kaydirigubbakcemile3 kızmadım şaka yaptım en ıyısı bız sey yapalım kızlar tortum takalım seyımıze bır ucuda wc gıtsın yerımızden kakmayalım -tatlicadiarzu- :lepi: süper demııı bende gece uyanmaktan ve wc gıtmekten gına geldıı delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kızmadım şaka yaptım en ıyısı bız sey yapalım kızlar tortum takalım seyımıze bır ucuda wc gıtsın yerımızden kakmayalım -tatlicadiarzu- :lepi: süper demııı bende gece uyanmaktan ve wc gıtmekten gına geldıı delikafadulden
tabagi düsürdüm bulasik makinasinin icinde kirildi..olcak is degil
sinir olurum ben böyle seylere ugursuzluk mudur nedur
cikiyorum ben kzlar sinirlendim simcik
hadi size byy
kıs hortum işini kocam bana hergece söylüyo yahu bi damacana suyu getircem ucuna hortum takcam bir hortumda şeyine takcam gece hiç uyanmadan hem suyunu iç me çişini yap diyo :roflol:
ben geceleri su için kocişi kaldırıyorumda garibim ama napim sen kalkma susayınca beni uyandır diyo kaydirigubbakcemile3
kıs hortum işini kocam bana hergece söylüyo yahu bi damacana suyu getircem ucuna hortum takcam bir hortumda şeyine takcam gece hiç uyanmadan hem suyunu iç me çişini yap diyo :roflol:
ben geceleri su için kocişi kaldırıyorumda garibim ama napim sen kalkma susayınca beni uyandır diyo kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook acıktımm evdede yemek yokk üff ne yapsam onuda bilmiyorumm aman ya işten cık eve git yemek yap daha ne yapacağımı bile bilmiyom
bende sürekli fikir değiştiriyorum ne yemek yapsam diye benim dr protein ağırlıklı beslen dedi kırmızı et yada bakliyat haftada mutlaka 3-4 gün , 1-2 günde balık o yüzden sürekli hesap içindeyim bugün bu yarın şu diye ama çalışınca zor oluyo yaaaaaaaaa
kız allah canını almıyaaatabagi düsürdüm bulasik makinasinin icinde kirildi..olcak is degil
sinir olurum ben böyle seylere ugursuzluk mudur nedur
cikiyorum ben kzlar sinirlendim simcik
hadi size byy
:roflol: :roflol:kıs hortum işini kocam bana hergece söylüyo yahu bi damacana suyu getircem ucuna hortum takcam bir hortumda şeyine takcam gece hiç uyanmadan hem suyunu iç me çişini yap diyo :roflol:
bende sürekli fikir değiştiriyorum ne yemek yapsam diye benim dr protein ağırlıklı beslen dedi kırmızı et yada bakliyat haftada mutlaka 3-4 gün , 1-2 günde balık o yüzden sürekli hesap içindeyim bugün bu yarın şu diye ama çalışınca zor oluyo yaaaaaaaaa
evet canım allah kolaylık versın valla benım kaynananm yapıyor yemegımızı ama herseyı canım cekmıyor kı bazen hıc yemıyorum napım yesenm tıksınecek gıbı oluyorum sebze ve meyve cok yıyorum tavuk felan cok nadır canım ıstemıyo mirmirmirmir karnıyarık yap pılav yap bırde cacık yap bacımm :teytey:
benim yapacak kimsem yok aynımda :çok üzgünüm: annem taşınacak yanıma ama 1-2 ayı bulur heralde. karnıyarıkda ağır oluyo be şekerim hem saat 18:30 çıkıyorum eve gidene kadar 1 saat geçiyo kim uğraşacak onunla muhtemelen taze fasulye yapıcam pilav makarnadanda uzak dur diyo benim dr ayda 1,5 kgyu geçmemmen lazım dedi öğlen iş yerinde yiyorum diye akşam evde yapmıyorum ne zamandır pilav bile bi dün akşam yaptım yazık eşimde yiyemiyo
peki bunlara uyuyormusun canım???
ben şimdiye kadar hiç balık yemedim
vejetaryanım kırmızı et normlade yemiyorum ama tam başlamıştım yemeğe bu bulantılar çıkınca onuda bıraktım,2 ay oldu
ağzıma kırmızı et sürmedim, bakliyat ağırlıklı besleniyorum
birde arada bir tavuk yiyorum, bol meyve yiyorum,birde fındık
ceviz kuru üzüm pekmez falan...
ayyy çok korkuyorum bebeğim sağlıksız olucak diyee yaaa
şu bulantılar tiksinmeler tam anlamıyla bıraksa peşimi
etimi de yesem düzgün beslenebilsem keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?