canım valla hangisi daha iyi karar veremiyorum... bizde de var huysuzluk ilgilenseler kızıyoruz ilgilenmeseler kızıyoruz...kaydirigubbakcemile3
benimkiler çok meraklı... biraz yol versem bebeği kendi evlerine alırlar :roflol: eşimin yurt dışında 3 tane teyzesi var harıl harıl alışveriş yapıyolar...bak şimdi bi açıdan baktığında çok güzel ..seviniyolar ve herşeyini almaya çalışıyolar ... burda herşey daha güzel siz sakın ordan bişey almayın falan diyolar... bazen de düşünüyorum biberonundan arabasına kıyafetine kadar herşeyi onlar getiricek yani ben hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıycak mıyım bebeğimi hep onların zevkine göre mi giydiricem diye....halbuki ne alakası var ben yine ne istiyosam alırım burdan ..hatta yüküm hafiflemiş oluyo .... düşünüyorum aynı şeyi benim teyzelerim yapsaydı yine böyle mi düşünürdüm diye tabiki hayır :)))benim teyzem amerikadan bi pijama takımı getirmiş 3 gün kardırmadım geldim gittim sevdim :roflol::roflol: yani biz de biraz önyargılı ve huysuz yaklaşıyoruz kaynana tarafına...kendi annemizi tolere ettiğimiz gibi etmiyoruz çoğu zaman pireyi deve yapma eğilimindeyiz yani :roflol::roflol: ( bi dipnot düşeyim daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir benim kayınvalide incelenesi bi vakadır bu yazdıklarımı okuyup da çok iyi insanlara denk geldiğimi ne kadar şanslı olduğumu falan düşünmeyesin :roflol::roflol: bugün bi pozitiflik gelmiş üstüme :roflol: )
canım valla hangisi daha iyi karar veremiyorum... bizde de var huysuzluk ilgilenseler kızıyoruz ilgilenmeseler kızıyoruz...kaydirigubbakcemile3
benimkiler çok meraklı... biraz yol versem bebeği kendi evlerine alırlar :roflol: eşimin yurt dışında 3 tane teyzesi var harıl harıl alışveriş yapıyolar...bak şimdi bi açıdan baktığında çok güzel ..seviniyolar ve herşeyini almaya çalışıyolar ... burda herşey daha güzel siz sakın ordan bişey almayın falan diyolar... bazen de düşünüyorum biberonundan arabasına kıyafetine kadar herşeyi onlar getiricek yani ben hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıycak mıyım bebeğimi hep onların zevkine göre mi giydiricem diye....halbuki ne alakası var ben yine ne istiyosam alırım burdan ..hatta yüküm hafiflemiş oluyo .... düşünüyorum aynı şeyi benim teyzelerim yapsaydı yine böyle mi düşünürdüm diye tabiki hayır :)))benim teyzem amerikadan bi pijama takımı getirmiş 3 gün kardırmadım geldim gittim sevdim :roflol::roflol: yani biz de biraz önyargılı ve huysuz yaklaşıyoruz kaynana tarafına...kendi annemizi tolere ettiğimiz gibi etmiyoruz çoğu zaman pireyi deve yapma eğilimindeyiz yani :roflol::roflol: ( bi dipnot düşeyim daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir benim kayınvalide incelenesi bi vakadır bu yazdıklarımı okuyup da çok iyi insanlara denk geldiğimi ne kadar şanslı olduğumu falan düşünmeyesin :roflol::roflol: bugün bi pozitiflik gelmiş üstüme :roflol: )
ayyyyyyyy alcan kafasına atcan işte of of.ben aramadım bile.benim kociş küstüklerinde sen ara ayıp dedi aradım beni ilgilendirmiyolar dedi iyi dedim bende sonra hamile kaldım hiç aramadı bende hiç aramadım.kociş ara dedi bi ara aramam ben dedim o arasın dedim.e haklı olduğum için dilim uzun:roflol:şimdide umursamıyom sende boşveeeeeer
hiiçç umrum diil falla laelaelaelaelae
ya sorma benimde arkadaşımla konuşuyom diyoki ben bebeğe hiçbişey almadım.kaynanası bi yandan annesi bi yandan alıyomuş.herşeyi tamammış.ahhhhhh ulan kader dedim kendi kendime benim annem babam vefat etti e kocişinki aramıyo sormuyo.amaaaaaan.
benımd ekaynanam cok ıyıdır bende hıc bırsey almıyorum bızde ılk toruna babanne ıle annene ustlenır cogu seyını torun yapıoz onlara alsın lar canım valla her zaman mı alıyolar valla benım gıbın gelıne de melek gıbı bı kaynana geldı kaydirigubbakcemile3 yawww bende ıyıyım beee ama yapılması gerekenıde yaptırırım yerıne göre. kızı yok bırde benım kaynananın ondan cok düskün yemek yepıp yepıp getırır ama bende cok saygılıyımdır canım :ecrin_bebek: ama haklı oldugum bı konu oldugundada yüzüm asılır yada sölerım yanı ayy ıcımde tutum da batlim mi hıhhhh
kızlar halinize şükredin .... kayınvalidemler 4 kız kardeş...anneleri de hayatta...yani benim tam 5 tane kayınvalidem var... ne alaka diceksiniz hemen açıklıyım ...eşim doğduğunda kayınpederim yurt dışında olduğu için bunlar hepsi bi evde kalmışlar ve benim sevgili kocişi beraber büyütmüşler...şimdi hepsi annesi olduğunu iddia ediyo... yurt dışında olmalarına rağmen ordan buraya yetişiyolar yaz tatillerinde nereye kaçacağımı şaşırıyorum inanın.... bi örgütlüyolar kendilerini inanamazsınız... hele de evlenirken o nişan-düğün hazırlıkları esnasında neler çektiğimi bilemezsiniz... etrafımdaki herkes acıdı halime.... kıymetli oğullarını ellerinden aldım diye nerdeyse parçalıycaklardı beni :roflol::roflol: şimdi korkuyorum bebişe de aynı şeyi yapıcaklar diye....klava: klava: klava:
canım benimmmm aramasın sormasın hıhhh siz ii olun bebişe bi tek siz lazımsınız allah size hayırlı uzun ömurler versin tatlımmm :teselli:
ah canım amiiiiiiiin rabbim hepimize uzun ömürler versin.bebişlerimizi bize bağışlasın.
alkisalkisalkis hehe patlama anam bırak o patlasın.kaydirigubbakcemile3
söle canım anlayana sölenir sengözlerimebaksanab siizin adetlerde güzelmiş hıı ne güzel babanne annane alırlar sen sölesen şunu istiyom ayıp olmaz dimi madem alcaklar senin istedin olsun bende çok yüüzsüzümdür heee delikafaduldenbenımd ekaynanam cok ıyıdır bende hıc bırsey almıyorum bızde ılk toruna babanne ıle annene ustlenır cogu seyını torun yapıoz onlara alsın lar canım valla her zaman mı alıyolar valla benım gıbın gelıne de melek gıbı bı kaynana geldı kaydirigubbakcemile3 yawww bende ıyıyım beee ama yapılması gerekenıde yaptırırım yerıne göre. kızı yok bırde benım kaynananın ondan cok düskün yemek yepıp yepıp getırır ama bende cok saygılıyımdır canım :ecrin_bebek: ama haklı oldugum bı konu oldugundada yüzüm asılır yada sölerım yanı ayy ıcımde tutum da batlim mi hıhhhh
ya midem bulanıyo be hoffffff
tabıı canım vall abende arkadaslardan tecrübe ettım kendımde uyguladım ıse yarıyo kaydirigubbakcemile3 evıne gıttıgımde yardım ederım saygıda kusur etmem ama kendımede saygısızlık ettırmem tavrım nettır cekınmem bende ınsanım ayyy kocısı o dogurdu dıye haksızlıga gelemem hemen olayı düzeltırım ya laf yıyemm unıcım yawww allah sabır versın sükür halımıze valla bazı kaynanalar cok ruhsuz oluyor ya ben cok göruyorum öle bayan kuaföru olunca gelen gıden anlatıo ben şaşırıyorum bunlar cocuklarını nasıl buyutmüsler diyeklava:
söle canım anlayana sölenir sengözlerimebaksanab siizin adetlerde güzelmiş hıı ne güzel babanne annane alırlar sen sölesen şunu istiyom ayıp olmaz dimi madem alcaklar senin istedin olsun bende çok yüüzsüzümdür heee delikafadulden
uni acaip haklısın herkes böle bak yengem mesela biz yeğenlere dünyaları alıyos hiçbişi sölemes bacısı amerikadan bi iki çift bişi yollasın allam tamam artık dünyaları almış gibi söler durur bu dunyanın kuralı bu beaaaaa kaydirigubbakcemile3
şimdi ona laf söleyemiyom çunku bende onun gibi olcemmmmmmmm :jeyyar:
abbbaaaoowwwwwwwwwwwwwwwwwww kafamçokkarıştı ah benim yiwrımm yazık sana leeennn ölmezde bunlar ha bizi gömerler :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sorma çok gençler zaten ... hepsi birbirinden kokoş.. benim kaynana daha 49 yaşında... fiziği falan da düzgündür....sürekli benle kıyaslar kendini benle yarışır falan... görsen çıldırırsın yani...son bombası ben de doğurucam çok heveslendim oldu :roflol::roflol::roflol:
dediğim gibi benimki çooookkk ayrı bi vaka 8 senedir inceliyorum böylesini daha ne gördüm ne duydummm :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?