2009 Kasm Anneleri

sağolun kızlarr teşekkür ederim.herkesten güsel haberler beklıyorum.ben çıkıyorum hemen azcık uzanayım kendıme gelemıcem yoksa hepinizi çok seviyorum kızlar öpüldünüz...

kızlar ben birazdan çıkcam dr a gitcem yaa
ayy çok heyecanlandım yaa yolda giderken meyvesuyu içsem olur dimi
inşallah çok bekletmez bizi
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi Şeniz

unuturmuyuz nan merak ettik sorup durduk seni
hadi maşallahh büyümüşi bebişiii çok sevindiikkk

ahh canlarım benim ya ben arada girip demiştim ama siz yoktunuz sanırım son 1 haftadır hiç giremedim zaten ama hepinizi çok ösledim :1hug:yaa cinsiyetini öğrenemedim biraz erken dedi seni yanıltmayım kesin birşey söylerim sonra dedi.bende bekliyorum işte ama hep kızım diye seviyorum ya erkekse şok olurum walla:1shok:

ay bılmıyorum kı ya bıanda telaşa kapıldım.valla moralım sıfır oldu hemen...bebeğime bişey olmasında....

Yaa ne olacak bebişinee bu ne telaş gülüm yaaa yapma Allah aşkına yok birşey içme dediyse ne kadar önemsiz olduğunu düşün ve içme yani ..Önemli birşey olsa hiç öyle der mi?? Demez tabiki..Hadi sakinleş tatlı meleğim yok birşey bak hemfikiriz kızlarlada yok bunda birşey üzülme ve üzme tatlı bebişini hadi bakalım:1hug:a.s.

inşallah ikinizde çok güzel haberlerle gelceksiniz canlarım :sm_cool:

inaşallahhhhhh canım inşallahhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

ben cikiyorum millet isler beni bekliyo
bebislerinize iyi bakin
yarinde giremem belki yarin komsularla misafircilik oynucazkaydirigubbakcemile3

bende gelimmi komşuculuk oynamaya nolurrr şimdi nelerde yaparlar komşular off cokacimcoook

belli olur bence artık baksana o zaman bilem tahmin etmiş senin şeyma gacısı

he bizim şeyma gacısı bilir dime bak gecen hafta arkadaşım gitmişti o göstermemişti cinsiyeti şeyma gacısı o inat etti bende inat ettim git yeme ye bi daha gel bakcam öğrencem cinsiyetini demiş kız olacağını öğrenmişti sonunda kaydirigubbakcemile3

canım dr normal demiş niye moralini bozuyosun hem kullanma demiş dr boşver kullanma sen zaten önemli bişi olsa çağırırdı seni üzme lkendini boşuna

canım iç tabi bol bol meyve suyunu
ay ne zaman gelcen bak gelirgelmez yaz tamammı bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Şeniz

itekcim hoşgeldin ya.nerdesin sen.bu arada herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

hoşbulduk canım sonunda kavuştum sizlere.şuan herşey normal görünüyor hepimiz sağlıcakla dünyaya getirirz bebişlerimizi.kıslar size birey söyleyeceğim yengem 3 ay önce doğum yapmıştı.bebeği muaneye götürdüklerinde kalbi delik demiş dr.bebşte aşırı derece öksürük ve balgam vardı şimdi hast.yatırmışlar bronşit olabilir demişler ve birkaç ay sonrada kalpten ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum bu küçücük bebişe:Saruboceq:

güzel haberlerini bekliyoruz canım iç tabi meyve suyunu hoplasın zıplasın bebişinhihoyyyt

canım iç tabi bol bol meyve suyunu
ay ne zaman gelcen bak gelirgelmez yaz tamammı bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Şeniz

anca sabah gelirim gari
bizim kayınvalide ankara ya düğüne gitcek onu yollayacağız
hadii byee Şeniz

bende heyecanlıyım kıs nappim yakın olsak senle dr abilem gelirdim emin ol kaydirigubbakcemile3
bak kenidni yorma sakın yavaş yavaş yap işini gücünü yada otur güzel bi kitap oku olmazmı Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kıyamam sana ben iyiyiz iyiyiz çok şükür bugünlere kitap zaten okurum gülüm ben geçen gün bitirmiştim Zülfülivaneli Leylanın evini 2 gün öncede Ayşe Kulin vedaya başladım ama dün hiç okumadım hatta dün eşim geldi, ben yattımyerimseniben Bugün akşam okurum yatmadan öncede bayılıyorum böyle sızıp ya bilgisayarda ya kitap birşey okuycan gözler iyice yorulucak pat uyucan..Birşey düşünmemek için en güzel yöntemlerden biridirkaydirigubbakcemile5

Keşkeee yakın olaydık keşkeeeee Şeniz

Nilkan tatlım alıntıyı yaparken benden alıntı kısmını silmezsen kopyalayamıyoruz o yüzden bi düzenle öyle devam edelim yoksa karışıyor sonra güncellenmiyor deniliyor.Bu arada 2 erkek yerim ben onları tek yumurta ikizlerimi geliyor cnm yaa?

aaa yanlısmı yapmısım valla beceremedım galıba canım.ne yapmam gerekoyo sımdı,duzeltmessem problem olurmu?evet benım bebişler tek yumurta ıkızı,dolayısıyla her ıkısıde yuksek ıhtımal aynı cınsıyette olucak.aman sağlıklı olsunlarda...sevgıler

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiKıyamam ben bebişe yaaa senağlama Okurum birtanesi okurum bende Allahım korusun yavrusunu yengene sevdiklerine bağışlasın onu inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hani şu alıntı yaptığımızda queteler var onları siliyoruz canım ama yeniledik listeyi bugün sürekli güzel haberler geldi çok şükür inşl devamda ederalkisalkisalkisalkisalkisalkis

itekcim allah yardımcısı olsun küçük bebişin inş. herşey yolunda gider allah kimseye dermansız dert vermesin

Hani şu alıntı yaptığımızda queteler var onları siliyoruz canım ama yeniledik listeyi bugün sürekli güzel haberler geldi çok şükür inşl devamda ederalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hımm peki yanı bişey yapmama gerek kalmadı:jeyyar:ayy senın nekadarda buyumus ole nazlıcım ...hıc zaman gecmıyor 9 ayı nasıl bulucaz bılmıyorum valla,hergun gün sayıyorum.allahım sen bebişlerimizi koru aman gec olsunda guc olmasın ınsallah

kıyamam ben ona ya allah yengene ve sizlere bağışlasın o minicik yavruyu inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur :Saruboceq:

canım Ayşe Kulin hastasıyım ben ya tüm kitaplarını okudum diyebilirim şimdi son bi kitabı daha çıkmış sanırım umut vedanın devamı niteliğinde yanlış hatırlamıyosam eğer
:lepi:

ayy tek yumurta ikizlerimi allahım ne kadar güzel ya sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yarabbim canım

itek cım gecmıs olsun.allah yardımcınız olsun ınsallah. dualarımız mınık bebecık ıcın.......:Saruboceq::Saruboceq:

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiKıyamam ben bebişe yaaa senağlama Okurum birtanesi okurum bende Allahım korusun yavrusunu yengene sevdiklerine bağışlasın onu inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım yaa daha küçücük bebiş insan sevmeye kıyamazken böle olması üzüyor
itekcim allah yardımcısı olsun küçük bebişin inş. herşey yolunda gider allah kimseye dermansız dert vermesin

inş canım allah hiç kimseye aşatmasın böle şeyleri

Zaman geçmişe bakınca geçiyor geleceğe bakınca geçmiyorkaydirigubbakcemile3Bulucaz canım benim dediğin gibi sağlıklı olalımda dur daha bak dombini dombini yürüycez tekmelerden seramoniler dinliycez neler neler..

Aklınızda OLSUN oğluşumda bir müzik kutusu almıştım hediye eşime daha evlenmedenonu dinlettirdim hep..Göbişin üstüne koyuyorduk aman yarabbim bir başlıyordu tekmeleyeme anlatamam size o kutuyu düşürene kadar kutu düştümü dururdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Doğduğunda müzik kutusunu açtığımda sakince dinler uyurdu büyünce o kutuya gülümsüyordfu çaldığında hala bu benim der :roflol:

canım Ayşe Kulin hastasıyım ben ya tüm kitaplarını okudum diyebilirim şimdi son bi kitabı daha çıkmış sanırım umut vedanın devamı niteliğinde yanlış hatırlamıyosam eğer
:lepi:

Hmm bunu bitireyim ozaman onuda alayım burada Kitap fuarı kuruluyor toptan almıştım hepsini annem müthiş kitap okur önce o bitiriyor sonra ben ne zaman biterse ama hepsi öyle güzelki Leylanın evi bitsin diye hızla okudum valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…