%90 erkekmiş canımcersucum sağol.erkek mi bekliyoruz..............
saol canım dusundügünüze sevindim ıyı deılım hala dun yattım dınlendım dune gömre cok sükür ama yınede ıyı degılım uykum gelıyo halsızlık var ama dukkanıda bırakamıyorum napım ıdare ediyoruz işte -tatlicadiarzu- yazdıklarınızı oluyorum ınankı bazen yazacak halım bıle olmuyo
uni çok geçmiş olsun canım tabi sende haklısın endişe etmekte ama sömürmelerine izin vermemk lazım onlarda işlerini biliyolar herşey normalken hep korkuttu beni şimdi eşimle beraber olamıyoz bile bir araştır bakalım daha ii bir yer varmı sonuçta biz özgürüz ticaret gibi görülüyorsa sağlığımız değilmi cicim:enbuyukkk:
afyet ossun gulümmm cokacimcoook ne yiyon bakemmm çay içme sakun haa süt falan iç hemi :lepi:
günaydın kızlar
benım bugun moralım bozuk
bu aksam sırketın asya yakasında eglencesı vardı
kociş gondermıyoo beni sabah ben gidicem dıye tutturunca
uzak mesafe rahatsızlansan benım gelmem 1 saat dedı,
bıde cuma trafıgı varmısss.
sonuc olarak kociş kazandıı
ben de göbüşte diil di göğüslerimde damarlar belirginleşmiş bunu farkettimm
ben giyiyom vallaaa ooh pek rahat
ohh gez bakalım delikafadulden
kızlar benim ayağım daha doğrusu baldırım çok kötü şiş gibi hissediyom
ama bakıyom bastırıyom heçç şiş deel
emme geçen gün çok yoruldum ondan oldu
çarşamba eve gittim temzilik yaptım bi güzel
sonra kocişle pazara çıktık eve geldim yemek yaptım
yemeği yedik ortalığı topladım gezmeye gittik
heçç dinlenmedim ve gittiğim yerdede ayağımı sallayıp oturmak zorunda kaldım
zaten gün boyu iş yerinde ayaklar sarkıyo bide gece 11 e kadar olunca
bacaklarım dayanamadı çok ağrıyo
öfff be emme yazdım haa delikafadulden
Kızlar bu arada ben alış-veriş listesi yapmaya başladım.. İnternetteki listelere bakıyorum ve bilgisayarıma aktarıyorum.. Sonrada kontrol ediiip ayıklıyorum çünkü çok gereksiz şeyler de yazıyolar....
Şimdi doğum çantası için listemi yaptım bile ama eklenecekler var mı bakıyorum yine de sositososito
size de var mı çalışmalar ?
ulen alışveriş deyip durmayın kanım bitleniyyyyyyyyyyy :)) bugun fındıkzade cuma pazarına bi dalış yapacamm allah maaşıda aldım yandım ben heee kesin bütün parayı yerim oralarda delikafadulden
bizimde bir kız bi erkek külodumuz var(kayınvalidem duyunca almıştı adettendir donansın diye) bi tanıdıgım 2 takım kıyafet getirmiş şapkasıyla patigiyle falan..birde görümcem 5 tane pakette çıtçıtlı badı almış..birde spor ayakkabı..benim ablamda yeni dogan şampuan krem mendil seti almış joansın baby olan 5 li setini(dogrumu yazdım adını bilmem)
şeker tecrübeli bir anne olrak yorum yapayım dedim
şimdi arkadaşlar doğum yapacağınız hastanede önemli cünkü bazı hastaneler anne için gerekli olan ihtiyacları karşılıyorlar . mesela doğum sırasında ve akabinde rahat etmesi için gecelik veriliyor hijenik ped değilde daha çok hasta bezi şeklinde olanlardan da tedarik ediyorlar. tabiki bebek için bir şey yapılmıyor bu dik nodan sonra yukarıya yazayım...........
kocaman öptüm seni
şirinyalı canımcersu antalyanın neresındesın sen kaydirigubbakcemile3
ya 2500 tlde çok bana göre 1500 1700 civarı uygun bence
EliFatihEFU canım maaşallah sana yaaa göbişine bayıldım
karnın baya bi sivri belli değil dimi seninkinin cinsiyeti
bana erkek gibi geldi..
annembirmelek canım sende öğrenememişsin cinsiyeti henüz
kız mı acep ondan mı göstermedi
hayırlısı olsun bi daha ki sefere inşallah..
allah hayirlara cikarsin insallah ,rüyalara fazla takilma tatlim görüp unutup gecyasakkelimemart09 .!.:günaydıııın,
bende sabahın köründe geldim garip bir rüya gördüm. Arabamı kullanamıyorum ben burada degilken muayene süresi gecmiş diye, muayenesinide yaptıramadığım için. Heralde bu içime dert etmiş. Rüyamda arabayla giderken polis ceviriyo, bende ehliyet ruhsat kimlik hiçbirsey yok ayrıca poliste arap!!! yani ben rüyamda Türkiyedede degilim, anlaşamıyoruz nasıl agladım ama rüyamda bir bilseniz........
Neyse kendim kendime iyi yorum yapayım rüyaların tersi olurmus demekki ben cok gülücem:)
cerin .!.:ayyy bugun 14.haftaya girmişiiiimmmm ne kaaa güsel bebişlerimis büyüyo inşallahhh...
ya kıslar acaip heycanlıyım bugun ikilinin sonuçları çıkıyo doktora ditcem nolur dua edin ya hayırlı haberlerle geleyimmm
hepimizinkini insallahaseba .!.:her zaman böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
bebişinde göbüşüde tatlı çıkmışlar
Allah bağışlasın canım
canik en mantiklisi mayo giymek ben gecen gün bakindim hamile mayolarina bende denize girmeden duramam,bikini bence cok cirkin duruyo hamilelerde hem göbegi direk günes isigina maruz birakamak gerekliymus..düz siyah hic sevmenme aslinda ne süsü var ne püsü ama onu alicam galiba en azindna rahatAnnemBirMelek .!.:ya gercekten kızlar bu bıkını veya mayo işini napıcaz yaa bende gecen senekıleri giyemem ama denıze girmeden de duramam napcazz yaaa...
bende gelmek isterdim sizle pazara gizerdik yaa toplanıp cümbür cemaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?