selam kızlar
bende size katılabilirmiyim bende 3.5 aylık hamileyim ikinci bebişim gelecek nasipse
kasım ayının ortalarında doğacak inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşmak istiyorum
benide aranıza alırsanız seinirima.s
çok sağol canım hepimizin hamişliği inşallah iyi geçeralırız canım ne demek hoşgeldin canım güsel bir hamilelik geçirmen dileğiylekaydirigubbakcemile5
hosgeldın aramıza kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun bebeşin
desta bır ogluş da senden mi maşallah canım ya gözun aydın
hoşgeldin tabi kıız
niye karamsarsıın aaa seni bi nazlı çözer anında gelsin de kurtarsın seni karamsarlıktn
aminn canım çok tşkler ve hoşgeldin a.s. a.s.allah hepinzin bebegini korusun...
Aaaaa amma yazmıssınız ama öğlene doğru cıktım bi geldim 35 sayfa valla Allah muhabbetinizi arttırsın ama haftaya ben evde bi başıma sıkıntıdan ölürkene yazmazsanız işte o zaman ben hepinizi yiyivericem ona göre
Bugün her zamanki gibi yine alışveriş yaptım eve gelince kocişi aradım oda eve gelmiş dinleniyomuş, yok dedim dinlenme ya nohutlu pilav yapta sat yada taksiye cık yoksa sen bizim masrafları karsılayamıycan artık ailemiz 3 kişi oldu sayılır 1 saniye durmak yok dedim... Yazık tabii oradan gülüyo ama kokusu pazar günü benim bavul açılınca çıkacak ortaya, neyse canım onada aldım 2-3 t-shirt 1-2 gömlek hehehehe kaydirigubbakcemile3
oo maşallah bizde daha bişey yok söle cici ananesine bize de alsın :roflol:
Kartanesi .!.:akşam işi gücü bırakçam evde gürültü yapan herşeyi kapatcam yatcam elimi de koycam karnıma gaz da olsa hissetcem bu sefer acaip hırs yaptım dilmuh gacısı da gitmiş annatmış bi güzel :kıskançlıktan çatlayan smiley:
masallah bebisinedestna .!.:kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
yok canim ic gitsinnazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?
nazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?
eliflerim ekledim sizi face.e.... kıs elifsun ne zaman arkadaşlık daveti gönderdin de kabul etmedim ben öle şey yapmam bikeremmm :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?