- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
bende var kusum hele gecen gün saat 2 de uyandim..kocam isten geldide öyle kaktim yoksa daha uyurdum..her gece kesin 1 kez kalkiyorum bazen 2 kerede oluyo...gece saat 2 oldumu benim pompa sinyal gönderiyo kalk diyekaydirigubbakcemile3kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo
hakket yaa iteeek nerdesiiinnn:Saruboceq:
ebisce gelmedi evet
yaa kıslar itek en son dra gitmeden önce gelmişti bi dahada uğramadı dimi :uhm:
noldu bee güccük anneye inşallah iyidir
al benden de o kadarr oof sadece ağrısa iyi bi de bulantı yapıyo baş ağrısı öööfff serviste kusmak istemiyom yaaa senağlamakızlar basım cok agrıyo yaaa
napsam bı akıl verınn
ya geceleri bende dönmekten uyuyamıyorum sol tarafa uyumak gerekir diye biliyorum ama butun gece sol tarafıma yatamıyorum aksi gibi ben sadece sağ tarafıma yatınca uyuyabılıyorum e surt üstüde yatamıyorum butun gece sabaha kadar bir yana bir buyana dönüp duruyorum valla
aynen bende yaww göbegımın üstüne yatmıyayım dıye yattıgım zaman rahatsız oluyorum bırde bebegıme bırsey olur dıye korkuyorum yan yatıyorum genelde cunku ıkı hamıle arkadasımdanda sırt ustu yatm acok ıyı deılmıs yan yattıgımızda rahat edıyormus bebekler öle dedıler bende gece dönup duruyom kaydirigubbakcemile3
evet canım sol tarafa yatmak gerekliymiş ama ben sağ tarafta rahat ediyomaynen bende yaww göbegımın üstüne yatmıyayım dıye yattıgım zaman rahatsız oluyorum bırde bebegıme bırsey olur dıye korkuyorum yan yatıyorum genelde cunku ıkı hamıle arkadasımdanda sırt ustu yatm acok ıyı deılmıs yan yattıgımızda rahat edıyormus bebekler öle dedıler bende gece dönup duruyom kaydirigubbakcemile3
yaw ben de sırtüstü yatarsam rahat ediyom önceden yan yatardım ama yana dönünce ağrı giriyo gibi oluyo sırt üstü yatınca da bebiş rahat nefes alamıyomuş diye duymuştum aaaaa napcam ben yaa
ee peki karnımız burnumuzdayken nasıl yatcaz yana dönsek olmaz sankim
bende de ayni sorun var yaa gece kocisle kapisiyoz cok dönüyosun diyeaseba .!.:evet canım sol tarafa yatmak gerekliymiş ama ben sağ tarafta rahat ediyom
sabaha kadar sağ sol uyuyamıyorum
biz son aylar napcaz şimdiden böyleyiz
bende var kusum hele gecen gün saat 2 de uyandim..kocam isten geldide öyle kaktim yoksa daha uyurdum..her gece kesin 1 kez kalkiyorum bazen 2 kerede oluyo...gece saat 2 oldumu benim pompa sinyal gönderiyo kalk diyekaydirigubbakcemile3
cok su iciyorum ondan diye düsündüm ben
bende de ayni sorun var yaa gece kocisle kapisiyoz cok dönüyosun diye
bende en rahat sirt üstüve saga yatarsam uyuyorum ama karnim cok rahatsiz olarak uyaniyorum
minik bi yastik var bende tam karnimin altina sigiyo onu koyuyorum rahatim hem bebegimde basini yastiga koymus oluyo kaydirigubbakcemile3
gece ben ne tarafa o yastik benimle o tarafa dönüyo kafamçokkarıştı
tavsiye ederim destekli uyuyun sizde
bende de ayni sorun var yaa gece kocisle kapisiyoz cok dönüyosun diye
bende en rahat sirt üstüve saga yatarsam uyuyorum ama karnim cok rahatsiz olarak uyaniyorum
minik bi yastik var bende tam karnimin altina sigiyo onu koyuyorum rahatim hem bebegimde basini yastiga koymus oluyo kaydirigubbakcemile3
gece ben ne tarafa o yastik benimle o tarafa dönüyo kafamçokkarıştı
tavsiye ederim destekli uyuyun sizde
al iste sorunun bas kaynagi su yineben wc'ye kalktıkça su içiyorum su içtikçe wcye gidiyorum tam bir kısır döngü ondan sonrada 2-3 saatte bir uyanıyorum tabi
o minnacik karin ama icindeki dünyaya bedel büyüklükteyerimsenibenKartanesi .!.:hımm mantıklııı
sağol canım bi de öyle deneyelim bakalım daha minnacık karınla baş edemedik yaw büyüyünce netcez biiz
ben wc'ye kalktıkça su içiyorum su içtikçe wcye gidiyorum tam bir kısır döngü ondan sonrada 2-3 saatte bir uyanıyorum tabi
şu yatma olayı benim içinde çözülemez bi hal aldı...
ben en çok yüzüstü uyurdum, şimdi bi sağ bi sol bütün gece dönmekten
hep uykum kaçıyor,ama çok şükür sağda da solda da uyuyabiliyorum
sürekli dönmemin sebebi çok acayip karın ve sırt bölgem de ağrılar oluyor
geceleri yatarken...sabahta ağrılı uyanıyorum ama gün içerisin de hiç bişeyim kalmıyor...yüzüstü yattığım da farketmeden bebeğim boğulacakmış gibi
geliyor allah korusun ama, aslın da bişeycik olmuyormuş
orda koruma altında bizim melekler..
yaww çişş den konusup durmayın çişim gelıo aaaa sidikliğinizi bağlarımklava: klava:
kızlar merhaba....cok rıca edıcem bana yardımcı olun.cok kıbarım beee:=) sorum su vede sıkayetım;benım kasıklarım agrıyo,özellıkle gun ıcınde ayakta fazla kalıyor gezıyor tozuyorsam aksam olunca bır baskı agırlık hafıf agrılar.bu agrılar bazen kasıkta ve rahımde bıcak saplanması seklınde oluyor.dr.a sordum rahım buyurken olur,kanama olmadığı surece nprob.yok dedi.ama ben sızlerdede oluyomu merak ıcersındeyım.hadi kızlarrrrrrrrrrrrr benı aydınlatın.ışıl ışıl olayım.......................
ya ne kızıyosun bak küserim sonra napalım konuşsakta konuşmasakta geliyo zaten
kızlar merhaba....cok rıca edıcem bana yardımcı olun.cok kıbarım beee:=) sorum su vede sıkayetım;benım kasıklarım agrıyo,özellıkle gun ıcınde ayakta fazla kalıyor gezıyor tozuyorsam aksam olunca bır baskı agırlık hafıf agrılar.bu agrılar bazen kasıkta ve rahımde bıcak saplanması seklınde oluyor.dr.a sordum rahım buyurken olur,kanama olmadığı surece nprob.yok dedi.ama ben sızlerdede oluyomu merak ıcersındeyım.hadi kızlarrrrrrrrrrrrr benı aydınlatın.ışıl ışıl olayım.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?