2009 Kasm Anneleri

kasımın güzel annişleri ben geldim unutmamışsınızdır umarımklava:en sonunda işleri bitirip geldim valla sonunda bitti evin tadilatı.bu arada geçen hafta perşembe kontrole gittim maş bebişim çok iyiymiş önceden 1 hafta küçük görünüyordu bu gittiğimde haftası ile uyumluydu.elleri poposu ayyy yerim ben onu yaaa.bu arada sadece 1,5 kilo almışım:lepi:herşey yolunda anlayacağınız gelecek ay 3lü tarama için gideceğim.walla geçmişi okuyamıyorum çoooooooooook ilerlemiş keşke biri bana özet geçse haa ne dersinizhihoyyyt

nazlıııııımmm sen yarın mı gidiyon doktora
hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq:

aa manyaklar mı ne işini aksatmadığın sürece sorun yookk mesela ben bazı gün hiç giremiyom çok yoğun oluyo bazen de bugün olduğu gibi sürekli burdayım :sm_cool:

inşallah ikinizde çok güzel haberlerle gelceksiniz canlarım :sm_cool:

ben cikiyorum millet isler beni bekliyo
bebislerinize iyi bakin
yarinde giremem belki yarin komsularla misafircilik oynucazkaydirigubbakcemile3

belli olur bence artık baksana o zaman bilem tahmin etmiş senin şeyma gacısı

kızlar slm nasılsınız...
ya ben size birsey sormak istiyorum..bugün sağlık ocağına gittim.kan tahlılı yapıldı...
wbc 14,5 çıktı.hiçbir şikayetım yok ama sağlık ocağındakı doktor sntibiyotık yazdı.gelınce doktorumu aradım oda olabilir bazen bu sonuç dedi.kullanma dediii.napayım ben şimdi muallakta kaldım yaaasenağlama senağlama senağlama

kız ne unutması meraktan çatladık noldu diye klava:
ayy gözün aydın canım herzaman güzel haberlerle gelirsin inşallah

İnşallah birtanem du bak sakin sakin oturuyorum şurda hoplatma benide emi yoksa geçiremem yarına kadar zamanı bak evi sildim derledim topladım yavaş yavaş oyalanıyorum aman diyeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canımmm hoşgeldiniz sefalar getirdiniz minik yavrunlaa çok sevindim güle güle otur tadilatlı evinde inşallah hayırlı haberler almaya devam edicez senden de a.s. a.s.

nazlıııııımmm sen yarın mı gidiyon doktora
hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq:

Evet gülüm yaa yarın sabah 8-8,30 dediler doktorlar ama kontrol bu sanırım inanın bende emin değilim Hayırlısı inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

asebam ben de yolladığınız resimleri ilk mesaja normal resim olarak alıyorum,
boşver anam link miş resimmişyerimseniben sen yiğenime odaklan, yeni yeni fotolar istiyozzzdelikafadulden

ben koycemm en kısa zamanda asıl göbüşümü kız neslüü hep bol şeylerlen koymuşum annaşılmıyoo tipi kaydirigubbakcemile3

unuturmuyuz nan merak ettik sorup durduk seni
hadi maşallahh büyümüşi bebişiii çok sevindiikkk

kaydirigubbakcemile klava: klava: nan sen nerdesin he bizi merakta bırakmaya utanmıyonmu evi tadilat yapıyomuş muş insan haber verir beni merak etmeyin tadilat var der nan kaç gündür nerde bu küçük anne nerde bu diye sorup duruyoz birbirimize
neyse madem bebiş çok iyi onun hatırına affettim seni bi daha olmasın döverim valla
cinsiyeti öğrendinmi kıs bu arada

Doktorun kullanma dediyse kullanma canım bak zaten olabilir bu sonuçta demiş neden endişeleniyorsunki bence doktorun dediğini uygulayerimseniben

canım drun kullanmana gerek yok ve olabilir arada demiş baksana
demekki çokta önemli değilmiş önemli olsaydı hemen gel yada
bi daha tahlil yaptır felan derdi
dert etme canım hiç bişey olmaz inşallah

canım antibiyotik hamilelikte içilmiyo diye biliyorum.hem doktorunda içme dediyse içme bence.

canım bence dr. ne diyorsa onu yap.boşver ilaç kullanmaman daha iyia.s

ay bılmıyorum kı ya bıanda telaşa kapıldım.valla moralım sıfır oldu hemen...bebeğime bişey olmasında....

aaa ne telaşa kapılıyon kız hemen yok içme hiçbişey bak dr.un kullanma demiş onu dinle
ooo her kafadan bi ses çıkarsa yandık birine güvenip uycaz dimi ama
bişey olmaz bebişine merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…