2009 Kasm Anneleri

heh tamam nazlım benim sen sor dr na kocişle konuştum az evvel p.tesi gidelim içimiz rahat etsin dedi oda meraktan çatlıyo kaydirigubbakcemile3 Şeniz

evet canım haklısın zaten az evvel kocişle konuştum p.tesi gidelim içimiz rahatlasın p.tesi gidelim ne olur ne olmaz dedi Şeniz

ben beceriyodum emme şimdi nasıl yapıldığını annatamam kiii ezberimde diil
o çıkan linklerden birini seçince eklenti oluyo birini seçince normal resim olarak çıkıyo ama hangisi bilmiyom

bilgisayardan arama yaparsan eklenti cikiyo galiba
bide URL var acik ekleyenler öyle mi eklio acaba?
aseba sen eklenti seklind ekle sekerim biz öylede bakariz
bi resim olsunda nasil olursa olsun

kızlar yanlış bilmiyosam bu cevap yazdığımız yerde üstten butonlar var orda dağ şekli var oradan yapılıyo.bi deneyin isterseniz.

ımageden ekliyorsanız kızlara orada en altta show denen kısım var tıklıyorsunuz yeni bir sayfa açılıyor orada ilk kutucuktan http:/Olan adresi alıp buradaki dağ resmi var minik bir kutucuğun içinde oraya kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve resim aynen ekleniyor..

image felan değil kuzum bilgisayarda
öff yada ben anlamadım

image felan değil kuzum bilgisayarda
öff yada ben anlamadım

Bilgisayardan buraya demiyormusun canım sen eğer öyle diyorsan yine image almak zorundasın direk pcden eklersen zaten hep linkle çıkar resmin her zaman sağlıklı görünmesi için en uygun yöntem bu başka türlü bişi soruyorsan:1no2:

kızlar en altta hızlı cevap bölümü varya oraya gelin orda grafik ekle var oraya yazın adresi tamam.ben bi deneyeyim ya belkim yanlış olur

ee peki o nasıl olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…