tunalıda wolt kuaförün üstünde eskiden adı vale damdı şimdi değişmiş lilies oldu gliba ya ben 20 gün önce orda kestirdim kesimi çok güselankaralı annişler bişe sorcamm size....
saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt
şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:
ayyy kıyamam ona ya uyuyomuydu annesi ohh maşallah herşeyde iyi çıkmış gözün aydın canım
ankaralı annişler bişe sorcamm size....
saçlarım uzadı ilgilenemiyom hep uçları kırıldı... saçlarım çok ince ve yağlı olduğu için heryere kestirmeye cesaret edemiyom.. sizin bildiğiniz çok güzel saç kesimi yapan bi kuaför var mııı? hihoyyyt
şu tahminciye bi de ben soriym bakalım bana ne diycekk :dance:
Canımcım sağolasın sende olmasan kimse cvp vermeyecek neyse verenler sağolsun demi
bacılar ben bırsey daha duydum bakalım sızde tutuyormu kayınpederınızın ılk cocugu ne ıse genelde erkek cocugununda ılk cocugu öle oluyormus benım cevremde cok öle cınsıyetını ögrenenler bı dusunsun bakım ne kadar dogru
yolla kız yolla ay msnde varsın artık ordan yaz da ben de yıkatam ya korkuyom halıları karıştırıyolarmış mafediyolarmış bazıları apartmana da ilan asmışlardı da cesaret ediğp veremedim
Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye
bugün alırım ben bu kitabı bulursam inşallah d&r da vardır herhalde dimi ya ben hep zayıflığa alışkın olduğum için yürüyüşüm bile değişti şiş hissediyorum kendimi hep kambur yürüyorum artık vallahi
Slm kıslar Allah iyiliğinizi versin akşamdan beridir yazıcam yazamıyorum okuyup kapadım napim gözlerim acıdı bugünde okuyodum ama sonuna kadar dayanamadım nabersiniz????ben dün dok gittim bebiş gayet ii dedi dok ense ölçümü falan ikili için kan verdim cumartesi alıcam sonucu inş. ii çıkar. bebişim ölece yattı geçende ondurma yediydim kolbastı yaptı ama dün yatıyoduyavruşum uyuyodu sanırsam tabi bize bişeylerini göstermedi edeplidir anası gibi çok tatlıydı ya ama çok acıyorum ona orada sıkışık duruyor diye neyse bende havadis bu kadar herkese ii yazmalar ama çok yazmayın mahvoluyorum okuyacam diye
ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU
tunalıda wolt kuaförün üstünde eskiden adı vale damdı şimdi değişmiş lilies oldu gliba ya ben 20 gün önce orda kestirdim kesimi çok güsel
canım benim gittiğim bir yer var ve çok memnunum teyzemin kızı işletiyor ama sana ulaşım sorun olur mu bilemem.k.ören ataparkta
ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU
tunalıda wolt kuaförün üstünde eskiden adı vale damdı şimdi değişmiş lilies oldu gliba ya ben 20 gün önce orda kestirdim kesimi çok güsel
tamamiyle batıl inançmış ama insan hamilelikte herşeyden etkilenio ya bi şüphe kalıyo içinde :uhm:ya bana da hamileyken saç kestirilmez diyorlar batıl inanç var mı bilgisi olan CADIARZU
batıl inanç o şekercim
tırnak kesiyoz istenmeyen tüylerimizden arınıyoz bişey olmuyo da saç kesince mi olcak hepsinin de özü keratin en nihayetinde :roflol:
batıl inanç o şekercim
tırnak kesiyoz istenmeyen tüylerimizden arınıyoz bişey olmuyo da saç kesince mi olcak hepsinin de özü keratin en nihayetinde :roflol:
kız ben esasen ankaralıyım evlenip 8 ay önce antalyaya yerleştim ama geliom hep mesela haftaya yine anacığımı göreceğim yine geliom delikafadulden delikafadulden delikafaduldennan cersuuuu sen de mi ankaradaydııın
ehü ehüü doğru tabi de herkes bişi diyo işte...
duymuştum ama ben inanmıyorum.. saç kestirirsen bebeğin ömrü kısalır diye söyleyenler olmuştu site de oradan okumuştum canım
teşekkür ederim kızlar a.s. ben fatih te oturuyorum(sincan).. ikisi de ters gibi ama bakalım biraz daha araştırayım daha uygun bi yerde bulamazsam bunları da not aldım :1rolleyes: size dönerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?