2009 Kasm Anneleri

kuzular, günaydın.
Azmettim okudum herbişeyi ama gelin görün ki unuttum yine delikafadulden

Balıkesir deyiz benimki görüşmeye gitti ben de otelde bekliyorum gelişmeleri.
Duruma göre alıcı gözle mahalle mahalle tura çıkıcaz ordan da evin yolunu tutucaz.

kızlar şimdi patlıyacaaam yaa alt tarafı bi sandwich yedim sabah ama nefes alamıyom bi de bu çıktı başıma bi kaç gündür kabızlık da yok ama bebiş mideme mi baskı yapıyo napıyo annamadım valla
biz de dün ahlatlıbele gidip oturdukk oooh çamların arasında temiz hava pek güzel oldu
neslüm hayırlısı olsun bakalımm

ne güzel yaa bende bugün çok kötüyüm
canım sıkılıyo oturup ağlamak istiyom vallahi senağlama
ders anlatmak bile gelmiyo içimden :a015:
bide dudağımda uçuk çıkmış
normalde bende bu yaşıma kadar 1 veya 2 defa çıkmıştır uçuk
noldu anlamıyorum zaten koca dudaklıyım iyice şişti :1shok:

gunaydın güzel annişler kaydirigubbakcemile3 unı canım göbusun ne guzel cıkmıs kızlar sızın göbekler az ya benım cok cıktı facade görenler bılıyoo aboooo ben 9 olunca ne olucam acabaa :CüvCüv:

günaydın beratefem ohhh valla ne iyi etmişsin oyna bacım oyna kıs sana gene güzellikle sölemişler sen benim başıma geleni bilsen gecen hafta gittiğim düğünden sonra ertesi gün burda çalışan bir aptal odamı bastı resmen üzerime yürüdü terbiyesiz düğünde oynadığım için :roflol: düşün artık kendini ne sanıyosa gör ne insanlar var kıskanç şey aramızda husumet var :roflol: :roflol:

ohhhh maşallah kıs bıde nazarlık taksaydın bıde nazara gelmeyesin aman ne güzel hamiş süslenmiş felan demesinler dur ben takıyım sana nazar boncuğu

canım hadi hayırlısı olsun inşallah fazla yorma kendini dolaşırken emi

nan ahlatlıbele neresi oluyy CADIARZU

nan ahlatlıbele neresi oluyy CADIARZU

canımcım ankaranın nadir güzel yerlerinden biri kaydirigubbakcemile3
işte piknik alanı falan kimin bir mesire yeri tenis basket sahaları çocuk parkları neyim var ööle temiz havalı çam ağaçlı bi yerceğiz işte

ben şahsen gördüm sanırsınız 6.5 aylık hamile hatun maşallahhhh maşallahhhh 41 kere maşallahhhh
bide beni görseniz daha pazar günü aldığım hamile kotu bugun bana bol gelmeye başladı hadi şimdi çıkın işin içinden anlamadımki aldığım gün sabah kocişe gösteriyom bu pantolon bol gelmeye başladı napcam ben ya diye bana gülüyodu ay napacağımı şaşırdım normal kotlarım pantolonlarım olmuyo hamile pantolonları bol geliyo iki arada bir derede kaldım
canım senin üstündeki hamile taytımı bende almak istiyorum öyle bişi ama bulamadımki nerden aldın sen onu kaça aldın ebru hamile giyimden baktım nette 36 tl falan yazıyodu uygunmu fiyatı alayımmı ordan

ayyy ne kaaa güzel bol temiz hava oksijen almışsınnnn

pişt niye kimse yazmıyooo aseba, byndr, canliz, cerin, karakızz, zeren06

yazıyozya nan kaydirigubbakcemile görminmi
ya ben bu sabah bişi yiyemedim canım hiç bişi istemiyo meyve suyu içiyom şuan bide topkek yedim bebişimi sağlıklı besleyemiyorum diye cok üzülüyorum senağlama

ooo kıyamam sanaaa :teselli: şimdi sen silikonlu dudakla mı geziyon o da güzel gııı ayrı bi havan olur yiwrıııımmm :teytey:

canım bende de oluyo ya pis bi tokluk hissi ööööööö irenç 1 lokma yesem dünyaları yemişim sanki işallah geçer hemennn

kız bu arada ahlatlıbel nere gıı temiz hava duyunca delü oluyom ohhhhhh bende gitmek istiyimmmmmmm naniknanik

ya ben bu sabah bişi yiyemedim canım hiç bişi istemiyo meyve suyu içiyom şuan bide topkek yedim bebişimi sağlıklı besleyemiyorum diye cok üzülüyorum senağlama
ben dee ben dee senağlama
hem artık önemli beslenme o devrelere girdim ama fındık ceviz yiyim diyom öğleden sonra servisten kendimi zor atıyom, kuru üzüm yiyim diyom anında çıkarıyom ooof of hiç sulu yemek yiyesim gelmiyo zatenn sütümü içiyom neyseki ama et falan yemek istemiyom yaa senağlama

dimi dimi eccük yedim emmeee nerdeyse patlıyacam yaa akşama kadar da geçmedi dün ne iş bu yaaa

canım ahlatlıbel ankarada bi mesire yeri istanbulda daha niceleri vardır gıı netcen burayıı -tatlicadiarzu-

selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum koştur koşturr .ütü yapıcam bir sürü işim varr arapça çalışmam lazım hocam kuzenim ama hiç kayırmıyorkaydirigubbakcemile3 bebş hareketleri hisseden yokmuu annemin dediğine göre ben bile anlamakta geç kalmışım doktorlarda zayıf insanlar ve bebeği büyük olanla hisseder diyor zaten bu başka bir şey olamaz bencee

günaydın kızlaaaaarrr a.s.
bol bol konuşmuşunuz ben yokken... yahu ben burd değilken kaynana dedikodusu yapmayın bi daha..klava: accık ta ben kesecedim kaynanayı yaw yerimseniben

aseba geçmiş olsun.bir iyi bir kötü geçecek işte günler.. ah o uçuklar varya benim ömrümü yedi bitirdi.canım bünyen zayıf düşmüştür stresten, yorgunluktan ya da vitamin eksikliğinden çıkıyıo bu illet...ben de normalde de çıkardı zaten ama hamilelikten sonra biri geçmeden diğeri çıkıyo sinir oluyomm ilaç kullanmaktan da kaçınıyom diye çok canımı yakıyoo :çok üzgünüm:

pişt niye kimse yazmıyooo aseba, byndr, canliz, cerin, karakızz, zeren06

kartanesi geçmişi okumaktan yazmaya fırsat kalamdı vallaaaa :bbo: sonunda bitti

karakız böyle düşünme ilk aylarda hemen hemen bütün hamileler bu sornları yaşıyolar.bu aylarda 4-5 kilo verenler bile var..benim ablam hiç bişey yiyemedi 3 ay boyunca ama şimdi yeğenimi bi görsen maşallah fazlası var eksiği yok .. zaten vitaminn ilacı alıyoruz hiç olmadı ondan beslenir... kendini suçlu hissedip üzme sakın.. :teselli:internetteki sitelerde de yazıyo ilk aylarda yemek yiyemesenizde bebeğimi besleyemiyorum die endişelenmeyin diye...a.s

günaydın kıslar

et yememe huyu bendede var zorla yiyorum tavuk ve balıktan nefret ediyorum sadece kırmızı et o da haftada bir yada 2 kez. akşam yemekleri bana ağır geliyo ama sabah kahvaltıları meyve sebze yemeye bayılıyorum ha bide abur cubur sırnaşık şey

bebiş hareketleri diyince aklıma geldi... aslında hiç aklımdan çıkmıyooodelikafadulden

pazartesi günü işyerimde otururken bi de akşam eve gittiğimde içimde bişeyin pır pır ettiğini hissettim kızlaaaar.. çok heyecanlandım hemen gözlerim doldu :a015: ... ama emin olamadım ki acaba gerçekten bebişim mi die :uhm:

karakızz napım yavrummm aldı basını gıdıyoo zaten topluydum ben ondan ama hosuma gıdıyoo kız sımdı hemıle oldugum bellı oluyo ya alkisalkisalkis benım o tayt normal pazarda 5 ytl satılan taytlardan ama esnek olmasın adıkkat et hepsı aynı olmuyor bırde bıraz buyuk aldım gögsümün altına kadar cekebılıyorum belının lastıgı cok sıkı olmayanını da alabılırsın kasıgında gıyebılırsın o zaman sort alcam bende kendıme hamıle sortu yada belı lastıklı de olabılır LWC oluyodu bakcam bulabılırsem bırde mikini istıooom :jeyyar: lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…