- 21 Mart 2009
- 81
- 1
- 96
- 42
saol canım iyiyiz millet sapır sapır ikili testleri yaptırıyo sonuç alıyo kimi cinsiyet öğreniyo herkes bi alemde sen napıyosun[/QUOT
bende iyiyim canım.bildiğin gibi.ikili testi yaptırdım.down 1/25.000 ,edwars 1/100.000 çıktı ense 1,5 mm. doktor sonuçlar çok iyi dedi zaten en güvenilir olan ikili ve dörtlü testmiş.üçlüye gerek yok dedi.cinsiyetimizde %95 erkek dedi bakalım hayırlısı.sennin nasıl sonuçlar?
saol canım iyiyiz millet sapır sapır ikili testleri yaptırıyo sonuç alıyo kimi cinsiyet öğreniyo herkes bi alemde sen napıyosun[/QUOT
bende iyiyim canım.bildiğin gibi.ikili testi yaptırdım.down 1/25.000 ,edwars 1/100.000 çıktı ense 1,5 mm. doktor sonuçlar çok iyi dedi zaten en güvenilir olan ikili ve dörtlü testmiş.üçlüye gerek yok dedi.cinsiyetimizde %95 erkek dedi bakalım hayırlısı.sennin nasıl sonuçlar?
bi prensimiz daha geliyo lülülülülülülü
kızzlarrr bişi öğrendim sizinle paylaşim dedimmmm ilgilenenlere duyrulur :)
'ya musavvir' bu tesbihi çokça çekmemiz gerekiyomuş hamilelik döneminde ablam ilahiyatçı o söyledi hani bebişleri içimizde şekileniyor ya organları tam olsun sureti düzgün olsun diye bol bol çek bu tesbihten dediii
Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren manasındaymış
Musavvir, organları birbiriyle uyumlu halde yaratan ve onlara dilediği biçimi veren anlamına da gelir. Allah, insanı en güzel bir şekilde yarattığını bize şöyle haber verir: "Doğrusu, Biz insanı en güzel bir biçimde yarattık (Tin suresi ) bunu da internette gördümm sölim dedimmm
bide inşirah suresi var onu da doğuma kadar bol bol okuyup ezberleyelimm doğumu kolaylaştırıyomuşşş
kızzlarrr bişi öğrendim sizinle paylaşim dedimmmm ilgilenenlere duyrulur :)
'ya musavvir' bu tesbihi çokça çekmemiz gerekiyomuş hamilelik döneminde ablam ilahiyatçı o söyledi hani bebişleri içimizde şekileniyor ya organları tam olsun sureti düzgün olsun diye bol bol çek bu tesbihten dediii
Musavvir, organları birbiriyle uyumlu halde yaratan ve onlara dilediği biçimi veren anlamına da gelir. Allah, insanı en güzel bir şekilde yarattığını bize şöyle haber verir: "Doğrusu, Biz insanı en güzel bir biçimde yarattık (Tin suresi ) bunu da internette gördümm sölim dedimmm
bide inşirah suresi var onu da doğuma kadar bol bol okuyup ezberleyelimm doğumu kolaylaştırıyomuşşş
alın size göbiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş ...........
fonda da çamaşırlık :roflol: bunlarla uğraşacağına git de çamaşırlarını topla :roflol::roflol::roflol:
benimde sırtım çenem sivilce oldu cildim cilt olmaktan çıktı birde kilo aldım kolum bacağım popom zayıf ama göbek oldu ve göğüslerim silikonlu modunda şişti ya bel girintim kayboldu dümdüz olmaya başladı
selam ben yeni üyeee
ayy sağol yaa 4. ayda bulantı çıktı bi de başıma tööbe tööbeee -tatlicadiarzu-selam kartanesi insallah en kısa zamanda atlatırsın bu bulantıları cıkarmaları
geşmiş olsun sana.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz
ya bir şey soracam çikolata yiyince bebiş kendini mi gösteriyor incisu yazmışta
benimki de çok ilgilenmiyo bu konuyla delikafaduldencerincim onlar bilirler canım münasebetsiz zamanları
kıslar bişi sorcam kaynanalarınız öğrenince ne dediler ne yaptılar bizim münasebetsiz hiç ilgilenmedi arayıp sormuyo bile doğrusu hayretler içindeyim bide tek oğlunun ilk torunu bi geçenlerde kaç aylık oldunu sordu lazımmış gibi ısrarla soruyo bende söledim önce hiç ilgilenmediği için sölemmiştim merakını celb etmiş hatunun hiç ilgilenmiyolar mesela bir aydır cinsiyeti belli onu bile sormadı anlamadım bence önemli değil ama yarın isim konulcanda hemen torunları olurr hiçde bile direncem sonuna kadar istedim ismi koycam Allahım yaa sen bilin garii
kız tutma doğursun seninkini rahat bırakır o zaman kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sorma çok gençler zaten ... hepsi birbirinden kokoş.. benim kaynana daha 49 yaşında... fiziği falan da düzgündür....sürekli benle kıyaslar kendini benle yarışır falan... görsen çıldırırsın yani...son bombası ben de doğurucam çok heveslendim oldu :roflol::roflol::roflol:
dediğim gibi benimki çooookkk ayrı bi vaka 8 senedir inceliyorum böylesini daha ne gördüm ne duydummm :roflol::roflol::roflol:
:1shok: :1shok: niyee?sıcak şeylerin içine bal koymak iyi değil biliyosunuz di mi kızlar .....
:roflol::roflol::roflol:ayy ne çok güldüm :roflol: canım ya Allah sabır versin valla napcen bacım sölesekte çözebildimiz bişi yok boşuna canımızı sıkıyozz -tatlicadiarzu- ayy neleri var senin vakadan bizimkide bacım geçen sene gezmeye geldiler tutturdu ben hamleyim diye illa test yapalım bacım menepoza girmiş ne hamileliğ i eşime söledim git Allahını seversen dedi yaptırmadık gitmiş memelkete ilk iş test yaptırmış bi değişik bilmom garii Allah iyi etsin :Saruboceq:
kızzıım delirdinmi boşveeer alsın varsın hele de kaliteli güzel şeylerse hiç takma nolcak sankii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- deli mi ne sen insanlik et o ne etsin
yaa bu rada kaynana mevzusu acilmisken bisey sorasim geldi
simdi benim kaynana bebege cok hevesli beni cok seviyo bebege ölüyo nerdeyse
hamileyim deyince sarilip agladi o derece yani
ama bu bizim ilk bebegimiz bize hicbirsey birakmiyo herseyini o alio daha cinsiyet belli bile degil doldurdu ortaligi bebek kiyafetiyle
odasini,salincagini ,arabasini o ödücekmis itirazim yok ona bizi büyük masraftan kurtarirdahihoyyyt diger seyleri almasin diye söylemek istiyorum eziliyorum valla tesekkür etmekten ..siz bezini mamasini alin digerleri benden diyo napsam da kirmadan söylesen akil verin yaaa
bende yapiyorum aynisini catlamayayim diye
nane yagi masaji cok iyi geliuo $akak kismina masaj edilcek accik yakio ama ise yariyo
hatta ben bazen su buharina iki damla nane damlatip buhari soluyorum beynimin kivrimlari acilio sankidelikafadulden
hicbir ilaci tavsiye etmiyorum dedi benim cadi doktor bende böyle bir cözüm ürettim
naaan naptın seeen ben daha iki üç parça aldım ancainşallah canım ya çok saol
ben bu 2009 yılını çok sevdim
en uğurlu yılım oldu sanki
herşeyi şimdiden bebişe endeksledik valla
bugün evi de toparlarken bebişimin 1 valiz kıyafetleriolmuş
şimdiden sıpamyer işgal etmeye başlamış bilemkaydirigubbakcemile3
Şu cildi sorunlara gelince sırtım sivilce dolu dediğiniz gibi hiç çıkmazken yüzümde bile var birde böyle alt tarafa çeneye doğru bir kızarıklı bir tuhaflık söz konusu anlamadım doktora gidince unutmazsam onuda sormayı düşünüyorum :uhm:
canım ya tesbih derken 99 tane ya musawir mi diyecez
bi de neden w onu anlamadım.müsavir olmuyomu yani ne kızsın sen ya
sanırım ben de diğer taraflardan kilo verip göbüşüme aldım kilo almamışım ama göbemm kocamanbenimde sırtım çenem sivilce oldu cildim cilt olmaktan çıktı birde kilo aldım kolum bacağım popom zayıf ama göbek oldu ve göğüslerim silikonlu modunda şişti ya bel girintim kayboldu dümdüz olmaya başladı
ben de besleyemiyom bebişi yaaabende aynı durumdayım canım... dün zar zor bi yemek yaptım bakalım bi daha ne zaman yaparım...hala soğan kokusuna dayanamıyorumm...bu gidişle benim zavallı kocacım zafiyet geçiricek....
yaa ben bebişi hiç iyi besleyemiyorum galiba öyle günde 3 öğün yemek aralarda ara öğün falan yok bende -tatlicadiarzu- bi de bu ara canım acaip şekilde cips istiyo dayanamadım bi kaç kere yedim valla
yaa benim göbişimde birden tüyler çıktı ya dökülmezse bunlar...senağlama bakın resimde de belli oluyo senağlamasenağlama
sağol şeker çekem ben dekızzlarrr bişi öğrendim sizinle paylaşim dedimmmm ilgilenenlere duyrulur :)
canım ya benimde oğluşum olacak Allah izin verirse inşallah bende böle görmemişlik yapmam kaydirigubbakcemile3 objektif olamamaktan beni korusun böyle saçmalılar yaptırmasın aminn :Saruboceq:aaaaa inanmıyorummmmm :roflol::roflol::roflol:
yazık yaa bilinçaltında neler var kimbilir...bunları hep senin yüzünden yapıyo kadıncağız kaptın gül gibi oğlunu gençliğini güzelliğini kullandın... o da napsın daha yaşlanmadığını göstermeye çalışıyo işte :roflol::roflol::roflol:
allahım nolur bizde yaşlanınca böyle şeyler yapmayalım çoluğumuzu çocuğumuzu daraltmayalım yaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?