2009 Kasm Anneleri

doğum günün kutlu olsun güzel anne
bebişinle ve kocişinle mutlu nice yıllar geçirmen dileğiyle :dance: a.s.
çok saol tatlım İnşallah hepimizde
2008 kasım annelerine baktım çocuklarının sorunlarını sevinçlerini paylaşıyolar çok şekerler bizide öle oluruz belkii dimi kaydirigubbakcemile5

güzel kasım annişleri günaydın a.s.
narcicegi sanada nice yıllar insallah gecirdiğin en güzel yaş olur bebişinle
yaww sizdemi tuhaflık var bende mi
benim karnım hala daş gibim
gaz dedik emme nereye kadar gazz
utanıyom vallaa biri kaç aylı diye soracak rezil olacam :roflol:

amin canım aminn sen hiiiç sıkma canını kafana takma allaha tevekkülle inş. hepimiz için güzel şeyler olcak kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım ben gidiyorum bi arkadaşa gitcem kendinize bebişlerinize çok iyi bakın Allaha emanet olun a.s. çok yazman okucam diye gözlerim dönüyo :bbo: kaydirigubbakcemile

çok saol tatlım İnşallah hepimizde
2008 kasım annelerine baktım çocuklarının sorunlarını sevinçlerini paylaşıyolar çok şekerler bizide öle oluruz belkii dimi kaydirigubbakcemile5

inşallah canım o günleride görmeyi nasip etsin Allah'ım kaydirigubbakcemile3

yok datlum yook valla ben de öyleydim heee
hala o ilk günkü gibi şiş karnım o zaman gazdı heralde şimdi diil ama boyut aynı :roflol: :roflol:
iki gündür gene de bi gaz var ama tani artık sadece gaz olmadıından alan ikisine dar geldi kanımca içerde dövüşüp duruyolar bana fenalık geliyoo midem de daş gibi oooff of -tatlicadiarzu-

doğum günün kutlu olsuuuuuuuun yeni yaşın sağlık mutluluk getirsin birdahaki sene bebişinle kutlarsınız inşallah a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın cersuu, sgumuş nasıl keyifler
yarının da cuma olmasının verdiği hazla bugün daha iyiceyim ben başım ağrımıyo emme karnım patlıcak gibi şiş

günaydın herkese
bugün erkenden kalkıverdim işte
kocişte işe gidecek şincik
kahvaltıda yaptık.biraz takılam dedim işe koyulmadan
narçiçeğim nice nice güzel senelere sağlık dolu yıllara canım

yarının da cuma olmasının verdiği hazla bugün daha iyiceyim ben başım ağrımıyo emme karnım patlıcak gibi şiş

sabah mahmurluğum var gece sürekli uyandığım için ben akşama doğru başlıyorum şişmeye sabah 52 akşam 53 oluyorum akşam göbiş 6 aylık sabah normale dönüyo

canım fırında da yapıyorum bende balık severdim hamişten önce ama şimdi ağır geliyo
tam yararlı olsun diye ızgara ve fırını tercih ediyorum kızartma yapmıyorum
bide ben ince kılçıklı balık yiyemem saatlerce uğraşırım artık uğraşmaktan boynum ağrıyo
kociş 2-3 balık yiyo kalkıyo ben daha 1. nin yarısını yiyememiş oluyom
çupra felan istiyom onlarda deniz balığı değil üretim
ayy bi şu büyük kılçıkları iri olan balıklar çıksa keşke afiyetle yesem
kociş gidiyo balıkçılar çarşısına hangi balık deniz balığı ve kılçığı az onu arıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günyadın canım benim o şişlik hiç gitmio balon gibiyim ya birde bu aralar belim ağrıyo sırtım ağrıyo geceleri rahat uyuyamıyorum mirmirmirmir

ben de hamişlikten önce çok balık yerdim
ama şimdi balığı hiç sevmiyorum
dün akşam 3 adet çinekop yedim ama istemeye istemeye valla
sırf bebişimiz için

benimde kafam davul gibi sanki bide şu uçuk varya dudağımı iyice şişirdi
dudak sağa kaydı bi hoş hissediyom kendimi
bugün dr a gitcem ya sorayım bakalım ilaç kullanabilirmiyim uçuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…