2009 Kasm Anneleri

kıslar ya ben bu hamilleikte bel ağrısı çok çekiyorum
yarım saat ayakta kalım
sonra dinlenmek için uzanıyorum
ama kalkarken farkediyorum
zorlanıyorum basarken bile belim ağrıyo
şimdiden böle olursam 6 ay daha oğlumu bu bel nasıl taşıyacak anlamıyorum
baş ağrımda oluyo bazen
bide bu hafta göğüslerim sanki birazcık daha büyüdü
tırlaklarım da hemencik uzuyor
ben de ki değişiklikler böle işte
he bide belim kalınlaştı ya en çok da bundan korkuyordum
inşallah doğumdan sonra herşey normale girer

kızlar yokum uzun zamandır nasılsınız okuyamadım neler yapıyonuz bu arada bebişinin hareketlerini hisseden varmı aranızda birde hanımlar kaç kilo aldınız

kuşum işde boyle şeyler kitaplarda yazmaz hayat tecrunesidir. benim süt 2 sonra teşvik ettilerde o yüzden oyle dedim. ama mesela ben hijenik pet aldım ama yetmedi onun yerine hasta bezi aldık ( sezeryanla norlaml doğum arasında kanama farkı oluyor)

seni kocvaman öpüyourm

benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:
ana ne güzelllllllllllllllll bende çok istiyom ama benim koçiş sitemyorbenneyaptımki

efenin annesi naber canım
neler yapıyorsun bakim

çok şükür teyzesi maaile iyiyizzzzzŞenizŞeniz

asebe duzeldım canım yok bırdaha cok dıkkat etcem ya cok kötu oldum bır daha yasamak ıstemıyorum

canım dikkatli olmalıyız artık kendimizden önce bebişi düşünmeliyiz
eskiden olsa ilaç alırdık sorun değildi ama ilaç da içemiyoruz
o yüzden 2, 3 kat dikkatli olmalıyız çünkü biz anneyiz delikafadulden

aman bende ufak ufak elime ne gecerse atıyorum işte hatta etrafta hiç bozuk para bırakmıyorum hepsi kavanoza ne yar ne yoksa kaydirigubbakcemile3

saol canım bırazcık dah aıyıyım sukur yokk yokk bırdaha töbeee dıkkat etcem attıslıgın zamanı gecmıs anladım hasta olunca kaydirigubbakcemile3

sen öle ıslak saçlarla bin motorlara ahhh ahhhh kaydirigubbakcemile
düzeldinmi acık bakim bacım

karazeytin sen düşündüm isim bakem oğluşuna isim benim aklımda bir isim var oğlum olursa koyacağım sanırsam

karazeytin sen düşündüm isim bakem oğluşuna isim benim aklımda bir isim var oğlum olursa koyacağım sanırsam

ŞenizŞenizŞeniz
canım ya hala düşünüyom
sanırım 6 ay daha düşüncem
dün kocişi kıraç dedim beğenmedi işte aslında ben beğeniyodum
efe
ege
arda
aklıma geliyo ama hala bulamadım aklıma yatan

beratefem canım oğluna isim düşündünmü bakim

ben eymen dedim eşimde emir doğan dedi ama ben Ğ harf istemiyorum sonuçda bizim cocuklar internet cocukları zorlansın istemiyıorum..

AMAAAAAAAAAAA TABı HALA BıR KORDON ÜMıDı VAR :1rolleyes:
ooo kimler gelmiş kimler beratefem karazeytinim hoşgeldiniz bacılar kaydirigubbakcemile3
SOYLE GÜZEL BACI

EFE ıSMıNı şiddetle tavsiye ediyorum benim kuşumun ismi Berat Efe:asigim:

uff ya kismeee yazmıyo işte
küstüm ben çıkıyom bananeee
ana geldim ya yazıdm ya töbe töeklava:

benimde aklıma hiiiiç bişey gelmiyo yahu benim eşimde huyludur biraz her ismide beğenmez

temizlik yaptım çok yoruldum ay bittim umarım bi zararını görmem ya aslında yapmamam gerekiyo yasak ama dayanamıyorum -tatlicadiarzu-

benim eşim kendince plan yapmış 4 çocuk yapcakmışız büyük bir aile olcakmışız bende 2 diyorum inanırmısınız çok bozuluyo küsüyo ya 3 olsun bari diyo :1shok: :1shok: :1shok:

anaaammmm ben daha 2. yi düşünemiyorummm :1shok:
geçen gün benim eşim de dedi bu doğsun hemen öbür sene 2. yi yaparız dedim senin için kolay tabi senin yerinde olsam ben her sene bi tane yaparımmm :roflol::roflol::roflol:

ayyy karakıııızzzz çookk tatlısınnnn gel öpcem çok içimden geldiii ŞenizŞenizŞeniz

oyy anam oyyy
şöööle bir girem dedim
kimsecikler yok ortada anacım

beni beğenmiyo musun senağlamasenağlama

Bayanlar merhaba sabahın köründe kadıköye gittim bebişime birsürü elbise aldım...Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yeni keşfettim "Peros" cok cici şeyler var ve fiyatlarda süper. Bu arada ben bebişime hep 9-12 aylık aldım bir dahaki yaza giyeceğiz insallahkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Picture 5.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
  • $Picture 6.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $Picture 7.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $Picture 8.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $Picture 9.webp
    5 KB · Görüntüleme: 35

ooohhh ne güzel bende erkek olsam bende isterim tabi senede bir çocuk
onlara göre ne var sanki :CüvCüv: bütün sıkıntıyı çeken biz

yaaa kızlar bugün inanılmaz bir baş ağrısı var bende anlatamam
kafamı oynatırken bile ağrıyo ama çoook değişik bi ağrı (üstünüzden uzak olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…