2009 Kasm Anneleri

kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum

maşallah ,

çok güzel açıklamışsın nazlı.....alkisalkisalkis

bana da uyar sengözlerimebaksanab ben de öle istiyom diye çıkıyo sorunlar

:lepi:yaşasın gelinlerin özgürlüğü

dilmuhhh maşallahhhhh sanaaaaaaaa :lepi:

boşver kıs sakın arama yoksa benim canım oğlım yaptıklarımı özlemiş der,karısı yapamıyor der.bence sen o kurabiyeyi unutturacak daha güzel tarifler ara:jeyyar:yerimseniben

ayy kesinnnnn öyle der... :roflol::roflol::roflol:

valla öyle Nazlıcım senin şimdi üzerinden daha çok zaman geçmiş...zaman geçince unutuluyo çoğu şey... ben de çok şey yaşadım...eskisi gibi acıtmıyo artık canımı...ama benimki benle yarıştığı için komik geliyo arada yazıyorum buraya siz de gülün diye...haa bi de ders çıkarsın oğlu olanlar diye delikafadulden

kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.

ayyy canım çok üzüldüm...başın saolsun..... ne denir ki bunun üstüne...allah sabır kuvvet versin tatlımm....

kızlar benim makine bitti...çamaşırlarımı asıp geliyorummmm ... sepeti taşımaya gönüllü olan var mı :roflol::roflol::roflol:

aseba canım ne diyosun sen yaaa senin takı setini kaynanan mı taktı :)))
böyle birşeyi ne duydum ne gördüm yaaa,nasıl olur ki bu,sen nasıl müsade
ettin yolardım valla :)))

:lepi::lepi::lepi:harikasın nazlım yaa bazen konuşma aralarında laf sokuluyor ama ne olduğunu bile anlamıyorsun.sırf eşimiz için susup oturmalıyız eşimize olan saygımızdan dolayı
kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.

canım benim başın sağolsun.allah rahmet eylesin bebişini düşün kendini üzme olur mu

ayyy canım çok üzüldüm...başın saolsun..... ne denir ki bunun üstüne...allah sabır kuvvet versin tatlımm....[/QUOTE]

başınız sağolsun.... sana ve ailene sabırlar diliyorum..

sağolun kızlar kötü bir dönem geçti.umarım arkasından güzellikler gelir.

hee yogun ilgi... ama yinede hakkini yiyemem allah var cok iyi kadindir....sadece bana degil eltimi taylandli diye hic istemedigi halde ona bile cok iyi davraniyo

maaşallah canım.

ay canıııııım boşver ya biz olmasak kimle uğraşır bu hatunlar amakaydirigubbakcemile3
başın sağolsun canım allah sabır versin

masallah ona azcik tombul mu nekaydirigubbakcemile3
ay ne güsel yaa hepimizin göbisleri belli oluyo artikin
kimse benimki beli degil diyemez
sağol canımcım

dilmuhcum canım ne güzel çıkmış göbişin maşallah sana ya

unicim valla ben de sadece banyodan sonra nemli vücuduma sürüyorum bebeyağını canım daha iyi oluyo eşimde öyle sür dedi
sağol şekercim.aaaa bende bebeyağı sürüyom amaaan kociş bi banyoya girdin on saat ne ediyon diyo.valla onu sürcem diye kalıyon saatlerce banyoda

sağol bacım
dilmuhhh maşallahhhhh sanaaaaaaaa :lepi:
sağol şekercim

ya kızlar geçmiş sayfalarda okumuştum ama kimin yazdığını hatırlamıyorum.lieracın çatlak kremini ben kullanmıştım ama memnun kalmadım yinede hafif çatlaklar oldu.bu sefer bebek yağı kullanıyorum sadece.bence bünyeyle ilgili birşey bu çatlayacağı varsa ne yapsan oluyor

hahahahah al benden de o kadarrrrrrrrrrr ülen nazlıııııııııı kaydirigubbakcemilelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…