2009 Kasm Anneleri

yok anam ben de zayıfım hatta eşim kemiklerin çıkmış kilo al biraz dedi emmee ben hiçbişeycik hissetmiyom vallaa -tatlicadiarzu-
abur cubur ve meyve yemekten kaçlınmıyorum zati :jeyyar:
ben de gördüm ben deee
maşşallahhh bebiş büyümüş iyicene :jeyyar:

saolun kızlarrr
sabah yıne kusmayla basladım gune,bas agrısı halsızlık var bıdee
offf halsızım aksam olsada eve gıtsem yatsam

Günaydın Kızlar a.s. a.s.

Ya bu sabah yataktan yandakilerin kavga sesiyle aniden kalktım..Ama kaç saat oldu elim ayağım çekiliyor sürekli içim bulanıyor zaten ilk kalktım boş mide ama yinede mahvoldum çıkartmaktan. Hadi geçti dedim yok yok yok ama en kötüsü müthiş bir başdönmesi halsizlik oğluşta yanımda korkuyor..Ne yapabilirim kafamda durdu azıcık peynir ekmek atıştırdım okadar.

saolun kızlarrr

gecmıs olsun canım bu halsızlık bu ara hepimizde var uykuya doyamıyorum bende sabah kalkmak işkence gibigeliyo vallaıyı olursun ınsallah ızın alabılırsen gıtsen :1rolleyes:

ooo kıyamam sanaaa :teselli: şimdi sen silikonlu dudakla mı geziyon o da güzel gııı ayrı bi havan olur yiwrıııımmm :teytey:
evet silikonlu silikonlu geziyom ama sinir ediyo beni ne biçim bişeymiş bu uçuk yaaa :1shok:

ayy bende hiç sulu yemek yemek istemiyom kuru şeyler yiyom hep mesela pilav
tavuk ve balık yemek istemiyom amma kırmızı eti pişirip bi güsel yiyom a.s
sağol canım bu nasıl bişeymiş ya dudağım kaymış gibi tuhaf hissediyom
bide çok sızlıyo
normalde ben pek bilmem uçuğu dün rahatım yoktu acaba ondan mı çıktı :1no2:

saolun kızlarrr
ayy bende eve gitmek istiyommmm amma akşama misafirim var benim senağlama
ne zaman normale döneceğiz biz yaaa
bugün benim içim sıkılıyo bağıracak adam arıyom delikafadulden

ay canım çok geçmiş olsun tansiyonunda düşmüştür şimdi yattığın yerde ayaklarının altına 2 3 yastık koy bişeylerde atıştır ekmek ye en azından mideyi rahatlatır

gecmıs olsun canım bu halsızlık bu ara hepimizde var uykuya doyamıyorum bende sabah kalkmak işkence gibigeliyo vallaıyı olursun ınsallah ızın alabılırsen gıtsen :1rolleyes:

Ayy canımm ızın almasına ızın alırımdaa evım sırkete 30 km uzaklıktaa
tam 3 vesaıt yapmam lazımm.
yollarda perısan olup kusa kusa eve gıderımm
en ıyısı aksam 5 i beklemekkafamçokkarıştı

Hayırlı sabahlar kıslarr nasılsınız bakalım amma yazmışsınız hee oku oku bitmedi

nazlım geçmiş olsun canım ya sabahın nuru ne kavgasıymış bu yaa çok korkmuşundur sen aman tatlım bişey olmasın dikkat et.duymadığınız bi oda yokmu ora geçin olmamı canım ya bende çok korkarım kavga sesinden
canım nane çayı filan iyi gelmemi benim yatıştırıyodu

kafamçokkarıştı tühh canım ya zormus hakketten uff bıran önce gecer ınsallah benımde bulandı bak şimdi :1shok: üzüm üzüme baka kararırmıs mısali kafamçokkarıştı

aniden kalktığın ve aç olduğun için tansiyon düşmüş olabilir canım
ılık suyun içerisine şeker at ve iç iyi gelir tansiyon düşüklüğüne
biraz fazla şekerli olsun ama

oof nazlıcııımm ben de biliyorum o boş midede çıkartmak ne kötü bişiii
valla sabah içtiğim su vardı bi tek mafoldum yaaa
peynir ekmek ye uzan şekerim
incisu canım zor valla iş yerinde yaaa oof ben de acaibim bugün nasıl şişkinlik vardı şimdi birden acıktımm

ay nappim canım ya insan ister istemez endişeleniyo bebişi için ay süt bile içemiyorum napcam bilmem

bu hafta sonu hemen yeni bir alışverişe çıkmam lazım c.tesi ben bi beşiktaşa gideyim en iyisi ay gezgin oldum iyice he kaydirigubbakcemile3
ya ben çok beğendim senin üstündekileri sanada çok yakışmış eh insan güzel olunca güzele ne yakışmaz dimi tatlım

gunaydın kızlarr
bu sabah kendımı cok kotu hıssedıyorumm

canım ne oldu hayırdır ayy işten izin alabilirsen eve gidip dinlenirsin hiç değilse

nazlım günaydın canım ne oldu ya yandakiler dediğin yan komşularmı ay bende çekiyorum yan komşumdan fazlasıyla sabaha kadar ne kavgaları ne gürültüleri bitmiyo allahım bazen delirtiyolar bizi.
ayy canım sende azıcık hazırla bişiler oğlşunla yiyin yavaş yavaş kıyamam size ya :1hug:

slm kasım anneleri geçmişi oku oku bitmedi bi günde amma çok yazmışsınız ya
nazlıcım geçimiş olsun canım en iyisi yatıp dinlen

canım ne kadar uzakmış işyerin senin ya ayy bak şimdi daha çok üzüldüm hay allahım yarabbim ya bari kendini iş yapacam diye fazla yorma emi tatlım bak sen 3 canlısın

karakızz saol canım mutlu oldum kız yakıstıgını duyunca ben pantolonda gıyıyorum ama en cok tayt tunıklerde rahat edıyorum kaydirigubbakcemile3 dun benımde morasım bozuldu hıc kendıme yakıstıramadım cok sısko oldum dıye sonra bı mlaelaelaelaelae usterım ayyy cok tatlı olmussun dedı hamıle oldugunda bellı artık deyınce rahatladım sankı hamıle deılde kılolu durmusum gıbı gelmıstı bır an amannn bu hamılelık psıkolojısıde tuhaf vallaa naniknanik

valla ev hanımı olan anneler cok sanslılarr
bız ısyerınden 1 gun yada 2 gunızın alabılıoz
3. gun kotude olsan gelmek zorundasın

valla ev hanımı olan anneler cok sanslılarr
bız ısyerınden 1 gun yada 2 gunızın alabılıoz
3. gun kotude olsan gelmek zorundasın

aynen katılıyorum sana bacım bazen dıom kı ohh valla smle evde kalsam hıc bır yere cıkmadan evde kalıp dınlenmek ıstıyor canım ama olmuyo ıste hayattan beklentılerımızın karsılıgını ödememıs gerekıyor -tatlicadiarzu- bebeişimize cicikler alcaz calısalım annısler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…