geldim nan sizi okuyom biraz işlerim vardı onları toparlamaya çalışıyorum anca yazabildim arada yazmaya çalışıyom ama sizin hızınıza yetişemiyom tabi
nasılsın bakayım karazeytinim nası gidiyo ev toplama işi kendini yormuyosun dimi tatlım Şeniz
sen benim sabah halimi bir görsen kalvaltı için evde hazırladığım ekmek arası peynir domates zeytin haşlanmış yumurta süt yoğurt meyve valla çocukların beslenme çantasını geçiyo sende yanında bişeyler götür
hıı o kilo aldırıyomuş diye duydumdu
ben de geçen telde söledim kan değerlerimi kan hapı alemmi dedim yok kesinlikle alma dedi başka da bişey içmiyom şu sıra bakalım 29unda gidince ne vercek
karazeytinnnnnn kıs ahanda şincik şuanda chicco dan mesaj geldiii indirim günü bu cuma saat 18:00 - 21 :00 ve c.tesi 09:00 - 12:00 arası
biz yarın akşam gidecez şimdi aradım hemen kocişi sizde gelin kısss oğluşuna alırsın ciciler ya gerçi bizimkinin cinsiyeti kesin değil ben belki bakınırım sadece ne var ne yok diye merak ettim çünkü orayı
sende gelirsen tanışmış oluruz hihoyyyt
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama benim kan değerlerim düşük çıktı
halbuki hersabah aç karnıma pekmez yerdim:çok üzgünüm:
yokuş önermiyo muuu?? :1shok: :1shok:
anam kız sen bizim evin ordaki yokuşu görseen caddeye çıkmak için bi yokuş inip bi daha çıkıyom acep servis durağına kadar arabayla mı gitsem :roflol: :roflol:
karazeytinnnnnn kıs ahanda şincik şuanda chicco dan mesaj geldiii indirim günü bu cuma saat 18:00 - 21 :00 ve c.tesi 09:00 - 12:00 arası
biz yarın akşam gidecez şimdi aradım hemen kocişi sizde gelin kısss oğluşuna alırsın ciciler ya gerçi bizimkinin cinsiyeti kesin değil ben belki bakınırım sadece ne var ne yok diye merak ettim çünkü orayı
sende gelirsen tanışmış oluruz hihoyyyt
ben iki haftadır kullanıyorum demir ilacı şimdilik bi değişiklik yok
pekmez bi işe yaramıyomuş dimekki ben ağzıma sürmem çünkü kendisini kafamçokkarıştı
ben kara üzüm almıştım çekirdekli arada ondan atıştırıyodum işyerinde geçen yediklerimin hepsini çıkartınca ondan da tırstım
iyisin valla yaa biz de buralardan alıyoz sabah zeytin peynir her sabah yumurta götürüyon mu işe burda ekmek arası haşlanmış yumurta satıolar bi yerde tüm şirket orda oluyo sabah zaten ben bi kere ondan yedimdi
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama benim kan değerlerim düşük çıktı
halbuki hersabah aç karnıma pekmez yerdim:çok üzgünüm:
sen benim sabah halimi bir görsen kalvaltı için evde hazırladığım ekmek arası peynir domates zeytin haşlanmış yumurta süt yoğurt meyve valla çocukların beslenme çantasını geçiyo sende yanında bişeyler götür
kansızlık içim demir ilacı acaba kilo aldırırmı kıslar
ben belki de ondan kalınlaştım normaldedoğal yollardan alırım ama hamişlikte riske atamıyorum işte
doktorum verdi devam dedi hatta
biraz gevezelik yapam da kaçam dediydim
ev toplamaya devam hergün bişeyler çıkıyo
bide perde yıkamalrı falan bilirsin işte
ondan sonra da bebiş doğana kadar elimi bişeye sürmem zaten
kız sen ablan mı demiştin aklıma taktın
biberiyeden ya yanık gibi kalırsa bacaklarım bide tatile gidecem reziil olurum valla
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kız ben 2.5 aydır kullanıyom nerdeyse
sen daha yenisin canım bide bünyeye göre değişir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?