ay inanmıyom ya
benim telim kapalıydı
ahh şu kk da olmasa kaçırcaktım valla
ben de kocişe söleyem de gidelim bari
ay heyecan yaptım şincik ben
kıs ben seni orda tanırım valla elinden de kaparımkaydirigubbakcemile3
bide ikimizin de erkek olcak sanırım kavga ederiz kız orda
nan karalar tayfası!! yarın gitcem ben de, haberleşelim gari. Kıdemli hatun sen bize taktik ver -tatlicadiarzu-
2 günde bir canım ben bide soğuyunca yiyemem yumurtayı tam evden çıkarken hazır olacak şekilde haşlıyorum önce aleminyum folyoyla sarıyorum üzerine kağıt havluyla tabi karabiber tuzda alıyorum tam filimliğim yani
benim kan değerlerim normal çıktı ama 5. aydan itibaren demir kullanıcaz dedi dr.
bu kan hapını bütün hamişler kullanıyo mu yoksa bende eksiklik olabilür müü? :uhm:
karakızım şampuan kremler buldunmu koyarsın poşetine onlar çok ihtiyaç olcak
hiç yaşa falan da bakma bulduğunu koy poşete sonra ayıklıyorsun zaten
ama kocişin hemen kasa kuyruğuna girmeli yoksam kuyrukta sıra gelmiyo
bi de eleyip geri atanlar oluyo sürekli kutulara bak yeni bir şey varmı diye
zaten oraya gittiğinde göreceksin pazar yeri gibi
beşik ana kucağı fiyatlarına da bak ilerde de alabilrisin şimdi evde kalabalık olmasın
ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz
Ah zeytinim sorma 48 saatten az sürdü ve fakat dünya kadar olay oldu.
Öncelikle Balıkesir netleşti, taşınıyoruz, nilkan cığım ev bakmaya başladı sanıyorum a.s
Dün otelden ayrılırken farkettim, biraz kanamam olmuş, hastaneye gittim baktılar sapasağlamdı eşşoğlusu/kızısı, yorgunluktan olabilir dedi doktor civanım.
Battaniye ve yastık almıştım arabaya, dönerken günbatımına Manyas'a gittik, ordan sonra bi yatmışım arka koltuğa, evin önünde uyandım kaydirigubbakcemile3
Öncelikle Balıkesir netleşti, taşınıyoruz, nilkan cığım ev bakmaya başladı sanıyorum a.s
Dün otelden ayrılırken farkettim, biraz kanamam olmuş, hastaneye gittim baktılar sapasağlamdı eşşoğlusu/kızısı, yorgunluktan olabilir dedi doktor civanım.
Battaniye ve yastık almıştım arabaya, dönerken günbatımına Manyas'a gittik, ordan sonra bi yatmışım arka koltuğa, evin önünde uyandım kaydirigubbakcemile3
Günaydın dünya tatlıları a.s. a.s.
Benim doktor işim yarın sabah saat 8-8,30 arasına kaldı kızlar Allah nasip ederse ozaman bakalım neler diyecekeler..Hayırlısı...Herşey iyi olacak inşallah..
Bugün yataktan dengeli kalktım iyiyim çok şükür bulantı hafif hafif yokluyor ama ben bunlara şükrediyorum kaydirigubbakcemile3
İnşallah bugün doktora giden arkadaşlarımızda güzel haberler alırız a.s. a.s. a.s.
nan tontik, ben de yarın diyom ve hatta 20 dakika kala orda olam bari diyom da, birisi tarif etmeli, biz bilmiyoz oracıkları. Ayrıcana burda boy boy resimler var ya kız KK albümde, allahsız tosbaa daa ne olsun tanımazmışmışş:mymeka:
ben iki canlıyın kimse kusura bakmasın de ye gitsin
canım işte artık herşeyini paylaşan bir bebiş var içinde ondan da azalıyo kanınbenim başta değerlerim normaldi sadece folik plus kullanıyordum 3 ay bitince folik plusu kesti maltofer diye bi demir ilacı verdi içinde folik asitte var ilacın zaten 3 ay öncesine göre 1 puan düşmüş kan değerim sınıra yaklaşmış
ben iki canlıyın kimse kusura bakmasın de ye gitsin
valla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım
valla biz de odada 10 kişi falanız bazen bu sayı artabiliyo ama napem bişiler atıştırıp duruyom ben millete mi dağıtcam yaw önceden herkesin içinde yiyemezdim ama şimdi dayanamıyom kiii açlığa
kartenem öyle deme ben de seferiyim artık, sen karalara trip yap laelaelaelaelae
balıkesir de yok böyle şeyler ben de mağdurumkaydirigubbakcemile3
valla biz de odada 10 kişi falanız bazen bu sayı artabiliyo ama napem bişiler atıştırıp duruyom ben millete mi dağıtcam yaw önceden herkesin içinde yiyemezdim ama şimdi dayanamıyom kiii açlığa
Günaydın dünya tatlıları a.s. a.s.
Benim doktor işim yarın sabah saat 8-8,30 arasına kaldı kızlar Allah nasip ederse ozaman bakalım neler diyecekeler..Hayırlısı...Herşey iyi olacak inşallah..
Bugün yataktan dengeli kalktım iyiyim çok şükür bulantı hafif hafif yokluyor ama ben bunlara şükrediyorum kaydirigubbakcemile3
İnşallah bugün doktora giden arkadaşlarımızda güzel haberler alırız a.s. a.s. a.s.
valla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım
karakız valla belden kalınlaştım kız
dün çok sinirlendim
dışarı çıkacam kapri giyem dedim
beli olmadı
şimdi sadece 2 pantolonum oluyo bana bu yaz bütün kaprilerime elvade dedim
kız bide o yağları gece yatarken kullanılıyo
demek ben sabah bacağımı yerinde bulamayacaktım
demek yanınca ne selülüt kalıyo ne de bacak ondan kesin çözüm dedi melankini bey
Neslim hoşgeldin tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Eve döndüğüne göre iyice dinlen yorma kendini canım a.s. a.s.
Yine birilerib ir yere gidiyor ama tam okuyamadım anlayamadım :1closedeyes:
günaydın nazlıcım iyi olmana sevindim yarın için dualarımız seninle arkadaşım her şey iyi gidecek gönlünü ferah tut :1hug:
kar tanesi ben yazdığını okumadım
bilgiayar ekranına fazla bakamıyom miğrenim azıyor bu arada kartanesi ve mavi denizde miğren varmış nasıl atlatıyonuz miğreni ben çok kötü oluyom gebelikten önce 15 günde bir ağrı olurdu şimdi haftada iki defa tutuyor artık dayanamayacak seviyeyye geliyorum ağrı kesici laç saatte bir alıyonuz
nazlımmmm günaydınnnnnnnnnn hoşgeldin bugun seni iyi gördüğüme sevindim dr işi yarınamı kaldı olsun canım herşeyde vardır bir hayır yarını dörtgözle bekliyorum seninle birlikte canımın içi Şeniz
kaydirigubbakcemile sen benim dayağımı yemedin heralde bacım hele gel bakim sen şöleklava: o nasıl düşünce ya bende doğuluyum burda öyle ayrımcılık falan yok unut bakim cabık o sölediğini yoksam seni topa tutarlar burda klava: bende doğuluyum hemde senin hemşerinim hadi benle niye konuşuyo ozaman bu gacılar
kıs anam benimde pantolonlarım eteklerim olmuyo biliyosun bende sen gibi incecik bişeyim hafta sonu hamile pantolonu aldım kot anam oda aldığım gun demek göbeğim çok şişkinmiş tam oldu şimdi bol geliyo napcamı şaşırdım dün akşam bu sefer gittim kendime tayt ve tunik aldım bu haftada havalar soğuk giyemem dötüm donar valla kaydirigubbakcemile3 ay bende ne yapacağımı şaşırdım anacım ya inan varya evde giyecek bişiyim yok abuk sabuk giyiniyorum hafta sonu yeniden alışverişe çıkacam
nazlım biz karazeytin nesli ben chicco nun indirim deposuna gidiyoruz bana mesaj geldi telefonuma yarın akşam indirim varmış yetişen alıyo senin istediğin bişiler varsa alayım sanada annem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?