slm kızlar p.tesi rahatsızlanıp hastaneye gidince işlerim çogalmış malum dünde tatildi bugün ekstra işler çıktı benimde canım çıktı ama hala bitmedi artık yarın devam yeni müdür yardımcısı geldi yeni icatlar çıkartıyor habire birşeyler istiyor sonra başka şeyler çıakrtıyor len artık ben fazla efor harcayamıyorum yaa....kartanesi sende fazla bulantı yoktu son zmanlarda olmaya başladı galiba...geçmişi okuyamadım maalesef.. eee neler yaptınız bakem?
peki bunlara uyuyormusun canım???
ben şimdiye kadar hiç balık yemedim
vejetaryanım kırmızı et normlade yemiyorum ama tam başlamıştım yemeğe bu bulantılar çıkınca onuda bıraktım,2 ay oldu
ağzıma kırmızı et sürmedim, bakliyat ağırlıklı besleniyorum
birde arada bir tavuk yiyorum, bol meyve yiyorum,birde fındık
ceviz kuru üzüm pekmez falan...
ayyy çok korkuyorum bebeğim sağlıksız olucak diyee yaaa
şu bulantılar tiksinmeler tam anlamıyla bıraksa peşimi
etimi de yesem düzgün beslenebilsem keşke...
hee pilav demişken pilavdan midesi bulanan var mı yada tiksinen
ben kötü zamanlarım da bi tiksindim beyaz pilavdan
artık ne yapıyorum ne yiyyorum yaaa,çokta severdim..
bol bol bulgur pilavı yiyorum ben sizde yiyin kızlar
çok acayip faydalı, he makarna da faydalı bize kilo yapıyo o ayrı ama
herşeyi yiyemiyosanız bunları yiyin bari bol yoğurtla...
Ben geldim arkadaşım geldi duyuca yardıma tansiyon at üst olmuş şimdi iyiyim kızlar sadece ağzımın tadı yok ama en azından başdönmesi durdu ve bulantı azaldı şükürler olsun bir an hiç toparlayamacağımı düşünmüştüm..Şükürler olsun :Saruboceq:
Yan taraftaki komşuydu oğlu edepsizin teki benden 1 hafta sonra taşındılar Çocuk askerden firari ama sabah annesine nasıl küfrediyordu anlatamam tabii o bağrış çağrış duyup fırlayınca olan bana oldu.Zaten çok korkarım yüksek ses kavga gürültü Allah korusun hiç bana göre değil üstüne evde gibi sesleri çıkınca iyice betere ettiler beni düşünün şu saat anca toparlıyorum sağolsun oda Şükran sayesinde..
Bir daha kavga olsun uyaracağız zaten öyle böyle değil elim ayağım tutmadı..Size yazdıktan sonra arkdşım gelene kadar uyuymuşum oda toparlamama yardımcı oldu nihayet dahada iyiyim
mavicim canım iiyi akşamlar öptüm seni...
kartanesi canıminşallah atlatırsın hemencecik, ama yağlı yemekler mahvediyor mideyi,baktın yağlı olmuş yemek hiç zorlama kendini yeme bence
al bi bisküvi onu ye çıkartmaktan daha iyidir...
ayy bide benn paatatesi kızartmasın çok yiyorum yağlı olamsına rağmen
hiç dokunmuyor nedense :))) her yerim selülit oldu yaaa
nazlıcım sevindim toparlanmana evet bazen böyle insan kılıklı yaratıklar olabiliyor sadece kendini düşünen sen bebişi düşün canım
kızlar ben yine pek iyi hissetmiyorum kendimi
biraz yatıcam yine,belki uyurum..öpüyorum herkezi yarın görüşürüz..
canım namaza sürekli devam edebiliomusun ? ben bazen ezanla uyanamıyorum saat 6 da kalkınca da kılamıyorum derlerya güneş 1 mızrak boyu yükselene dek kılınmaz diye CADIARZU:roflol: :roflol:
valla biz su işini kökten hallediyoqq yatmadan önce eşşek kadar bardağa su doldurup koyuyom başucuma uyanıp uyanıp içiyom bi yudum
wcye de sabah namazı kalktımmı patlıcak gibi olaraktan koşup gidiyom zaten namaza kalkamasam tuvalet için mecbur uyanıyom iyi oluyo namaz da kaçmamış oluyo böleliklen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bence seni araba tutuyoosırnaşık şey valla ben herşeyi oluruna bıraktım sağlıksız şeyler dışında herşey yemeğe çalışıyom ama balıktan tikdindim ayda 1 anca yiyorum karpuz yiyorum deli gibi 2 günde 1 karpuz bitiyo süt de içiyorumanaam canım taze fasulye istediii
marketten almalıyım geçen sefer beğenip almadıydım -tatlicadiarzu-
valla ben doğru dürüst kırmızı et yiyemiyom
bazen canım lahmacun istiyo aşırı derecede öle et ihtiyacımı karşılıyom gaaba
balığı yapıyorum hemen hemen haftada bir ama bu hafta onu da unuttum
tavuk da işyerinde çıkarsa yoksa pek aklıma gelmii
ceviz kuru üzüm fındık yiyem dedim akşam zaten geç oluyo diye işyerine getirip öğleden sonra yedim iki sefer
ikisinde de servisten kendimi zor attım korkuyom şimdi yemeğe -tatlicadiarzu-
zaten akşam da yemekten sonra ancak erik yemeye fırsat bulabiliyom kaydirigubbakcemile3
bi tek düzenli olarak sütümü içiyom gece yatarkene
sabah ta peynir meynir yiyom ama o da çayla :sm_confused:
canım namaza sürekli devam edebiliomusun ? ben bazen ezanla uyanamıyorum saat 6 da kalkınca da kılamıyorum derlerya güneş 1 mızrak boyu yükselene dek kılınmaz diye CADIARZU
canım bence seni araba tutuyoosırnaşık şey valla ben herşeyi oluruna bıraktım sağlıksız şeyler dışında herşey yemeğe çalışıyom ama balıktan tikdindim ayda 1 anca yiyorum karpuz yiyorum deli gibi 2 günde 1 karpuz bitiyo süt de içiyorum
kartanesi canım ben de sabah kahvaltısında çaydan vazgeçemiyorum
ama su gibi çok çok açık içiyorum ki bi zararı olmasın
sende öyle alıştır kendini...
birde her gün mutlaka yumurtanızı yiyin
ben mutlaka yiyorum ama sadece sarısını
beyazını atıyorum acaba bi faydasını görürmüyüm b şekil de??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?