2009 Kasm Anneleri

Nazlı'yı bekleyen ve ondan haber bekleyen tüm hamiş cici anne adaylarımıızın dikkatine!!!
Çok kolay geçmiş perşembe günü sonuçları alacaklarmış . Şimdi yatıyormuş annesi gelmiş yanına. Bir kaç gün dinlenmesi gerekiyormuş. Çok selamı var tüm KK'ya...
En kısa sürede dinlenir dinlenmez yine paylaşımlarına devam edecek..
Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etti yaa,çok ama çok şükürler olsun.

teşekkürler adıvar bizde onu çok merak etmiştik dualarımız onunla kendine ve yeğinimize iyi baksın çok öpüyorum selamlarımızı ilet kütfen

çok sağol haber verdiğin için rahatladım yaa hadi bakalım dinlensın güzelce nazlımm...şükür olsun iyi ya güsel haberlerde alacağız elbettt...çok selamlarımızı söyle dualarımız onunlaaa

walla sağol yaaaa içimiz rahatladı.iyi olmasına sevindim rabbim hayırlı haberlerle dönmesini nasip eder inş:Saruboceq:

yabancı bir site adresivardı onu yaptım gördüm pipisini kesin :)delikafadulden

oh çok şükürr hayırlı haberlerini bekliyoruzz dinlen nazlıcım öpüyorumma.s.

günaydın narçiçeği gözün aydın oğluşun oluyo demekki allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım (hepimize) :Saruboceq:

amin canım bütün güzel dileklerin içinde teeşkkür ederim hepimiz inşallah bitanem ve diğer arkadaşlar teğeşşekkür ederim

=slm narciceğim napyonn:
slm canım sizlere bakıyodum naptınız diye sen napıyon nasılsın

napimmm gezdim tozdum eve geldim şimdi evdeyim makarna yaptum oturdum melekler korusunu islicam :)

napimmm gezdim tozdum eve geldim şimdi evdeyim makarna yaptum oturdum melekler korusunu islicam :)

aa bugün o vardı dimi sositososito
ayy bende bugün çok gezdimm bu çocuk acayip gezgiç olcekk
afiyet olsun datlum yarasın sanada bebeğinede
ne zaman gitcen dra ben dün gittim bebeğim şükr iyi
dr 150 gr dedi
bugün hamile bi arkadaşla konuştum dediki aa çok azz flan canımı sıktı
araştırdım normalmiş hatta 100gr diyo 16 haftalıkta bilmom artık anlamıyomm ben yaa yaa bu dr hiç bilmiyo yaa bu arkadaş :1shok:

ben çıkıyorum cerincim sen zaten benimle ilgilenmiyon :1closedeyes: iyi akşamlar misafirliğe gitcezde görüşürüz yarın inşallah iyi akşamlar

cınımmm geldim geldimmm ya bana daha hiç gr söleyen dr olmadı boyuna da ultrason resminde ben bakıyomda haberim oliy :ecrin_bebek:
her bebek aynı olcak die bişi yok takma kafana gr falan okii sağlıklı olsun yeterrr cinsiyet belli mi canım

cangummmmmmmmmmmm....kız sen selcansın değilmisin...gkk dan...çok sevindim canım yaa......Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...

olurmu canım takma milletii benim bebek 13+6da 90 gramdıı iyii dedii doktor sana normal dediyse normaldir canım düşünme sağlıklıymışş ohh

CANGUUUUM
canim seni bulana kadar epey ugrastik
bebegin hayirli ugurlu olsun canim benim
ozel mesajin kapali o yuzden yazamadim
ben gulnisaa
okuyunca bana ozelden yaz canim cok opuyorum
cok tebrik ediyoum Allah yavrunu anali babali buyutsun
gordunmu bak cok umitsizdin hep soylemistim sana hic belli olmaz diye
cok sevindim senin icin cok mutlu oldum

Dün evde yoktum gec geldim, Nazlıyı meraktan sabahın köründe geldim yine. Neyuse Allahtan iyi havadisleri var. Çok ama çooooooooook sevindim. Tekrar görüşecek olursanız lütfen dualarımızın onunla olduğunu ve onu çok özlediğimizide iletin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…