canım ben dünden taze fasulye yaptım eve gidince de pilav yapcam
bi de eğer yorulmazsam yarına veya öbürsü güne patlıcan kabak patates et karıştırıp güveçte türlü kimin bişey yapcamm
merhaba arkadaslar 16 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle erkek bebegım olacak allah herkese saglıklı bebekler nasıp etsın....ekşili köfte yaptım yanına patates püresi sütlü .... bugun ne yapayım dıye cok dusundum bende...
yaa bana da desin şu 3 boyutlu ultrasona girmem için çok merak ediyoom
canıımm 4d ultrason uzmanı dr. lar varmış çocuğun gözünde ki katarakt akadar ne varsa görülüyomuş nan gitsek mi ki kartanesiii burdamısın çıktınmı nann sana bişi sölicemmmyaa bana da desin şu 3 boyutlu ultrasona girmem için çok merak ediyoom
hoşgeldin cnmtamam yollarım tabıkı:)))burayı yenı keşfettım...ama cok ıyı hamılelıkle ılgılı herseyı paylasabılıyorsun...bıraz karamsarım burda sorularıma yanıt alabılıyorum...HOSGELMİŞİM ......:)))))
saolsın canım darsı senin başına inşş sağlıklı sıhhatlii yemekte kıymalı biber dolması yaptım tavuk çorbasıı yanına bişey daha yapcam üşeniyomm
canıımm 4d ultrason uzmanı dr. lar varmış çocuğun gözünde ki katarakt akadar ne varsa görülüyomuş nan gitsek mi ki kartanesiii burdamısın çıktınmı nann sana bişi sölicemmm
hoşgeldin cnm
yaaaaaaaa ben merak ederim şimdi.benim gibi meraklıya yapılır mı bu yaaakartanesi asıl bi bomba var ki onu burda yasamıycam...dur özelden atıyım :))))))
geldim geldim kocişi yedirdim geri yolladım işleri varmışnerde nan bu kadar insan aşağıdan gizlice bakıyolar kimse yazmıyoo
canım çok sevindim senin ufaklık tosuncuk olmuş desenekızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
hoşbulduk canım karamsar olma bakıyım ben tecrübeli anne olarak herzaman yanınızdayım ayy biraz ukalalık yaptım-tatlicadiarzu-tamam yollarım tabıkı:)))burayı yenı keşfettım...ama cok ıyı hamılelıkle ılgılı herseyı paylasabılıyorsun...bıraz karamsarım burda sorularıma yanıt alabılıyorum...HOSGELMİŞİM ......:)))))
nazlı bizim canım ablamız duygularımızın tercümanı bayan pozitifa.sNazlı kım
aa aklıma ne geldi :))) benim bi arkadaşın kızı var 4 yaşında.. babasına aşık...bi sabah bunlar uyurken kalkmış nasıl becerdiyse dolaptan yumurtaları almış, unları yağları bulmuş...bütün mutfağa dökmüş ordan salona koltukların üstüne her yere sıvamış... bizimkiler bi uyanmış ev almış başını gidiyo... kızım napıyosuuunnn diye feryadı koparınca bunlar korkudan ağlamaya başlamış babama kurabiye yapıyorummm kahvaltı için diyeee........ayyy gel de heryerini ısırmaaaaa :asigim::1hug:
yaaaaaaaa ben merak ederim şimdi.benim gibi meraklıya yapılır mı bu yaaa
geldim geldim kocişi yedirdim geri yolladım işleri varmış
canım çok sevindim senin ufaklık tosuncuk olmuş desene
hoşbulduk canım karamsar olma bakıyım ben tecrübeli anne olarak herzaman yanınızdayım ayy biraz ukalalık yaptım-tatlicadiarzu-
nazlı bizim canım ablamız duygularımızın tercümanı bayan pozitifa.s
ayyyy yerim ben onu yaa hemde kurabiyelerinii benim oğluş ne zaman yapacak yaaa:sm_cool:
saolsın canım düşünyorum 200 gram ne kadardır diyee çok değişik yaa bu arada canım oğlun nasıllsenin hamilelik nasıl gidiyorr doktora ne zamn gidiyorsun bakalımmyerimseniben
kızlaaarr hepinizi çok sefiyom valla çok yoğundum o yüsden yazamadım ama hep tgakip ettim sizi
iyi akşamlar
kızlaaarr hepinizi çok sefiyom valla çok yoğundum o yüsden yazamadım ama hep tgakip ettim sizi
iyi akşamlar
kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
merhaba arkadaslar 16 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle erkek bebegım olacak allah herkese saglıklı bebekler nasıp etsın....ekşili köfte yaptım yanına patates püresi sütlü .... bugun ne yapayım dıye cok dusundum bende...
selam kızlar
bende size katılabilirmiyim bende 3.5 aylık hamileyim ikinci bebişim gelecek nasipse
kasım ayının ortalarında doğacak inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşmak istiyorum
benide aranıza alırsanız seinirima.s
selam kızlar
bende size katılabilirmiyim bende 3.5 aylık hamileyim ikinci bebişim gelecek nasipse
kasım ayının ortalarında doğacak inşallah sizlerle aynı heyecanı paylaşmak istiyorum
benide aranıza alırsanız seinirima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?