hoşbulduk canım sonunda kavuştum sizlere.şuan herşey normal görünüyor hepimiz sağlıcakla dünyaya getirirz bebişlerimizi.kıslar size birey söyleyeceğim yengem 3 ay önce doğum yapmıştı.bebeği muaneye götürdüklerinde kalbi delik demiş dr.bebşte aşırı derece öksürük ve balgam vardı şimdi hast.yatırmışlar bronşit olabilir demişler ve birkaç ay sonrada kalpten ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum bu küçücük bebişe:Saruboceq:
Evet canım yarın doktora nasip olursa sabah erkenden gidiyoruz..İnşallah Allahımında izniyle herşey güzel olacak:Saruboceq::Saruboceq:Baş ağrın geçsin okursun cnm zira boşta otur otur vakit geçmiyor en güzeli birde sürükleyici oldumu tamamdır a.s. a.s.ooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..
annem bir melek antibiyotik zorda kalmadıkça kullanma zatgen senin doktorun kullanma demiş diklkat et kendine aklına kötü şeyler getirme...nazlım yarınmı doktora gidecen ?benimde bir sürü kitabım var ama okuyamıyorum malum baş agrılarım yüzünden cesaret edemedim neredeyse 1 aydır elimdeki kitabı bitirecem kitapta çok kalın degil haaa.itekcim nerdesin ya bizde merak ettik seni en son doktora gidecem dedim gidiş o gidiş gerçi geldiysende ben görmedim malum sık giremiyorum bu aralar...yahu bu arada bizim diger kızlar nerde beratefe uni bugün hiç ugramadılar..
canım hoşgeldin walla 1 haftadır yeni uğruyorum çok özlemişim hepinizi.allah kolaylık versin canım sanada hamile hamile insanın canı hiç birşey yapmak istemiyorooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..
annem bir melek antibiyotik zorda kalmadıkça kullanma zatgen senin doktorun kullanma demiş diklkat et kendine aklına kötü şeyler getirme...nazlım yarınmı doktora gidecen ?benimde bir sürü kitabım var ama okuyamıyorum malum baş agrılarım yüzünden cesaret edemedim neredeyse 1 aydır elimdeki kitabı bitirecem kitapta çok kalın degil haaa.itekcim nerdesin ya bizde merak ettik seni en son doktora gidecem dedim gidiş o gidiş gerçi geldiysende ben görmedim malum sık giremiyorum bu aralar...yahu bu arada bizim diger kızlar nerde beratefe uni bugün hiç ugramadılar..
Evet canım yarın doktora nasip olursa sabah erkenden gidiyoruz..İnşallah Allahımında izniyle herşey güzel olacak:Saruboceq::Saruboceq:Baş ağrın geçsin okursun cnm zira boşta otur otur vakit geçmiyor en güzeli birde sürükleyici oldumu tamamdır a.s. a.s.
canım hoşgeldin walla 1 haftadır yeni uğruyorum çok özlemişim hepinizi.allah kolaylık versin canım sanada hamile hamile insanın canı hiç birşey yapmak istemiyor
inş hayırlı haberlerle dönersin canım moralini yüksek tut
haklısın nazlım her kitabı o yüzden okuyamıyorum sürükleyecek yoksa sıkılıyorum ee ee diye diye ...roman olacak ..elimde ılgın olut var şimdi hala bitemedi önce nevayı okumuştum şimdi yüzleri arayan adam dı sanırım sonra canan tanın yeni kitabı sonra yabancı yazar var ..bunlar benim olanlar birde kuzenden aldıklarım var 2 tane falan...
ooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..
ay mavi müdür bide kadınmı dedin senide bu hamile halinle yoruyo tam sopalıkmış o gönder ben bi döveyim onu arakadaşımı niye yoruyosun diye
sen nası oldun bu arada şikayetlerin devam ediyomu canım Şeniz
ooo kızlar kkaynatımışsınız hepiniz valla okudum ama unuttum geri yaa..işim çoktu benim ya dünde fazla giremedim zaten farkında degilsiniz bende bunun farkındayım akşama kadar dogru dürüst giremedim taaki saha önceleri takıldıgım topikteki arkadaşım yoklugumu farkedene kadar cepten msj atmış nerdesin diye.?sonra iki kelimede olsa yazdım..malum hasta sanmışlar..p.tesi yoktum salı tatildi dün bugün acayip işlerim birikti yeni müdür yardımcısı geldi deli karı nasılda yoruyor yeni icatlar çıkardı habire bir sürü gereksiz şeyler isteyip duruyor..yetişemiyorum tıkandım valla acayipte yoruluyorum..
ay mavi müdür bide kadınmı dedin senide bu hamile halinle yoruyo tam sopalıkmış o gönder ben bi döveyim onu arakadaşımı niye yoruyosun diye
sen nası oldun bu arada şikayetlerin devam ediyomu canım Şeniz
ahh canım zaten kadınlar anlayışsız oluyor erkekler daha merhametli geliyor bana.dr.bile öle kadın dr.lar biraz daha cadı oluyorkaydirigubbakcemile3
kasımın güzel annişleri ben geldim unutmamışsınızdır umarımklava:en sonunda işleri bitirip geldim valla sonunda bitti evin tadilatı.bu arada geçen hafta perşembe kontrole gittim maş bebişim çok iyiymiş önceden 1 hafta küçük görünüyordu bu gittiğimde haftası ile uyumluydu.elleri poposu ayyy yerim ben onu yaaa.bu arada sadece 1,5 kilo almışım:lepi:herşey yolunda anlayacağınız gelecek ay 3lü tarama için gideceğim.walla geçmişi okuyamıyorum çoooooooooook ilerlemiş keşke biri bana özet geçse haa ne dersinizhihoyyyt
ay kızlar şimdi benim dr a gitme tarihimi öne aldıkya acaba bu gıttığımde kesin cinsiyeti söylermi 15+4 olcam p.tesi gittiğimde enson 11+2 de gitmiştim ve bana ozaman erkek gibi ama genede emin değilim demişti p.tesi belli olur inşallah annesinin zuzusu
aminnnnnn canım teşekkür ederiz allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşallah
hihoyyyt hihoyyytbekle bizi chiccoooo delikafadulden
CADIARZU bendemi perşembe gelsem ki acaba kıs akşamda kocişle konuşayım bide bakalım ne diyecek
ne unutması kız nerdeydin meraktan çatladık
iyi olmana sevindim canım
arayı bu kadar uzatmazsın artık
yaa kızlaar midem bulanmaya başlaadı gene çıkış saatine yakııın
naber kızlar calıstım calıstım geldım acıktım yawww cokacimcoook daha ögle yemegı yıycemsöledım bakalım ınsallah cabuk gelır acummmmmmmm açççç ıtek bayadır yoktun hosgeldın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?