2009 Kasm Anneleri

kızlar bişey sorucam sizdede hala sık wc'ye çıkma durumu varmı ben gece en az 3 kez kalkıyorum ya sonrada sabah yataktan kalkasım gelmiyo
bende var kusum hele gecen gün saat 2 de uyandim..kocam isten geldide öyle kaktim yoksa daha uyurdum..her gece kesin 1 kez kalkiyorum bazen 2 kerede oluyo...gece saat 2 oldumu benim pompa sinyal gönderiyo kalk diyekaydirigubbakcemile3
cok su iciyorum ondan diye düsündüm ben

:Saruboceq:

ebisce gelmedi evet
yaa kıslar itek en son dra gitmeden önce gelmişti bi dahada uğramadı dimi :uhm:
noldu bee güccük anneye inşallah iyidir
hakket yaa iteeek nerdesiiinnn
kızlar basım cok agrıyo yaaa
napsam bı akıl verınn
al benden de o kadarr oof sadece ağrısa iyi bi de bulantı yapıyo baş ağrısı öööfff serviste kusmak istemiyom yaaa senağlama

yaw ben de sırtüstü yatarsam rahat ediyom önceden yan yatardım ama yana dönünce ağrı giriyo gibi oluyo sırt üstü yatınca da bebiş rahat nefes alamıyomuş diye duymuştum aaaaa napcam ben yaa
ee peki karnımız burnumuzdayken nasıl yatcaz yana dönsek olmaz sankim

evet canım sol tarafa yatmak gerekliymiş ama ben sağ tarafta rahat ediyom
sabaha kadar sağ sol uyuyamıyorum
biz son aylar napcaz şimdiden böyleyiz :uhm:

kızlar bu yatma işini ben tvde dr den dinledim rahim büyüdüğü için sırt üstü yatmak iyi diilmiş. sağa yatıncada rahim toplardamarı sıkıştırıyomuş sanırım solunuza yatın ve arkanıza bir yastık koyun diyooooooo

aseba .!.:
evet canım sol tarafa yatmak gerekliymiş ama ben sağ tarafta rahat ediyom
sabaha kadar sağ sol uyuyamıyorum
biz son aylar napcaz şimdiden böyleyiz
bende de ayni sorun var yaa gece kocisle kapisiyoz cok dönüyosun diye
bende en rahat sirt üstüve saga yatarsam uyuyorum ama karnim cok rahatsiz olarak uyaniyorum
minik bi yastik var bende tam karnimin altina sigiyo onu koyuyorum rahatim hem bebegimde basini yastiga koymus oluyo kaydirigubbakcemile3
gece ben ne tarafa o yastik benimle o tarafa dönüyo kafamçokkarıştı
tavsiye ederim destekli uyuyun sizde

aa bisey daha gecen tv de bi herif konusuyodu dogada hicbir canli sirtüstü uyumaz diye gercekten de cok dogru biz niye sirt üstü yatiyoruz ki:bbo:
bide niye sol tarafa yatmak gerekliymis ki orda da kalp var allta kalinca kalp hizli atmaya basliyo..daha cok yoruyo insani böylece

Son düzenleme:

ben wc'ye kalktıkça su içiyorum su içtikçe wcye gidiyorum tam bir kısır döngü ondan sonrada 2-3 saatte bir uyanıyorum tabi

hımm mantıklııı
sağol canım bi de öyle deneyelim bakalım daha minnacık karınla baş edemedik yaw büyüyünce netcez biiz

bende yastıktan destekle rahat ediyorum tabi ben ne tarafa yastık oraya dön babam dön sırnaşık şey

ben wc'ye kalktıkça su içiyorum su içtikçe wcye gidiyorum tam bir kısır döngü ondan sonrada 2-3 saatte bir uyanıyorum tabi
al iste sorunun bas kaynagi su yine
ama olsun su icmeye devam et..biz nekadar bol su icersek bebek okadar temiz suda yasiyomus..amniyotik sivi her 3 saatte bir anneden idrar yoluyla atiliyomus..
hic dikkat ettin mi idrarinda cok minik ama bazen gözle görülen parcalar oluyo

Kartanesi .!.:
hımm mantıklııı
sağol canım bi de öyle deneyelim bakalım daha minnacık karınla baş edemedik yaw büyüyünce netcez biiz
o minnacik karin ama icindeki dünyaya bedel büyüklükteyerimseniben
bizde birbirimize sora sora ögrencez neyi nasil yapcagimizi
herkes anasinin karnindan alim dogmuyo hos:dilcikar:

canliz , mart bana 2 li test hiç yapılmadı
doktorum gerek görmedi,
2.li ve 3.lü testi hiç yapmadan direk 4 taramayı yapacağını
her ikisin de yapılan şeyin 4 lü de daha da ayrıntısıyla çıktığını söyledi
2 li test kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor
3 lüyü de eskiden yapıyorduk artık onun yerine 4 lü test yapıyoruz dedi benim doktorum..
her doktorun muayene şekli farklı tabiki
ama ben kimse konuştuysam 2 li testin gereksiz bir test olduğunu öğrendim..
mart canliz karakız,inşallah sizin de sonuçlar iyi çıkar...rabbime emanet bebişler
inşallah bu dönemleri en iyi şekilde atlatıcaz..

kızlar merhaba....cok rıca edıcem bana yardımcı olun.cok kıbarım beee:=) sorum su vede sıkayetım;benım kasıklarım agrıyo,özellıkle gun ıcınde ayakta fazla kalıyor gezıyor tozuyorsam aksam olunca bır baskı agırlık hafıf agrılar.bu agrılar bazen kasıkta ve rahımde bıcak saplanması seklınde oluyor.dr.a sordum rahım buyurken olur,kanama olmadığı surece nprob.yok dedi.ama ben sızlerdede oluyomu merak ıcersındeyım.hadi kızlarrrrrrrrrrrrr benı aydınlatın.ışıl ışıl olayım.......................

şu yatma olayı benim içinde çözülemez bi hal aldı...
ben en çok yüzüstü uyurdum, şimdi bi sağ bi sol bütün gece dönmekten
hep uykum kaçıyor,ama çok şükür sağda da solda da uyuyabiliyorum
sürekli dönmemin sebebi çok acayip karın ve sırt bölgem de ağrılar oluyor
geceleri yatarken...sabahta ağrılı uyanıyorum ama gün içerisin de hiç bişeyim kalmıyor...yüzüstü yattığım da farketmeden bebeğim boğulacakmış gibi
geliyor allah korusun ama, aslın da bişeycik olmuyormuş
orda koruma altında bizim melekler..

nilkan ccanım, dediğin şey ara da ben de de oluyor
en son akşam yaşadım o ağrıyı baya bi raahatsız ediciydi
rahimden aşağıya doğru bi baskı bi sancı
sanki bebek heran düşecekmiş gibi çok enteresan bi ağrı
ama normal şeyler bunlar korkulacak birşey yok...evham yapma canım
bak ben hiç aramadım bile doktoru,bende bi problem var sanırsam :)))
aşırı soğuk kanlıyım ya...

olmuyomuş dimii ben de bazen çok kısa süre yüzüstü yatıyom çünküüüü

nilkancım senin soruna gelince bende de oluyo o ağrılar hatta bazen böbreğimde gibi

canım o ağrılar bendede oluyo en başından beri bazen saatlerce aralıklı şekilde ağrıyo bende doktora sordum önemli diil olur dedi kendini çok fazla dinleme evham yapma dedi. en başlarda her ağrı olduğunda wcye koşuyodum noluyo diye ağrıları kafana takmamaya çalış tabi hareketlerinede dikkat et ağır kaldırma zorlama kendini yani

ya ne kızıyosun bak küserim sonra napalım konuşsakta konuşmasakta geliyo zaten

kaydirigubbakcemile3 kızmadım şaka yaptım en ıyısı bız sey yapalım kızlar tortum takalım seyımıze bır ucuda wc gıtsın yerımızden kakmayalım -tatlicadiarzu- :lepi: süper demııı bende gece uyanmaktan ve wc gıtmekten gına geldıı delikafadulden

ayy hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yaa hicmi normal hamile yok bu topikteCADIARZU

ayni soruyu bende sordum gecen doktora rahim büyürken olur dedi..sanki sol karnima biri bicak sapliyo gibi oluyo ama anlik geciyodu..biraz sonra tekrar..
tek mantikli aciklamasi rahim ve plasenta büyürken olur oldu...
ikna oldum herseye kafami takip stres yapmak istemuyorum valla

nilkancım dediğin şey bendede oluyo hatta bende tam sormak üzereydim kızlara nedenini sen sordun demekki doğal şeylermiş bak hepimizde oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…