2009 Kasm Anneleri

arzucummm naptın canımm neye karar verdiniz var mı bi gelişme????

Nazlı sen de gel artık ama yaa....inş dr. çok güzel şeyler söylemiştir de Nazlım da moral bulmuştur oğluşuyla geziyodurrr innşşşşşşşş :icecream:

mevzey svindim birşey çıkmamasına ..daha ne kadar çok sıkışacak annesi orada lşimdi iyi halleri bunalr büyüyünce bizede rahat vermeyecekler...kartanesi valla bende pek cesaret edimiyorum öyle ilan asanlara tanıdık varda oraya gönderiyoruz..

cnm kadın doğum bölümü 2. kattaya zaten merdivenleri çıkınca sağda ki ilk oda o zaman sen muayeneden sora bana bi çağrı at wc diye kaç kocanın yanından :)

kıslar ben kaçıyorum vallahi ev süpürdüm biraz temizlik yaptım bebişimin olduğu tarafa ağrı girdi sızlıyo ben biraz dinleniym

bu arada yazıyı yazzarken işim çıktı yazım kaldı öyle sonra devam edip gönderdim geride kaldım ama söyleyeyimde ...valla o tahmine göre bizimkide kız ama ama başkalarında dikkat ettim uymadı..

aman iyi buluşun napim :dilcikar:

sende gel canım mesafenin ne önemi var dimi ama:1hug:
inş nazlım güzel haberlerle gelir yaaaa.s.

aaa kıskandın mı kısss hem biz ebisce ilede buluşacağız bana gelecek semtlerimiz aynı.ebisce demişken bugün hiç görünmedi yaw yine yoğun galiba:uhm:
burdayım cnm ara ara yoğunlaşıyom ama okuyorum sizi :) buluşcez tabe yiycem o minnoş oğlunu

kızlar çok sevdiğim bi komşu teyze rüyasında görmüş beni kucağına bi erkek çocuk vermişler ve benim oğlum olduğunu sölemişler

kızlar çok sevdiğim bi komşu teyze rüyasında görmüş beni kucağına bi erkek çocuk vermişler ve benim oğlum olduğunu sölemişler

ahanda bir erkek daha geliyor ayy benim kızım bari olsada ortamı kurtarsak yoksa erkeklerin ihtilalına uğrayacağız:roflol:

itekcim allah gönlünce versin inşallah canım hava güsel olursa yarın dışarı falan çıkarmısın ? buluşsak senle

ayyy canım çok isterdim ama yarın misafirim gelecek inan müsait olduğum birgün çok isterim buluşmayı olur mu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…