yok anam ben de zayıfım hatta eşim kemiklerin çıkmış kilo al biraz dedi emmee ben hiçbişeycik hissetmiyom vallaa -tatlicadiarzu-selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum koştur koşturr .ütü yapıcam bir sürü işim varr arapça çalışmam lazım hocam kuzenim ama hiç kayırmıyorkaydirigubbakcemile3 bebş hareketleri hisseden yokmuu annemin dediğine göre ben bile anlamakta geç kalmışım doktorlarda zayıf insanlar ve bebeği büyük olanla hisseder diyor zaten bu başka bir şey olamaz bencee
abur cubur ve meyve yemekten kaçlınmıyorum zati :jeyyar:günaydın kıslar
et yememe huyu bendede var zorla yiyorum tavuk ve balıktan nefret ediyorum sadece kırmızı et o da haftada bir yada 2 kez. akşam yemekleri bana ağır geliyo ama sabah kahvaltıları meyve sebze yemeye bayılıyorum ha bide abur cubur sırnaşık şey
ben de gördüm ben deeekarakızz napım yavrummm aldı basını gıdıyoo zaten topluydum ben ondan ama hosuma gıdıyoo kız sımdı hemıle oldugum bellı oluyo ya alkisalkisalkis benım o tayt normal pazarda 5 ytl satılan taytlardan ama esnek olmasın adıkkat et hepsı aynı olmuyor bırde bıraz buyuk aldım gögsümün altına kadar cekebılıyorum belının lastıgı cok sıkı olmayanını da alabılırsın kasıgında gıyebılırsın o zaman sort alcam bende kendıme hamıle sortu yada belı lastıklı de olabılır LWC oluyodu bakcam bulabılırsem bırde mikini istıooom :jeyyar: lülülülülülü
gunaydın kızlarr
bu sabah kendımı cok kotu hıssedıyorumm
saolun kızlarrr
sabah yıne kusmayla basladım gune,bas agrısı halsızlık var bıdee
offf halsızım aksam olsada eve gıtsem yatsam
evet silikonlu silikonlu geziyom ama sinir ediyo beni ne biçim bişeymiş bu uçuk yaaa :1shok:ooo kıyamam sanaaa :teselli: şimdi sen silikonlu dudakla mı geziyon o da güzel gııı ayrı bi havan olur yiwrıııımmm :teytey:
ben dee ben dee senağlama
hem artık önemli beslenme o devrelere girdim ama fındık ceviz yiyim diyom öğleden sonra servisten kendimi zor atıyom, kuru üzüm yiyim diyom anında çıkarıyom ooof of hiç sulu yemek yiyesim gelmiyo zatenn sütümü içiyom neyseki ama et falan yemek istemiyom yaa senağlama
sağol canım bu nasıl bişeymiş ya dudağım kaymış gibi tuhaf hissediyomaseba geçmiş olsun.bir iyi bir kötü geçecek işte günler.. ah o uçuklar varya benim ömrümü yedi bitirdi.canım bünyen zayıf düşmüştür stresten, yorgunluktan ya da vitamin eksikliğinden çıkıyıo bu illet...ben de normalde de çıkardı zaten ama hamilelikten sonra biri geçmeden diğeri çıkıyo sinir oluyommilaç kullanmaktan da kaçınıyom diye çok canımı yakıyoo :çok üzgünüm:
ayy bende eve gitmek istiyommmm amma akşama misafirim var benim senağlamasaolun kızlarrr
sabah yıne kusmayla basladım gune,bas agrısı halsızlık var bıdee
offf halsızım aksam olsada eve gıtsem yatsam
Günaydın Kızlar a.s. a.s.
Ya bu sabah yataktan yandakilerin kavga sesiyle aniden kalktım..Ama kaç saat oldu elim ayağım çekiliyor sürekli içim bulanıyor zaten ilk kalktım boş mide ama yinede mahvoldum çıkartmaktan. Hadi geçti dedim yok yok yok ama en kötüsü müthiş bir başdönmesi halsizlik oğluşta yanımda korkuyor..Ne yapabilirim kafamda durdu azıcık peynir ekmek atıştırdım okadar.
gecmıs olsun canım bu halsızlık bu ara hepimizde var uykuya doyamıyorum bende sabah kalkmak işkence gibigeliyo vallaıyı olursun ınsallah ızın alabılırsen gıtsen :1rolleyes:
nazlım geçmiş olsun canım ya sabahın nuru ne kavgasıymış bu yaa çok korkmuşundur sen aman tatlım bişey olmasın dikkat et.duymadığınız bi oda yokmu ora geçin olmamı canım ya bende çok korkarım kavga sesindenGünaydın Kızlar a.s. a.s.
Ya bu sabah yataktan yandakilerin kavga sesiyle aniden kalktım..Ama kaç saat oldu elim ayağım çekiliyor sürekli içim bulanıyor zaten ilk kalktım boş mide ama yinede mahvoldum çıkartmaktan. Hadi geçti dedim yok yok yok ama en kötüsü müthiş bir başdönmesi halsizlik oğluşta yanımda korkuyor..Ne yapabilirim kafamda durdu azıcık peynir ekmek atıştırdım okadar.
Ayy canımm ızın almasına ızın alırımdaa evım sırkete 30 km uzaklıktaa
tam 3 vesaıt yapmam lazımm.
yollarda perısan olup kusa kusa eve gıderımm
en ıyısı aksam 5 i beklemekkafamçokkarıştı
günaydın kızlaaaaarrr a.s.
karakız böyle düşünme ilk aylarda hemen hemen bütün hamileler bu sornları yaşıyolar.bu aylarda 4-5 kilo verenler bile var..benim ablam hiç bişey yiyemedi 3 ay boyunca ama şimdi yeğenimi bi görsen maşallah fazlası var eksiği yok .. zaten vitaminn ilacı alıyoruz hiç olmadı ondan beslenir... kendini suçlu hissedip üzme sakın.. :teselli:internetteki sitelerde de yazıyo ilk aylarda yemek yiyemesenizde bebeğimi besleyemiyorum die endişelenmeyin diye...a.s
karakızz napım yavrummm aldı basını gıdıyoo zaten topluydum ben ondan ama hosuma gıdıyoo kız sımdı hemıle oldugum bellı oluyo ya alkisalkisalkis benım o tayt normal pazarda 5 ytl satılan taytlardan ama esnek olmasın adıkkat et hepsı aynı olmuyor bırde bıraz buyuk aldım gögsümün altına kadar cekebılıyorum belının lastıgı cok sıkı olmayanını da alabılırsın kasıgında gıyebılırsın o zaman sort alcam bende kendıme hamıle sortu yada belı lastıklı de olabılır LWC oluyodu bakcam bulabılırsem bırde mikini istıooom :jeyyar: lülülülülülü
gunaydın kızlarr
bu sabah kendımı cok kotu hıssedıyorumm
Ayy canımm ızın almasına ızın alırımdaa evım sırkete 30 km uzaklıktaa
tam 3 vesaıt yapmam lazımm.
yollarda perısan olup kusa kusa eve gıderımm
en ıyısı aksam 5 i beklemekkafamçokkarıştı
valla ev hanımı olan anneler cok sanslılarr
bız ısyerınden 1 gun yada 2 gunızın alabılıoz
3. gun kotude olsan gelmek zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?