2009 Kasm Anneleri

işyerim de fazla bişe yapmamama rağmen eve gittiğimde yerimden kalkacak halim kalmıyo.. kalkıp bi de yürüyüş mü yapcaaaaammm :1shok:

bu arada ben mayıs başındaki kontrolümde 1 kilo vermiştim... bugün sabah tartıldım sanki biraz daha vermişim gibi geldi bana :1no2: göbek desen hamilelikle alakası bile yok... nolcak benim bu halim kızlarr sizde de böyle olan var mı?

hee ben de küçük balık seemem pek zaten çupra, palamut tarzı şeyler alıyom bi de somondan parça kestiriyom kociş yemiyo zaten kendime balık ona başka şey kafamçokkarıştı

günyadın canım benim o şişlik hiç gitmio balon gibiyim ya birde bu aralar belim ağrıyo sırtım ağrıyo geceleri rahat uyuyamıyorum mirmirmirmir

ayy ben de hiç rahat uyuyamadım yaa gece sırtım ağrıdı bio tarafa bi bu tarafa dön karnım davul gibii -tatlicadiarzu-

ya datlum bi kaç gündür böleyim ben eccük yiyom karnım davul kimin nefes almakta zorlanıyom yemeklerle aynı anda sığmıyo bizim bücürük karnıma gaaba :roflol: :roflol:

evt canım benim de gün içersinde çok şişiyo
önceki gün evde hiç bir şişkinliğim yoktu taksiye binmiştim carrefoura gitmekiçin
arabayı öle bir zıplattıki taksici içim dışıma çıktı valla söleyemedim de hamiş olduğumu
sonra carrefourda da 19 mayıs gösterisi için bandocular dolaşıyordu ortada da bir kaç kişi oynuyordu.onuda dinleyem dedim
sonra karnıma bir baktım davul gibi olmuş
sanırım sadece yemekten de olmuyo şişkinlik
sallandım bide gürültü oğlum kabardı iöçerdi sanırsam

doğru söylüyosun elimde geldiğince dolaşıyorum haftasonu alışveriş yaparken bol bol geziniyorum düşünüyorum eve yürüme bandı mı alsak diye doğumdan sonrada lazım olacak kilo vermek için

anaam hele bulgur aklımın ucundan bilene geçmiyo benim yaaa -tatlicadiarzu-
kociş diyo zaten bulgur pilavı yerdim ben bi zamanlar deyüü :roflol:
evdeki yemk stoğu bitince bulgur yapem bari
ay yazem ben bunları yaaa

ne güzel işte kilo almıyon
en azından bebiş alır kiloları
keşkem ben de almasam sonra vercem diye uğraş dur
bence dert etme canım herkesin bünyesine göre değişiyo
bana da kilo almazsın derlerdi zayıfım diye ama almaya başladım sanırsam

günaydın kızlar kartanem karpuz yiyosan eğer çok şişiriyo bende aynı haldeyim

ebiscemm yaa karpuz şişirir akşam sonra 1 kaç saat içinde wcde olay çözülür bu başka bişi yaa sabah kahvaltı yapıyom anam öğlene kadar şişim bi lokma yicek halim yok sonra birden acıkıyom

karpuzların tadı varmı bu aralar kıslar
geçenlerde görümcem de yedim ama tadı yoktu beğenmedim
bi de ben karpuzu peynirsiz yemeği sevmiyorum

anam peynirle ye işte ooh kalsiyum daha ne istiyon valla iyi sayılırdı biz aldık emme iki kişi olunca da küçük karpuz almak gerekiyo o da pek datlu olmii

kansızlık içim demir ilacı acaba kilo aldırırmı kıslar
ben belki de ondan kalınlaştım normaldedoğal yollardan alırım ama hamişlikte riske atamıyorum işte
doktorum verdi devam dedi hatta

nerde yiyecem canım iş yerindeyim saat 11:30 dan önce çıkamam burdan

sen benim sabah halimi bir görsen kalvaltı için evde hazırladığım ekmek arası peynir domates zeytin haşlanmış yumurta süt yoğurt meyve valla çocukların beslenme çantasını geçiyo sende yanında bişeyler götür

hımmm ben de diyodum şu ebru şallı gacısı ne yiyomuş bi araştıram deyüü
pek bi hava atıyo ben çok sağlıklı beslenirim diyee :dilcikar:
demek ööle yapıomuş haaa :1shok: oof ne bulgur ne mercimek ben ne yiyom yaa çözemedim nohut falan da hiç yiyesim gelmiyoo
plan yapmam gerekiyo galiba benim yoksa birsürü şeyi es geçtiğimi farkettim şimdi senağlama

karakız nerdesin nan deminden beri yoksun

geldim nan sizi okuyom biraz işlerim vardı onları toparlamaya çalışıyorum anca yazabildim arada yazmaya çalışıyom ama sizin hızınıza yetişemiyom tabi
nasılsın bakayım karazeytinim nası gidiyo ev toplama işi kendini yormuyosun dimi tatlım Şeniz

4. aydan itibarendi egzersiz ben buldumdu bi kaç hareket emme yapmadım daha aslında 4 ay da bitti başlamalıyım
sabah servise giderken sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyom servise binip inince ama onlar sayılmaz dimi çünkü şöle oluyo
5 dk+ servise bin-in+15 dk-çalış çalış çalış.......+15dk+servise bin-in+5 dk :roflol: :roflol:
sürekli olmalı aslında yaa akşam yemekten sonra kocişi kandıram da hergün yürüyüşe gidek bari ama ben zaten pert oluyom nası yapcaaz

karazeytinnnnnn kıs ahanda şincik şuanda chicco dan mesaj geldiii indirim günü bu cuma saat 18:00 - 21 :00 ve c.tesi 09:00 - 12:00 arası
biz yarın akşam gidecez şimdi aradım hemen kocişi sizde gelin kısss oğluşuna alırsın ciciler ya gerçi bizimkinin cinsiyeti kesin değil ben belki bakınırım sadece ne var ne yok diye merak ettim çünkü orayı
sende gelirsen tanışmış oluruz hihoyyyt

yokuş önermiyo muuu?? :1shok: :1shok:
anam kız sen bizim evin ordaki yokuşu görseen caddeye çıkmak için bi yokuş inip bi daha çıkıyom acep servis durağına kadar arabayla mı gitsem :roflol: :roflol:

yakın zamanda ben de başlarım almaya sanırsam...:CüvCüv: ondan sonaa çok kilo aldım kızlar derim kaydirigubbakcemile3 bizede hiçbişi yaramıyo

yok anam ben vermedim ama almadım da göbüş de var ama kilo yaok annamadım valla

kansızlık içim demir ilacı acaba kilo aldırırmı kıslar
ben belki de ondan kalınlaştım normaldedoğal yollardan alırım ama hamişlikte riske atamıyorum işte
doktorum verdi devam dedi hatta

hıı o kilo aldırıyomuş diye duydumdu
ben de geçen telde söledim kan değerlerimi kan hapı alemmi dedim yok kesinlikle alma dedi başka da bişey içmiyom şu sıra bakalım 29unda gidince ne vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…