2009 Kasm Anneleri

hosgeldın aramıza kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun bebeşin
desta bır ogluş da senden mi maşallah canım ya gözun aydın

alırız canım ne demek hoşgeldin canım güsel bir hamilelik geçirmen dileğiylekaydirigubbakcemile5
çok sağol canım hepimizin hamişliği inşallah iyi geçer

hosgeldın aramıza kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun bebeşin
desta bır ogluş da senden mi maşallah canım ya gözun aydın

hoşbulduk teşekkürler canım

Krispi hoşgeldin canım aramıza Sende hoşgeldin sevvttaapp a.s. a.s. ikinizede sağlıklı hamilelikler dilerim a.s.

BEBETO cnm başınız sağolsun sizinde Allahım sizlere ömür versin.. a.s

Destnacım çok sevindim güzel haberlerine tatlım a.s. a.s.

ıtek birtanem senin yazını görünce çok ama çok mutlu oldum Ablamız demişsin çok öperim canım ne mutlu böyle düşündüğün için bana büyük moral oldu çok tşkler ..

Aaaaa amma yazmıssınız ama öğlene doğru cıktım bi geldim 35 sayfa valla Allah muhabbetinizi arttırsın ama haftaya ben evde bi başıma sıkıntıdan ölürkene yazmazsanız işte o zaman ben hepinizi yiyivericem ona göre

Bugün her zamanki gibi yine alışveriş yaptım eve gelince kocişi aradım oda eve gelmiş dinleniyomuş, yok dedim dinlenme ya nohutlu pilav yapta sat yada taksiye cık yoksa sen bizim masrafları karsılayamıycan artık ailemiz 3 kişi oldu sayılır 1 saniye durmak yok dedim... Yazık tabii oradan gülüyo ama kokusu pazar günü benim bavul açılınca çıkacak ortaya, neyse canım onada aldım 2-3 t-shirt 1-2 gömlek hehehehe kaydirigubbakcemile3

Bu arada bayanlar kusura bakmayın biliyonuz sıkıntılı karıyım okuyamadım 35 sayfayı, yeni gelen herkese hosgeldin diyorum.... Fondanda hosgeldin müziği yapıyorum......

hoşgeldin tabi kıız
niye karamsarsıın aaa seni bi nazlı çözer anında gelsin de kurtarsın seni karamsarlıktn

Allah kimseyi şu duruma düşürmesin :Saruboceq::Saruboceq:Ama olduki birşey oldu diyelim Kartanesinin dediği gibi Nazlı çözer hepiniz her zaman sağlıkla gelin karşıma gırgırla şamatayla birşey olmasın çözülecek önce bunu dilerim:içelim:

Umarım bu pozitif enerji sizleri rahatsız etmiyordur şu siteye ilk üye olduğumdada çok karşılaşmıştım bu durumla ama 2 yıl oldu hepsi canım çoğuyla görüşürüm umarım sizlerde anlar daha iyi tanırsınız..Özellikle yardıma ihtiyacınız olduğunda ki iyi gününüzdede yanınızda olurum ama yardıma ihtiyaçta herkez herzaman olamaz bilinki sizlerleyim..İster abla deyin ister Nazlı ister farklı birşey Elimden ne nasıl gelirse sizlerleyim bunu bilmeniz yeterli..

Şu lafıda çok severim "Herkes herşeyi bilmek zorunda değil herkes haddini bilsin yeter "

En ufak birşeyde ayırımsız abla Nazlı demeniz yeterli ..Cansınız Canımsınızyerimseniben

allah hepinzin bebegini korusun...
aminn canım çok tşkler ve hoşgeldin a.s. a.s.

Hoşgeldin martcım canım güle güle kullan cnm aldıklarınııı

nazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?

oo maşallah bizde daha bişey yok söle cici ananesine bize de alsın :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
allah seni davul ede emi hissettin mi bari biseyler
kiz niye bukaa hisr yaptin sonra tekmelerden canim yaniy diye mizmizlanma ama
bende bu zamana kadar bir kere hissettim hic hissetmedigim birseydi ogün hem taze meyve suyu icmistim hemde dondurma yemistim,hatta o anda kalbim güm güm carpti ama internette okudum 15.haftada hissedilmez diyodu sevincim yarim kaldi..
neyse zaten az kaldi iki haftaya baslar herkesinki tepismeye

masallah bebisine
sana ok isaretiyle hersey güzel bekle annecik demek istedi herhalde veletin
sicak yuvasindan bi selam cakmis annesine...
senden de bi oglan gelio gözün aydin
nazli teyzemiz vakit bulunca listeyi günceller artik

krispi sevvttaapp
gec geldiniz emme
hosgelmissiniz
bak arada yazip kacicaksaniz karismayiz biz burda devamlilik pesindeyiz
dogumlara kadar en cok paylasim yapan topiklerden olucaz
sonra kimsenin basini kasimaya vakti olmucak zaten

sevvttaapp bazı kişiler belli derecede türk kahvesi içmenin bebeğin zeka seviyesini yükselttiğini bile söylüyorlar ama sen içiyormusun diye sor, belki haftada 1 defa daha fazla degil......

krispi hb yok kıısss nereye gıdeyım sabahtan aksama kadar evdeyım zaten ii oldu valla sohbete ıhtıyacım vardı nasıpse benım dogum kasım 10...burdayım ozamana kadar...

Nazlımm yaaa cok garip bir duygu burada kimsecikleri tanımıyorum aslında ama içlerinde sende olan birkac kişiyi her görüşümde kendim kendime "aaaa tanıdıklarda burdaymış" cümlesini kuruyorum. Allah nasip etsene tanıssak birgün. Amma simdi ben bu fikri ortaya atıyom diye ben yokken sakın tanısmayın cooooooooook kıskanırım cooooooooksenağlama

nazlıcım suanda turk kahvesı yaptım esıme benımde canım cektı az bısey ıcmenın sence bır sakıncası varmı?

Yok cnm benim neden olsunki azıcık tadımlık hiçbirşey olmaz düşünsene kimi zaman kahveye aşeriyorlar kimi zaman nefret ediyorlar kansızlık ve içindeki tain yüzünden çok içilmesi sakıncalı ..Afiyet olsun cnm sizlere a.s.

Oooooo çıştak çıstak unique hanımda sessiz sedasız buradaymış, sizide piste alalım unique hanım şöööle ortada iki attırıverelimde neşemiz artsın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…