2009 Kasm Anneleri

cersucum senin dr iyiymiş valla yaaa.ben 11+ 6 da gittim ağzından bi kelime alamadım valla cinsiyetle ilgili yaaa.........

kız benim doktor söylemeden eşim atladı işte bu pipi diye hakkaten baktık pipiye benzio dr erkek dedi bide 1 hafta gelişimi önden gidiomuş ondan önce pipisi büyüdü heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

millet esya oda konusmaya baslamis bakin ben bu tarzlari begeniyorum böyle alicam odasini
ama ilk aylarda pusette yanimizda yatacagi icin sepetinin takimlarini ve odanin dekorasyonlarini türkiyeden tedarik edicem
orda daha güzel seyler var burda hep standart seyler malesef
fikir verin bakem bu nasil sizce

evet besik kaldirilip yerine ayni mobilyadan bir yatak tabii kardesi olmazsa, cok bebeksi degil büyüyüncede rahatlikla kullanabilcek yavrum..ben ölctüm hesapladim hepsini tek bir duvara dizicem yan yana, karsi taraf oyun oynamasi emeklemesi icin kalsin

benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:

esine söyle hayatta hersey bizim istegimiz gibi olmuyo,allah nekadar nasip ederse okadar olur bende kesinlikle kardesi olmasindan yanayim ama kac tane olur onu zaman ve durumlar belli edicek

bıdıkcanlar, okuyamadım geçmişi, var mı yeni havadisler ??
özetçibaşları nerdesinizznaniknanik

selam kızlar yemeğimizi yedik geldik ama patlamak üzereyim şiştim resmen her ne kadar sevmediğim yemek çıkmışta olsa genede yedim bebişim için herşey kaydirigubbakcemile3
kızlar valla ben bebek odası ve masrafları için para biriktirmeye başladım şimdiden hatta kocam bana gecenlerde sen bu hızla para bırıktırmeye devam edersen cocuğa dayalı döşeli evde alırsın arabada dedi :roflol: dalga geçiyo benle elime gecen her parayı atıyorum köşeye bebişimin parası diye kaydirigubbakcemile3
nappim lazım olur yarın bigun belki o an sıkışık olcaz başkalarından para istiyeceğimize cebimizde bulunsun dimi ama hem her istediğimide rahatlıkla alayım yani
zaten henüz sadece 1300 tl kadarcık falan bırıktırdım o kadarda çok değil yani artık 5 ayda ne kadar olur bakcaz kaydirigubbakcemile3

E=boncukx;6853751]kızlar ben yine fena oldum çıkıyorum hepinizi öptüm.bu arada aynı zamanda da grip olmuşum hiç halim yok valla.[/QUOTE]

canım dikkat et kendine Şeniz

kızlar ben yine fena oldum çıkıyorum hepinizi öptüm.bu arada aynı zamanda da grip olmuşum hiç halim yok valla.

gecmis olsun boncuk
herkes grip yaa ne beter bi illet bu herkesi tek tek dolasiyo
ihlamur cayina bir elma bir limon dogra beraber kaynat
julietten aldim ben bu tarifi cok ise yaradi ertesi güne ayaklaniyosun

bende cikiyorum cok isim var bugün
kizlar birazdan dökülürler,,herkese iyi sohbetlerŞeniz

selam kizlar

elifcim bu takimi bende begenmistim.. hangi magazadaydi unuttum bende bu tarz biseyler ariyorum özellikle doklabim 3 kapili olmasini istiyorum.. ama yatagida genc yataga cevrilebilenler var onlarda kullanisli oluyor canim..

canım haklısında 7 yasındakı bır cocuk arabayamı bıner kızzzzz kaydirigubbakcemile3 ben o kadar pahalı dusunmuyorum ya 400 500 cıvarı alırım zaten arabada olunca gerek yokkı her yere abaıle gıdıyoz kucagımıza alıp gıdıcemıs yere gıdıyoz sadece gezmede alıs verısde ıyı oluyo bebek arabası yazık yavrum o kadar verılürmu arabaya kaydirigubbakcemile

canlizcim geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine fırsat buldukça dinlen...bol c vitamini al bitanem...daha da ilerlemesin ilaç da kullanamıycaksın çünkü...

saol canım bırazcık dah aıyıyım sukur yokk yokk bırdaha töbeee dıkkat etcem attıslıgın zamanı gecmıs anladım hasta olunca kaydirigubbakcemile3

saol canım bırazcık dah aıyıyım sukur yokk yokk bırdaha töbeee dıkkat etcem attıslıgın zamanı gecmıs anladım hasta olunca kaydirigubbakcemile3

yaa bi daha saçların ıslakken motora binermisin sen bakimm klava:
düzeldin mi canım nasılsın bugün :bbo:

karakızım 1300 mü biriktirdin maşallah valla ben biriktiremiyorum para ancak yetiyor valla borçlar varda..önümzüdeki aydanda biriktiremeyecegim maalesef testler varya hep ona gidecek muayene parası falan ssk danda alacam ama daha alamadım malum raporluydm yaa...arada kaldım valla...

vallahi bende çok biriktiremedim bu aralar masraf biraz fazla
düğünler anneler günü felan derken çok bişe kalmadı
ama 2 aydır tüm lira alıyoruz
bundan sonra daha fazla ayıracam artık
ay sonu kalanı ayıralım dersek hele hiçç bırakmıyos hepsi bitiyo
o yüzden ay başı ayırıp kalanla yetinmek gerek

asebe duzeldım canım yok bırdaha cok dıkkat etcem ya cok kötu oldum bır daha yasamak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…