cersucum senin dr iyiymiş valla yaaa.ben 11+ 6 da gittim ağzından bi kelime alamadım valla cinsiyetle ilgili yaaa.........
geçmiş olsun canım bende temizlik yapmaya başladımkızlar ben yine fena oldum çıkıyorum hepinizi öptüm.bu arada aynı zamanda da grip olmuşum hiç halim yok valla.
kızlar ben yine fena oldum çıkıyorum hepinizi öptüm.bu arada aynı zamanda da grip olmuşum hiç halim yok valla.
CANLİZ ve CANSU bende çok sevindim ya bende lara özgürlükdeyim çok yakınmışız yaaa ne güzel....
kız canliz neresi uygunmuş ya o zaman bende bi sorun var sanırım piyasasından haberim yok ya bu işin ondan olsa gerek.bi bebek odası takımı.2.550 tl yaaaa.şaka gibi.ama kabul ediyorum artıları çok zaten bende öyle arıyordum.daha sonra yatak büyüyor yani ileri vadedede kullanılabilir bişey oluyor. 6 --7 yaşa kadar falan o anlamda aslında daha ekonomik................
canlizcim geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine fırsat buldukça dinlen...bol c vitamini al bitanem...daha da ilerlemesin ilaç da kullanamıycaksın çünkü...
saol canım bırazcık dah aıyıyım sukur yokk yokk bırdaha töbeee dıkkat etcem attıslıgın zamanı gecmıs anladım hasta olunca kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?