nasılda gelecek hediyeleriniz...Üstelik büyükler bekler cnm bekler en azından bi 5-6 ayın geçmesini beklerler yerimseniben
["][COLOR][/COLOR][/COLOR]
Karakızzım yaa ondan doğuralım bizde kız olursa adrıana limaya rakip olucak oğluş olursa Doğada diyo Atatürke bak anne delikafaduldendelikafadulden:roflol:
Renkli, renkli bahar gelsi yazılarımada kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:anamm adriana lima gibi olsun haketen kız olursa olmasada ben benzetirim kızımı :roflol:
zaten eşim diyoki eğer kızımız olursa ben yandım anası süslü kokoş kızı ondan daha süslü kokoş olcak diye e heralde yane
kızlar belki erken olucak ama bebek odası bakanlar oldumu ya
ben bakıyorum çilek mobilyadan baktım fena diildi
:roflol::roflol::roflol:
Yandı babişler yandııııııııııı sengözlerimebaksanab :jeyyar: ..Canımın içi dün eşim diyorki bak birtanem kendini fazlaca yıprattın o bebek ikimizin hatta üçümüzün hepimiz düşünüyoruz hepimiz dua ediyoruz ama iyi düşünüyoruz bizler hayatımızı başka şeylerle yönlendiriyoruz karamsar değil bilakis kucağımızdkai günleri düşünüyoruz sende öyle yap annesi bak o bizim tek başına üstlenme hepimizin canı öyle etkilendimkiii anlatamam Şükürler olsunki böyle bir ailem var okeyede dörtlü geliyo yaşasınn kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :dance::dance:
zarenim cnm benim büyükler ilk 5 6 ay geçmeden bir şey almazlar benim annem ve kayınvalidem bir şey almadılar küludu sayma sen bildigimiz minik 1 yaşındaki giyeilebilecek kız ve erkek iç çamaşırı idi adetmiş donansın falan dedi yani onu özellikle giydirmek için almadılar...görümcemde yurtdışına gitmişti cinsiyeti belli olmadıgı için cesaret edip alamamış ama elide boş dönmnek istemedigi için badi ile ayakkabı almış yani burada olsa idi şimdi alıp vermezler bana halada yok zaten..takımlarda başkalarından geldi aileden degil yanii..benimde kayınvalidem kendi kızında bile 6 ay dolmadan almadı..görümcem denk geldikçe ufak ufak birşeyler almıştı..yani üüzlme benimkilerin özel neden oldugu için denk geldi..yani büyükler almıyor 6 ay dolmadan..
ay valla bende bakıyorum erken ama en azından sadece kafamda birşey oluşsun diye şimdiden bakınıyorum ama çilekte pek beğenemedim ben birde kk daki bayanların yaptıkları odalarada bakıyorum çok güzel odalar yapmışlar
kızlar hepinize günaydııııııııııın
ay valla bende bakıyorum erken ama en azından sadece kafamda birşey oluşsun diye şimdiden bakınıyorum ama çilekte pek beğenemedim ben birde kk daki bayanların yaptıkları odalarada bakıyorum çok güzel odalar yapmışlar
oooo 6. aya kadar biz alırız herbişeyini zati kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum canım merak etmeyin böyle basit bişe için üzermiyim bebişimi kızzz.. biraz takıldım ama geçti hemen kaydirigubbakcemile5
ben yemeğe gidiyorum kızlar.. cokacimcoook afiyet olsun hepinise şimdiden
kızlar ben yemeğe gidiyom acıktım cokacimcoook
kızlar hepinize günaydııııııııııın
CANLİZ nerdesin göremedim seni iyileştinmi nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?