gızlarrrrrrrrrr delüler gibi yazmışsınız sabahtan berü allah bebişinizi versin emiiii kaydirigubbakcemile3
okumicam geçmüş falan of yetti beeeeeeeee işten kovulcam len bu kk yüzündennnn
zaten herkes bana cephe almış millet sürekli internette geziyom diye trip atıyo gıcık oldummoysaki ben hem işimi yapıyom hem size laf yetiştirip okuyodum ama millet sayfayı açık görüyo ya onlar çalışıyo ben yatıyo oluyorum o yüzden bugun çok giremedimmm senağlama
nazlım senin heyecanın beni sarmıştı ya şimdi bide kendi heyecanımda eklendi heyecan dorukta anlayacağın yarın senden gelcek o güzel vede sağlıklı heberleri p.teside kendimden duyacağım o güzel ve sağlıklı haberleri heyecanla bekliyorum Şeniz
ay kızlar şimdi benim dr a gitme tarihimi öne aldıkya acaba bu gıttığımde kesin cinsiyeti söylermi 15+4 olcam p.tesi gittiğimde enson 11+2 de gitmiştim ve bana ozaman erkek gibi ama genede emin değilim demişti p.tesi belli olur inşallah annesinin zuzusu
kasımın güzel annişleri ben geldim unutmamışsınızdır umarımklava:en sonunda işleri bitirip geldim valla sonunda bitti evin tadilatı.bu arada geçen hafta perşembe kontrole gittim maş bebişim çok iyiymiş önceden 1 hafta küçük görünüyordu bu gittiğimde haftası ile uyumluydu.elleri poposu ayyy yerim ben onu yaaa.bu arada sadece 1,5 kilo almışım:lepi:herşey yolunda anlayacağınız gelecek ay 3lü tarama için gideceğim.walla geçmişi okuyamıyorum çoooooooooook ilerlemiş keşke biri bana özet geçse haa ne dersinizhihoyyyt
İnşallah birtanem du bak sakin sakin oturuyorum şurda hoplatma benide emi yoksa geçiremem yarına kadar zamanı bak evi sildim derledim topladım yavaş yavaş oyalanıyorum aman diyeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nazlım senin heyecanın beni sarmıştı ya şimdi bide kendi heyecanımda eklendi heyecan dorukta anlayacağın yarın senden gelcek o güzel vede sağlıklı heberleri p.teside kendimden duyacağım o güzel ve sağlıklı haberleri heyecanla bekliyorum Şeniz
kasımın güzel annişleri ben geldim unutmamışsınızdır umarımklava:en sonunda işleri bitirip geldim valla sonunda bitti evin tadilatı.bu arada geçen hafta perşembe kontrole gittim maş bebişim çok iyiymiş önceden 1 hafta küçük görünüyordu bu gittiğimde haftası ile uyumluydu.elleri poposu ayyy yerim ben onu yaaa.bu arada sadece 1,5 kilo almışım:lepi:herşey yolunda anlayacağınız gelecek ay 3lü tarama için gideceğim.walla geçmişi okuyamıyorum çoooooooooook ilerlemiş keşke biri bana özet geçse haa ne dersinizhihoyyyt
nazlıııııımmm sen yarın mı gidiyon doktora
hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq:
asebam ben de yolladığınız resimleri ilk mesaja normal resim olarak alıyorum,
boşver anam link miş resimmişyerimseniben sen yiğenime odaklan, yeni yeni fotolar istiyozzzdelikafadulden
kızlar slm nasılsınız...
ya ben size birsey sormak istiyorum..bugün sağlık ocağına gittim.kan tahlılı yapıldı...
wbc 14,5 çıktı.hiçbir şikayetım yok ama sağlık ocağındakı doktor sntibiyotık yazdı.gelınce doktorumu aradım oda olabilir bazen bu sonuç dedi.kullanma dediii.napayım ben şimdi muallakta kaldım yaaasenağlama senağlama senağlama
kızlar slm nasılsınız...
ya ben size birsey sormak istiyorum..bugün sağlık ocağına gittim.kan tahlılı yapıldı...
wbc 14,5 çıktı.hiçbir şikayetım yok ama sağlık ocağındakı doktor sntibiyotık yazdı.gelınce doktorumu aradım oda olabilir bazen bu sonuç dedi.kullanma dediii.napayım ben şimdi muallakta kaldım yaaasenağlama senağlama senağlama
kızlar slm nasılsınız...
Doktorun kullanma dediyse kullanma canım bak zaten olabilir bu sonuçta demiş neden endişeleniyorsunki bence doktorun dediğini uygulayerimseniben
kızlar slm nasılsınız...
asebam ben de yolladığınız resimleri ilk mesaja normal resim olarak alıyorum,
boşver anam link miş resimmişyerimseniben sen yiğenime odaklan, yeni yeni fotolar istiyozzzdelikafadulden
ay bılmıyorum kı ya bıanda telaşa kapıldım.valla moralım sıfır oldu hemen...bebeğime bişey olmasında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?