2009 Kasm Anneleri

canım ya tesbih derken 99 tane ya musawir mi diyecez
bi de neden w onu anlamadım.müsavir olmuyomu yani ne kızsın sen ya

Allah razı olsun canım çok kıymetli bir bilgiydi bu bende her gün yasin okuyorum enbiya süresi bunlar çok önemli bolca okumak gerekiyor doğuma kadaryerimseniben

ne göbüşü kızım ben bişey göremiyomkaydirigubbakcemile3
bi de zayıfsın sen de göbüş mübüş olmas kızım
6 ay da ancak belirginleşcek sanırım
kız göbüşünü büyütte gel bakimsositososito

ben de de sivilce oluyo ama sonra geçiyo bir sabah bir bakıyorum yine oluşuvermiş
alıştım artık.göğüslerim benimde öle siloknlu gibi zaten çok büyük değildi bu boy güzel
fazlada büyümese iyi olur aslındakaydirigubbakcemile3sonra bide göğüsçatlaklarıyla uğraşmasak dimi yani.bel konusunda haklısın canım kalınlaştığımı hissediyom valla
en hassa olduğum konuda beldi inceydi belim ama şimdi kendimi tanıyamıyorum yaasenağlamasenağlama

ya bu arada kızlar karnımın üst kısmına doğru sağ tarafta küçük bir şişlik hissediyorum acabaa bebişmiiikii aslında biraz korktumda ama hafta hafta gebeliği okuduğum zaman 16.haftada buna benzer birşey yazıyordu fakat ben 14 buçuk haftalığım bi bilgisi olan varsa veya aynı durumu yaşayan bilgi versin nolur

selam kartanesi insallah en kısa zamanda atlatırsın bu bulantıları cıkarmaları
geşmiş olsun sana.
ayy sağol yaa 4. ayda bulantı çıktı bi de başıma tööbe tööbeee -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canımm hadi gözün aydınnn allah ahyırlısını versin diğeri için de
ya bir şey soracam çikolata yiyince bebiş kendini mi gösteriyor incisu yazmışta

tatlı şeyler yiyince ve tokken bebek hareketleniyomuş canımm

benimki de çok ilgilenmiyo bu konuyla delikafadulden

kız tutma doğursun seninkini rahat bırakır o zaman kaydirigubbakcemile3
sıcak şeylerin içine bal koymak iyi değil biliyosunuz di mi kızlar .....
:1shok: :1shok: niyee?
:roflol::roflol::roflol:
kızzıım delirdinmi boşveeer alsın varsın hele de kaliteli güzel şeylerse hiç takma nolcak sankii
ayy bizimkilerden bi çöp görecemizi sanmıyom örgüden başka
zaten alsalar da beğenmicem için almadıkları daha iyi :jeyyar:

aa ben de alam nane yağı madem berbat oluyom başım ağrıyınca yaaa

naaan naptın seeen ben daha iki üç parça aldım anca
bu arada yeni evin de hayırlı olsun şekercimm

nazlııımmm sonunda kendim gibi birini buldummm
aynı kızarıklıktan bende de var cildiyeye gittim sırf o yüzden alerjik malerjik dedi diş macunundan olabilir dedi sensodyn kullan dedi, bazen guatr da yapıyo dedi bi krem verdi 4. ayda kullan önce kullanma dedi ben de henüz almadım ama her gören farkediyoo yaa sinir bişi

canım ya tesbih derken 99 tane ya musawir mi diyecez
bi de neden w onu anlamadım.müsavir olmuyomu yani ne kızsın sen ya

yivrımm o w diil iki adet v oliy kendilerü 'm u s a v v i r ' okiş süprizzzzz sayısı yok illa bi tesbih adedince değil yani işte ağzın boş kaldıkça çek çekebildiğin kadar 50 10 150 allah ne verdiyse bacımmm :1hug:

sanırım ben de diğer taraflardan kilo verip göbüşüme aldım kilo almamışım ama göbemm kocaman
zaten midem hemen çıkardı bişi yiyince şimdi hem midem hem göbem çıkıyo kocaman oluyooo -tatlicadiarzu-
ben de besleyemiyom bebişi yaaa
öğleden sonra bişey atıştırsam gidip çıkarıyom hemen yaa kafamçokkarıştı
sağol şeker çekem ben de

günaydın arkadşara süper bir tatilden sonra ( c.tesi sat 12 bir cıktım işden bugün iş başı yaptım .pazartesiyi tatil yaptılar vs) merhaba diyecem ama okadar çok yorgunum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... cünkü dün gece saat 03.30 yattım .. Bursaya düğüne gittim ve gece çok gec geldik eve ama bir oynamışım bir oynamışım sormayın ....... dediler biraz otur bebeğe yazık dediler yok dedim Allahın izni ile bir şey olmaz gecrkten çok eğlendim .... aramızda bursalı varsa Memleketiniz çok güzel bayıldım inanın ..............çok güzel bir yer...

günaydın kizzzlarrrrrrrrrrrrrr naparsınızzz ay ben bugun kendimi ii hissediom
dün aldığım ciciş gömleğimi giydim saçlarıma fön çektim ezcük makyaj yaptım heheh taktım takıştırdım işe geldimmm alkisalkisalkis

günaydın kızlar hepiniz iyisiizdir umarım
dün bi girmedim amma yazmışsınız beeeee
okumadım geçmişi vallahi napayım
eee önemli durumlar varmı?

canım ya benimde oğluşum olacak Allah izin verirse inşallah bende böle görmemişlik yapmam kaydirigubbakcemile3 objektif olamamaktan beni korusun böyle saçmalılar yaptırmasın aminn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…