güneydın herkese nasılsınız annişler ne var ne yokkcınımmm geldim geldimmm ya bana daha hiç gr söleyen dr olmadı boyuna da ultrason resminde ben bakıyomda haberim oliy :ecrin_bebek:
her bebek aynı olcak die bişi yok takma kafana gr falan okii sağlıklı olsun yeterrr cinsiyet belli mi canım
olurmu canım takma milletii benim bebek 13+6da 90 gramdıı iyii dedii doktor sana normal dediyse normaldir canım düşünme sağlıklıymışş ohh
ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
oyy oyy oyyyyy ben onu yerim yaaaImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
cok gecmis olsun nazlicimNazlı'yı bekleyen ve ondan haber bekleyen tüm hamiş cici anne adaylarımıızın dikkatine!!!
Çok kolay geçmiş perşembe günü sonuçları alacaklarmış . Şimdi yatıyormuş annesi gelmiş yanına. Bir kaç gün dinlenmesi gerekiyormuş. Çok selamı var tüm KK'ya...
En kısa sürede dinlenir dinlenmez yine paylaşımlarına devam edecek..
Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etti yaa,çok ama çok şükürler olsun.
ImageShack - Image Hosting :: img0137y.jpg kıslar günaydın becerdimde burayada ekleyeyim dediydim bebişim teyzeleri
nazlıdan hbr gelmiş,çok şükür ..
hafta sonu herkes geziyo heralde sayfalar ilerlememiş hiç.
mevzey canım maaşalalh bbişine çok tatlı
renkli ultrason heralde dimi çok belirgin çünkü.
ben de temizlik yaptım şimdi bi ton ütü var onları yapıcam
sonrada koçişle akşamüstü gezmeye çıkıcaz
aman kızlar öğle sıcağında dışarda pek kalmayın
insan fenalık geçiriyo valla...
ben mart cerin nilkan sizi görüyom ve öpüyorum kocaman
hadi hoşçakalın..
narcıcegı naptın doktora gıttın mı sende medıkale gıdıyordun sanırım degıl mı
maaşallah annesi maaşallah, seninki poz vermeyide seviyor anlasılan pekde güzel çıkmış maaşallah ben 18. haftaya girdim daha 1 tane söyle doğru düzgün anlaşılır bir fotosu olmadı bebişimin anlaşılan benimkisi paparazzilerden kaçmaya çabalıyo:roflol:
nazlıdan hbr gelmiş,çok şükür ..
hafta sonu herkes geziyo heralde sayfalar ilerlememiş hiç.
mevzey canım maaşalalh bbişine çok tatlı
renkli ultrason heralde dimi çok belirgin çünkü.
ben de temizlik yaptım şimdi bi ton ütü var onları yapıcam
sonrada koçişle akşamüstü gezmeye çıkıcaz
aman kızlar öğle sıcağında dışarda pek kalmayın
insan fenalık geçiriyo valla...
ben mart cerin nilkan sizi görüyom ve öpüyorum kocaman
hadi hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?