gözün aydın canım tahlillerde iyi çıkar inşallah
ohh erkek anası seni
Normalde canım mesela ben 16+3 görünüyorum evet doğru 16, haftayı sürüyorum doktorlar buna göre hesap yapıyorlar şöylede anlatabilirim sana döllenme samanı adet bitiminden bir gün sonramı?Yoksa +8 ekliyormuyuz normalde +8 ve +14 haftaları arası yumurtlama tarihi verilir ki bebek ozaman olur dolayısıyla aceleci davranıp hemen + lara girdiğimizde yanlış söylüyoruz 16+3 ise 16 haftayı sürüyorum doktor bunu önemle rica etmişti 17 olunca direk 18 girmiyoruzki:)
Dolayısıyla sen 15 haftayı sürüyorsun 16 ve 18 hafta arasında bu test oluyorsa kızın hesabıylada tutuyor ve seni p.tesi yani 16 haftana girdiğinde çağırıyor..Bu birazcık akıllarınızı karıştırıyor ama biz anneler çok aceleciyiz kaydirigubbakcemile3
Ben zaten 3 lü vs demedilerki orada iyide olsa ikili riskli en kesin sonucu söylediler amniyo diye o yüzden ben uğraşmıyorum 3 lülerle yada 4lerle yarın gideceğim ya gülüm ben detaylı sorup geleyim olmazmı oradaki doktorlarada arkadaş ta da durum böyle böyle 3 lü ne zaman diye okmidir yerimseniben
6 haziranda gidersen ve eger gtiitn yer o testi yapmayipta seni baska yere yollarsa ki ozaman yeni randevu gerekicek diyosun yeni randevuya kadar 18.haftayi bitirmis olursun..gec kalmis olursun..iyisimi canikom sen önümüzdeki hafta icinde git doktoruna yapiyolarsa onlar yapsin yapmiyolarsa da baska yerden randevu alirsin...iki hafat icinde verirler herhalde yeni randevuyu
ya kıslar buraya resim eklemek için direk gözükmesi için ne yapmalıyım
ayni soruyu bende sormustuum ne yapsam eklenti seklinde cikiyo
sayfada acik görünmüyo
becerebilen banada anlatsin bi zahmet
İmageden ekliyorsanız kızlara orada en altta show denen kısım var tıklıyorsunuz yeni bir sayfa açılıyor orada ilk kutucuktan http:/Olan adresi alıp buradaki dağ resmi var minik bir kutucuğun içinde oraya kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve resim aynen ekleniyor..
image felan değil kuzum bilgisayarda
öff yada ben anlamadım
Bilgisayardan buraya demiyormusun canım sen eğer öyle diyorsan yine image almak zorundasın direk pcden eklersen zaten hep linkle çıkar resmin her zaman sağlıklı görünmesi için en uygun yöntem bu başka türlü bişi soruyorsan:1no2:
eeehhhh buda aynı olduuu
eeehhhh buda aynı olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?