herkese slm...
15 gün önce bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmiştim.
yani bi sorun yok.
yarında cinsiyeti öğrenmeye gidicem.
çook heyecanlıyım.
bi kızım var bakalım bu küçük melek ne olucak....
babası erkek ten yana ama benim için sağlıklı vede hayırlı olması önemli...
ayy evet
benim dokturum yavaş zeytünüm yaaa -tatlicadiarzu- haksızlık tabiii senağlama
ama 29unda öğrencem artııkk ayyy 9 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen nassınn bakemmm? iyi minn?
ennee zeytünüm de bırdaymışş napıyon gııı
oleyyy yarın 14.hafta bitmiş oluyo dimi
15.haftadan günmü alcez kız şimdi ne güzel
hah işte aynen öyle mavişim benim de derdim migren zaten ilk 3 ay nerdeyse başım hiç ağrımadı biliyomusun aaa dedim bebiş migreni geçirdi ama şimdi ağrıdımı mide bulantısı mahvediyor ilaç da almadım hiçkartanem baş agrısı oldugunda tetikliyor zaten mideyi benimde genelde baş agrım oldugunda kaçınılmaz oluyor kusma o yüzden başım agrıdıgında hafiften midem bulanmaya başlar mecbur parol alıyorum hemen bende migrende var geldimi meret gitmiyor bir türlü tabii haliyle kusmada devam ediyor genelde...inşallah hemen atlatırsın yanına poşet ve peçete al mutlaka..
ben zaten çok açık içerdim canım çayı normalde de yani şimdi iyice açık içiyorumkartanesi canım ben de sabah kahvaltısında çaydan vazgeçemiyorum
ama su gibi çok çok açık içiyorum ki bi zararı olmasın
sende öyle alıştır kendini...
birde her gün mutlaka yumurtanızı yiyin
ben mutlaka yiyorum ama sadece sarısını
beyazını atıyorum acaba bi faydasını görürmüyüm b şekil de??
benim şansım hiç bişeyden tiksinmedimyemek yemeyi normaldede çok severim sadece ağır yağlı yemekleri midem kaldırmıyodu halada öyle balığa ben bayılırım çocukluğumdan beri sadece sütü içemiyorum onuda kakolu süt içebilirsin dedi dr onuda o şekilde hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?