2009 Kasm Anneleri

sağol canım.ya ben siyah çayı çok çok açık içiyorum.diğer çaylardan daha içmedim belki sakıncalıdır diye.ama kuşburnu falan alıp kaynatayım siyah çayıda bırakayım.

ama iyi gelio mideme napim :))

neysem kızlar ben silkindim ve kaltım giyindim didiom azcık sürtüp gelim okişşşşşşşş herkeşi öpüyommm sizi çok sefiyomm by byyy Şeniz

anaaammm efferim kız ben daha sağa sola kaykılıp duruyorum...gidip bi duş alıyım bari belkim kendime gelirim....
iyi gezmeler sana ........

ayy ne çok güldüm :roflol: canım ya Allah sabır versin valla napcen bacım sölesekte çözebildimiz bişi yok boşuna canımızı sıkıyozz -tatlicadiarzu- ayy neleri var senin vakadan bizimkide bacım geçen sene gezmeye geldiler tutturdu ben hamleyim diye illa test yapalım bacım menepoza girmiş ne hamileliğ i eşime söledim git Allahını seversen dedi yaptırmadık gitmiş memelkete ilk iş test yaptırmış bi değişik bilmom garii Allah iyi etsin :Saruboceq:

ayyyyy kapatalım konuyu bende sabahtan beri iyiydim aklıma geldi sinirlendim.hadi herkes pozitif olsunkaydirigubbakcemile3

tama bendee son yazdım demin bitti kıslar ne dicem ben paptya çayını çok seviyom
bide bal şimdi bize çok faydalıymış bebiş içinde yememiz gerekirmiş tabi allerjisi olanlar dikkatli yesin bebişlerimize iyi bakalım dimi a.s

aaaaa inanmıyorummmmm :roflol::roflol::roflol:
yazık yaa bilinçaltında neler var kimbilir...bunları hep senin yüzünden yapıyo kadıncağız kaptın gül gibi oğlunu gençliğini güzelliğini kullandın... o da napsın daha yaşlanmadığını göstermeye çalışıyo işte :roflol::roflol::roflol:
allahım nolur bizde yaşlanınca böyle şeyler yapmayalım çoluğumuzu çocuğumuzu daraltmayalım yaa.....

seninki daha süpermiş:roflol::roflol:

slm herkese
tatlı annişler napıyonuz bakam
ya artık bilgisayara pek fazla bakamıyorum kıslar
hemen başım ağrıyo
neden böle oldum bilmirem

kıslar ya bir saat ayakta kalam ayaklarım ağrıyo
hele be ağrıma dayanamıyom yaaaa
daha 40 gramlık bişeydir ama bu bel şimdiden oğluşumu taşıyamıyor ne etcem ben bu gidişle

kızlarr bu bırden cok alıntıyı nası yapıyonuz bakemmm
ben beceremıommdelikafaduldendelikafadulden
bak canim aynen böyle yapiyoruz
QUOTE=]buraya alinti yapacagin kisinin nicki]burayada alinti yazi[/QUOTE
sonra baslangic ve bitisleri parantezlerle kapatiyosun simdi ben öyle yapsaydim sanki alinti yapmisim gibi olcakti o yüzden anladin sen onuCADIARZU

bu arada bebisin teki kizmis hayirli olsun ikinci kiz haberi senden geldi galiba
insallah digeride gönlüne göre olur
nasildi bari tadi güzelmiydisengözlerimebaksanab
canim sabahlari tartil ac karnina vedüzenli tartil kilo alip almadigini anlarsin böyleliklee
bende gecen gün size uydum doktor kontolünden önce evde tartildim 70 ti hic kilo almadim diyodum seviniyodum, ama yarim lt meyve suyu yarim litrede su ictim üstüne bide kahvalti doktorda 71,2 cikti..kafamçokkarıştıhemde doktor yardimcisi pislik hatun orda ne ciktiysa onu yazdi mutterpassta,söyledigim halde bu gercek degil diye ama umursamadi bile
Yarem21 .!.:
ya bir şey soracam çikolata yiyince bebiş kendini mi gösteriyor incisu yazmışta
valla bende taze meyve suyunu denedim amabenimki son randevuda hec tepismedi yerinden eger göstermek isterse sen bisey yapmazsanda gösteriyo gösterecegi yoksa ne yapsan yap ise yaramiyo

unique_____ .!.:
kıs cerin bahçeşehir pazarı cumt günü olmuyo muydu ?? bugün kadıköyde salı pazarı var...
yemin icccc sali pazari kaldirildi diye duymustum ben hatta cok üzülmüstüm gecen yil geldigimde cok eglenmistik orda alisveris yapmistik cok güzel ´seyler var gercekten
eger kaldirilmadiysa ilk isim orayi gezmek olucakhihoyyyt

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- deli mi ne sen insanlik et o ne etsin
yaa bu rada kaynana mevzusu acilmisken bisey sorasim geldi
simdi benim kaynana bebege cok hevesli beni cok seviyo bebege ölüyo nerdeyse
hamileyim deyince sarilip agladi o derece yani
ama bu bizim ilk bebegimiz bize hicbirsey birakmiyo herseyini o alio daha cinsiyet belli bile degil doldurdu ortaligi bebek kiyafetiyle
odasini,salincagini ,arabasini o ödücekmis itirazim yok ona bizi büyük masraftan kurtarirdahihoyyyt diger seyleri almasin diye söylemek istiyorum eziliyorum valla tesekkür etmekten ..siz bezini mamasini alin digerleri benden diyo napsam da kirmadan söylesen akil verin yaaa
dilmuh .!.:
ay bende çok uyuşuğum ama şimdi markete gitmem lazım.gidem limon alam.ayyyyyy canım limonlu çay istedi.kızlaaaar bu arada siz bitki çayı içiyomusunuz.içiyosanız hazır olandan falanmı.
nane cayi da dahil hicbir bitkiselcayi icmiyorum ben.aslinda istiyorum rezene adacayi cok severim ama güvenip icemiyorum..bence sende icme

karazeytin .!.:
slm herkese
tatlı annişler napıyonuz bakam
ya artık bilgisayara pek fazla bakamıyorum kıslar
hemen başım ağrıyo
neden böle oldum bilmirem
selam canik gecmis olmus
bas agrisi ikinci trimister da bazi hamileliklerde artis olabiliomus..
nane yagi masaji iyi gelio ilac almadigimiz icin

Son düzenleme:
karazeytinim geldim kıs yeni uyandım leyla gibiyim valla ya
sen neler yapıyosun görmüyorum seni sık sık özledim kıs seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…