2009 Kasm Anneleri

canım ben dünden taze fasulye yaptım eve gidince de pilav yapcam
bi de eğer yorulmazsam yarına veya öbürsü güne patlıcan kabak patates et karıştırıp güveçte türlü kimin bişey yapcamm

ayyy canımm istedi cokacimcoook delikafadulden

hoşgeldin şeker....
bunları da canım istediiii alkisalkisalkis

ayy ne gıcığım di mi... kaydirigubbakcemile3

yaa bana da desin şu 3 boyutlu ultrasona girmem için çok merak ediyoom

ayy kartanesi öyle güzel görünüyokiiii...benim maymunun fotosunu çekip verdi 3 boyutluda...eliyle yüzünü kapatmış nasıl tatlı anlatamammmm :asigim::asigim::asigim:

yaa bana da desin şu 3 boyutlu ultrasona girmem için çok merak ediyoom
canıımm 4d ultrason uzmanı dr. lar varmış çocuğun gözünde ki katarakt akadar ne varsa görülüyomuş nan gitsek mi ki kartanesiii burdamısın çıktınmı nann sana bişi sölicemmm
hoşgeldin cnm

saolsın canım darsı senin başına inşş sağlıklı sıhhatlii yemekte kıymalı biber dolması yaptım tavuk çorbasıı yanına bişey daha yapcam üşeniyomm

daha napıcan kıs ben bunların birini yapsam havamdan geçilmez :roflol::roflol:

bu arada sölemeden edemicem canım istedi :roflol::roflol::roflol:

hosbulduk canım...sende bır gun bırını dıger gunde bırını yap canım:)))2 gunluk menu hazır:)))

yav benim gibi bi mutfak canavarı ne hallere düştü beee -tatlicadiarzu-

neyse kuzum doğsun da ona neler yapıcammmm :asigim: ayy kız olursa beraber kurabiye falan yaparızzzzz :asigim::asigim:

çıkmak üzereyim çabuk söle

benim bebegim erkekmiş canım daha dün öğrendık erkek bebek ıstıyorduk zaten allah sanada ne ıstıyorsan onu nasıp etsın arkadasım

aa aklıma ne geldi :))) benim bi arkadaşın kızı var 4 yaşında.. babasına aşık...bi sabah bunlar uyurken kalkmış nasıl becerdiyse dolaptan yumurtaları almış, unları yağları bulmuş...bütün mutfağa dökmüş ordan salona koltukların üstüne her yere sıvamış... bizimkiler bi uyanmış ev almış başını gidiyo... kızım napıyosuuunnn diye feryadı koparınca bunlar korkudan ağlamaya başlamış babama kurabiye yapıyorummm kahvaltı için diyeee........ayyy gel de heryerini ısırmaaaaa :asigim::1hug:

kartanesi asıl bi bomba var ki onu burda yasamıycam...dur özelden atıyım :))))))
yaaaaaaaa ben merak ederim şimdi.benim gibi meraklıya yapılır mı bu yaaa
nerde nan bu kadar insan aşağıdan gizlice bakıyolar kimse yazmıyoo
geldim geldim kocişi yedirdim geri yolladım işleri varmış
canım çok sevindim senin ufaklık tosuncuk olmuş desene
hoşbulduk canım karamsar olma bakıyım ben tecrübeli anne olarak herzaman yanınızdayım ayy biraz ukalalık yaptım-tatlicadiarzu-
nazlı bizim canım ablamız duygularımızın tercümanı bayan pozitifa.s

ayyyy yerim ben onu yaa hemde kurabiyelerinii benim oğluş ne zaman yapacak yaaa:sm_cool:

saolsın canım düşünyorum 200 gram ne kadardır diyee çok değişik yaa bu arada canım oğlun nasıllsenin hamilelik nasıl gidiyorr doktora ne zamn gidiyorsun bakalımmyerimseniben

kızlaaarr hepinizi çok sefiyom valla çok yoğundum o yüsden yazamadım ama hep tgakip ettim sizi
iyi akşamlar

saolsın canım düşünyorum 200 gram ne kadardır diyee çok değişik yaa bu arada canım oğlun nasıllsenin hamilelik nasıl gidiyorr doktora ne zamn gidiyorsun bakalımmyerimseniben

ooooo sen son aylarda gör annesi nasıl kilo alacak o bıdık.benim oğluşta uyuyor teyzesi ilk dişimiz 1-2 güne kadar çıkacak yaa ne zormuş bu diş olayı yaaa onunla birlikte bizde çekiyoruz walla.benimde iyi gidiyor 11 haziranda randevum var ayy daha çok var merak ediyorum bıdığım nasıl oldu acep diye:uhm:

kızlaaarr hepinizi çok sefiyom valla çok yoğundum o yüsden yazamadım ama hep tgakip ettim sizi
iyi akşamlar

bizde seni sevioruz canım yorgunum ben kaçtım kızlarr öpüyorum güzel annelerii yarın sabah erkenden hastanelere gidicem Allah hepimizin yardımcısı olsun dualardan unutmıyalım birbirimizi

selam kızlar
bende size katılabilirmiyim bende 3.5 aylık hamileyim ikinci bebişim gelecek nasipse
kasım ayının ortalarında doğacak inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşmak istiyorum
benide aranıza alırsanız seinirima.s

ohhhhhhh bir erkek anası daha.gözün aydın şekerim

hoşgeldin canım

gel anam gel.hoşgeldin maaşallah bebişine.

teşekkür ederim dilmuh,cum
ayy sanırım bu sene hamilelerin bebeklerin çoğu erkek çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla öyle
senin bebeğin kızmı erkekmi canım belli olmuşdur demi

alırız canım ne demek hoşgeldin canım güsel bir hamilelik geçirmen dileğiylekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…