ŞenizŞenizŞenizŞeniz İyiyim canım benim gayet iyiyim çok şükür dahada iyi olucam Allahın izniyle Canımsın çok teşekkür ederim.. Ya bunlar konuşmaya dalmışlar görmüyorlar bile :dilcikar:
Sgumusum bizde gezelim senin tatil olduğun bir gün başka İzmir li varmı yokmu bilmiyorum ama harika olur
İstanbula yakın zamanda gidemem eşimbugün orada ama kızları sonra nasipse görmeye giderim günü birlik uçakla gidip geliyor hep eşim bir ara takılırım önce iiy olalımda :hooray:
hıı yazdım işte anca okuya okuya geliyom son sayfayakız beni anlamadım elevitle ilgili değildi miğrenle ilgiliydi 2 sayfayı aç okursun
ya nazlım keşke merkezde olsam görüşürdük ben izmirliyim ama 1 yıldır kuşadasındayım dr için gelip gidiyoruz izmire bide annemler orda sana sorucaktım bende sen tecrübelisin kendim için hamiş pantolunu nerden alabilirim
valla biz de odada 10 kişi falanız bazen bu sayı artabiliyo ama napem bişiler atıştırıp duruyom ben millete mi dağıtcam yaw önceden herkesin içinde yiyemezdim ama şimdi dayanamıyom kiii açlığa
nan doğululuklan batılılıklan ne alakası var yavriiimm ben bi şu istanbullu gacılara gıcığım :dilcikar: onun dışında herkeş bacım kardeşim yaani
toplaşıp toplaşıp chicco ya neyin gidiyolar :dilcikar:
:asigim::asigim::asigim::asigim: Canımmm ŞenizŞeniz yarına nasipse yarın öğlen burada olursanız ben dönmüş olurum sabah erkenden gelin demiş doktor dönmüş olursam derim size duruma göre ben daha ne alıcamıda bilmiyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaaa sizinle olmak istiyorum bende ama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya nazlım keşke merkezde olsam görüşürdük ben izmirliyim ama 1 yıldır kuşadasındayım dr için gelip gidiyoruz izmire bide annemler orda sana sorucaktım bende sen tecrübelisin kendim için hamiş pantolunu nerden alabilirim
ben içiyorum pek zorlukta çekmiyorumslm bayanlar hepinize günaydın sabah erkenden uyandım kimsecikler yoktu burda tekrar uyudum kahvaltımı yaptım şükür elevit kullanan var mı aranızda bana vermişti dok ama yutamıyom yutma konusunda özürlüyümde kan ilacıda verdi daha başlamadım ona
ya bayanlar ne kadar aranıza katılmak istesem nedense bana cvp vermiyonuz aşk olsun sizlere d.bakırı aranıza almıyıormusunuz
sen doğulu yada d.bakırlıyım demeseydin ben görmemiştim bilevalla nesli bana yapıyorlar artık bir daha girmiyeyim diye düşündüm acab dedim doğulmuyum diye mi böyle yapıyorlar anlamadım
Günaydın dünya tatlıları a.s. a.s.
Benim doktor işim yarın sabah saat 8-8,30 arasına kaldı kızlar Allah nasip ederse ozaman bakalım neler diyecekeler..Hayırlısı...Herşey iyi olacak inşallah..
Bugün yataktan dengeli kalktım iyiyim çok şükür bulantı hafif hafif yokluyor ama ben bunlara şükrediyorum kaydirigubbakcemile3
İnşallah bugün doktora giden arkadaşlarımızda güzel haberler alırız a.s. a.s. a.s.
ya nazlım keşke merkezde olsam görüşürdük ben izmirliyim ama 1 yıldır kuşadasındayım dr için gelip gidiyoruz izmire bide annemler orda sana sorucaktım bende sen tecrübelisin kendim için hamiş pantolunu nerden alabilirim
karakız biraz naz yapayım dedimde d.bakırlımısın
hıımm doğrru o zaman sen git doldur her zaman bulamazsınn :icecream:
sana izin var şu karalar tayfasına da söle belleri kalınlaşmış ooh iyi olmuş çok sevindim sositososito
nan manyakmısınız hamişsiniz siz hamiiş
alışverişe gelince iyi kiloya gelince yook
ooh ne güzel vallaa laelaelaelaelae
kıs anam benimde pantolonlarım eteklerim olmuyo biliyosun bende sen gibi incecik bişeyim hafta sonu hamile pantolonu aldım kot anam oda aldığım gun demek göbeğim çok şişkinmiş tam oldu şimdi bol geliyo napcamı şaşırdım dün akşam bu sefer gittim kendime tayt ve tunik aldım bu haftada havalar soğuk giyemem dötüm donar valla kaydirigubbakcemile3 ay bende ne yapacağımı şaşırdım anacım ya inan varya evde giyecek bişiyim yok abuk sabuk giyiniyorum hafta sonu yeniden alışverişe çıkacam
ben de izmirliyim kıız annem bana ordan aldı hamiş pantolonlarımı
kemeraltından zuhal giyimden aldı bi de özkanlarda metro durağının oralarda varmış bi yer çok ucuzmuş
ayyy hiiiç demeyin ne alacağımı şaşırdım ben de. 40 beden bi kumaş pantolon aldım onu giyiyom habire... başka da bişeyim yokk. hamiş pantolonu alsam olmaz ki şincik..hafta sonu gidip bakcam bişeler..beli lastikli etek bulursam alcamm..
bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Soruyaaaaaaa bak yaaaaaaaaaaa soruya bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Benim Eşim dünyanın dört bir yanına kot imal ediyor ve öyle hamile pantalonları çıktıki aklın durur yazlık caprilerde var hepsi çok rahat ben sürekli onları giyiyorum tatlım..Kumaş istersende Karşıyakada bir çok yere götürebilirim seni abiye hamiş kıyafetleri satan yerlerimiz bile birçok burada..
Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben
Bu arada ablam Sökede Kuşadasında geçiyor yazları bende geliyorum bu yaza nasip olurmu bilemem ama Davutlarda az denize girmiyoruz Nazilli pazarının az altını üstüne getirmiyoruzkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Soruyaaaaaaa bak yaaaaaaaaaaa soruya bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Benim Eşim dünyanın dört bir yanına kot imal ediyor ve öyle hamile pantalonları çıktıki aklın durur yazlık caprilerde var hepsi çok rahat ben sürekli onları giyiyorum tatlım..Kumaş istersende Karşıyakada bir çok yere götürebilirim seni abiye hamiş kıyafetleri satan yerlerimiz bile birçok burada..
Ama kotlar cidden harika giyiyorum herkez ya bebeği sıkacak ne işin var dar kotla diyor beli açıyorum hepsi gülüyo Sen gel istediğin şekilde alırız canım..Ya kızlar burada olsa çoktan hepinizi götürürdümki ben yerimseniben
Bu arada ablam Sökede Kuşadasında geçiyor yazları bende geliyorum bu yaza nasip olurmu bilemem ama Davutlarda az denize girmiyoruz Nazilli pazarının az altını üstüne getirmiyoruzkaydirigubbakcemile3
ayyy hiiiç demeyin ne alacağımı şaşırdım ben de. 40 beden bi kumaş pantolon aldım onu giyiyom habire... başka da bişeyim yokk. hamiş pantolonu alsam olmaz ki şincik..hafta sonu gidip bakcam bişeler..beli lastikli etek bulursam alcamm..
bi de bişe sorcam kızlar geçen tayt çoraplardan aldım, bi giydimm amanıııın daraldım içinde çok sıkıştırdı karnımı... akşamı zor ettim valla bebişim sıkıştı diye kızdım kendime... şimdi biz hamiş taytlarından alsak göbüşümüz olmasa bile giyebilirmiyiz acebaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?