bak bi dene iyidir benimkisi pisman olmassin....hem sonra ben geri isterim sen vermek istemezsin bozusuruk kaydirigubbakcemile3
ayy durun anane demişken ondan da bahsedeyim...eşimin ananesi 82 yaşında ama herşeye karışır..herşeyi ben bilirim tribinde suratsız mı suratsız huysuz mu huysuz bi yaşlı ninecik...sürahi hanım gibi bişey yani... lülülülülülü
bana bebiş olmadan bi kaç ay önce şey demişti sen daha ne geziyosun kazık gibi herkesin çocuğu oldu bi sende yok... :bbo: yüreğime kurşun gibi inmişti neyse... dün de diyoki benim kaynana için bak X erkenden doğurdu çocuklarını verdi kiloları şimdi senden küçük görünüyo !!! :1shok: valla ağzım açık kaldı...demek dedim bunlar aralarında böyle şeyler konuşuyo...
bi de allaha şükür elim yüzüm düzgün ...boyum posum yerinde ... şimdiye kadar hep iltifat duydum sağdan solda ama bunlar sayesinde bunalıma gircem nerdeyse.......
çokk tatlışşşşş
Şaşırdım ne diyeceğime şuan inanın şaşırdım yaşadıklarımı anlatmamın ne size ne bana bir faydası olacak bitti gitti çok şükür..Atlattık o günleri bu kadar pozitif olunurmu sanırım zamanla tanırsınız olunurmu olunmazmı karar verirsiniz.. yerimseniben Bende kızıyorum merak etmeyin bende sinirleniyorum bende sürekli gülen biri değilim sadece ilkem bu sadece...Yani azararını hiç görmedim çekim yasasını kullanıyorum vetamamen buna inanıyorum üstüne çizgi çektiklerimin tencir pilavı gibi tekrar tekrar kaşrıma çıkması benide üzer sizleride..Neden üzeyimki sizleri ne nevresim takımı ne pijama gönüle dokundularmı laflarıyla işte ozaman kalkamazsınız işin içinden..
Konuşmayabilirdim onlarla yada kötülük yapanlarla mesafe denen bir kavramım var araya kocaman bir mesafe ve saygı koydummu kimse yanaşamıyor ya böyle birşey boşverin beni Nazlı susarŞeniz
kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.
sana kocamaan öpücükler canım beniimm
valla ben de hayatta bunu keşfettimm eğer birisi bana biraz ters davranıyosa hemen araya bi mesafe suratımı asmam hiçbi zaman ama mesafeyi korurumo insanlar nasıl oluyosa bi değişiyolar valla insan şaşıyor yaa
annemden gördüm aynı diilmuhcum gibi kayınvalidesini annesi bellemiş ne deseler yapmış hala da sürekli düşünür arar sorar ama hiçbi zaman kıymet görmedi
o yüzden saygıda kusur etmem ama fazla da yüzgöz olmam bu da benim felsefem :sm_cool:
valla öyle Nazlıcım senin şimdi üzerinden daha çok zaman geçmiş...zaman geçince unutuluyo çoğu şey... ben de çok şey yaşadım...eskisi gibi acıtmıyo artık canımı...ama benimki benle yarıştığı için komik geliyo arada yazıyorum buraya siz de gülün diye...haa bi de ders çıkarsın oğlu olanlar diye delikafadulden.
aseba canım ne diyosun sen yaaa senin takı setini kaynanan mı taktı :)))
böyle birşeyi ne duydum ne gördüm yaaa,nasıl olur ki bu,sen nasıl müsade
ettin yolardım valla :)))
yıllar sonra bu topicte gelinleri çekiştirmeye devam edermişiz kafamçokkarıştı
ayy durun anane demişken ondan da bahsedeyim...eşimin ananesi 82 yaşında ama herşeye karışır..herşeyi ben bilirim tribinde suratsız mı suratsız huysuz mu huysuz bi yaşlı ninecik...sürahi hanım gibi bişey yani... lülülülülülü
bana bebiş olmadan bi kaç ay önce şey demişti sen daha ne geziyosun kazık gibi herkesin çocuğu oldu bi sende yok... :bbo: yüreğime kurşun gibi inmişti neyse... dün de diyoki benim kaynana için bak X erkenden doğurdu çocuklarını verdi kiloları şimdi senden küçük görünüyo !!! :1shok: valla ağzım açık kaldı...demek dedim bunlar aralarında böyle şeyler konuşuyo...
bi de allaha şükür elim yüzüm düzgün ...boyum posum yerinde ... şimdiye kadar hep iltifat duydum sağdan solda ama bunlar sayesinde bunalıma gircem nerdeyse.......
kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.
arakadaşlar ben de göbüş remimi koymak istiyorum mesajda gözükecek şekilde nası yapılıyor yaw :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?