Nazlımm yaaa cok garip bir duygu burada kimsecikleri tanımıyorum aslında ama içlerinde sende olan birkac kişiyi her görüşümde kendim kendime "aaaa tanıdıklarda burdaymış" cümlesini kuruyorum. Allah nasip etsene tanıssak birgün. Amma simdi ben bu fikri ortaya atıyom diye ben yokken sakın tanısmayın cooooooooook kıskanırım cooooooooksenağlama
krispi hoşgeldin canımmm....
Nazlıcım bayıldım o söze...hemen msn e yazdımmm :)))
mart alıştık ama aldıklarını görmek istiyoruuuzzzz :)))
sagol canim simdi kim kimdir listende kimler var bide onu özet gecersen cok sevindirik olurumkaydirigubbakcemile3
Oooooo çıştak çıstak unique hanımda sessiz sedasız buradaymış, sizide piste alalım unique hanım şöööle ortada iki attırıverelimde neşemiz artsın........
tamam şeker yasarım hiç merak etme :)))
yettiiimmm gariiiii
mart ve Nazlı sizde facebook yok mu ? ben de hesabı kapatmıştım sırf bu cadıları görmek için açtım...valla herkes o kadar güzelki gözüm gönlüm açıldı kaydirigubbakcemile3
yaa facebook yoksa bakaydirigubbakcemile3i msn verin... içimde hep bi korku var siteye bişey olcak da bi daha görüşemicez diye...hele Nazlıdan haber alamadığımızda yüreğim sıkışmıştı...senağlama irtibatı koparmayalımmmm :teytey:
mart alıştık ama aldıklarını görmek istiyoruuuzzzz :)))
Bu sefer cok bisey almadım hatta birindede cok aklım kaldı, bundan iki yıl önce nike ta bir spor canta begenmiştim, hem pembesi hemde mavisi vardı; o zaman eşime ve kayınvalideme bebeğim olacagı zaman bu cantadan istiyorum demiştim. Onlarda alalım o zaman demişlerdi, aaaa olurmu kız olursa pembesini erkek olursa mavisini alıcam simdiden nasıl alayım demiştim. İşte optimumda o cantadan gördüm hemencik pembesinden aldım cocukta gelmiş kelalaka bi çanta daha gösteriyo cocuga dedimki "aaaa oda ne? ben bu çantayı sırf renginden ötürü alıyorum"
Sonra birde banyo havlusu aldım pembis, birde hani yeni dogduklarında uyurlarkene içine konuldukları böööle elbise gibi ama alttan kapalı bisey var ya ondan aldım o da pembe tabii. Bunlarıda %50 indirimle aldım. Aslında bu kadar erken almak mantıksız elbet bende biliyom ama biliyosunuz bu benim bebeksiz son gidişim, giderkene bunları götüreyim bari en azından diyorum. Yani sonuçta hem uçakta kilo sınırım var hemde bi daha giderkene bebişim Allah nasip ederse kucagımda olacagı için o kadar yükü zaptedemeyebilirim, yani benim bu erken alışverişler biraz mecburiyetten:CüvCüv:
canim güle güle kullansin bebisin aldiklariniBu sefer cok bisey almadım hatta birindede cok aklım kaldı, bundan iki yıl önce nike ta bir spor canta begenmiştim, hem pembesi hemde mavisi vardı; o zaman eşime ve kayınvalideme bebeğim olacagı zaman bu cantadan istiyorum demiştim. Onlarda alalım o zaman demişlerdi, aaaa olurmu kız olursa pembesini erkek olursa mavisini alıcam simdiden nasıl alayım demiştim. İşte optimumda o cantadan gördüm hemencik pembesinden aldım cocukta gelmiş kelalaka bi çanta daha gösteriyo cocuga dedimki "aaaa oda ne? ben bu çantayı sırf renginden ötürü alıyorum"
Sonra birde banyo havlusu aldım pembis, birde hani yeni dogduklarında uyurlarkene içine konuldukları böööle elbise gibi ama alttan kapalı bisey var ya ondan aldım o da pembe tabii. Bunlarıda %50 indirimle aldım. Aslında bu kadar erken almak mantıksız elbet bende biliyom ama biliyosunuz bu benim bebeksiz son gidişim, giderkene bunları götüreyim bari en azından diyorum. Yani sonuçta hem uçakta kilo sınırım var hemde bi daha giderkene bebişim Allah nasip ederse kucagımda olacagı için o kadar yükü zaptedemeyebilirim, yani benim bu erken alışverişler biraz mecburiyetten:CüvCüv:
Unique özelden mesaj yolladım sana:)
canim güle güle kullansin bebisin aldiklarini
ne zaman dönüyosun ki
bende gelince acayip alisveris yapicam simdiden listem hazir burda begenmedigim seyleri ordan alicam
bana özelden yazsana hangi magazalara gittin nerde güsel seyler var
hadi sana koloay gelsin..elifim Nazlım çıkıyorum ben .. Şeniz yemek hazırlıyımmm.... çarş-perş evde olmıycam... çok yazmayınnnn...ayy özlerim de sizi ben yaaa 2 gün nasıl dayancam girmeden....
elifcim sende geleneği bozmamışınnn o ne güzellik kıısss...hele salopetli resmine bayıldımmm..ayyy göbişşş çoooook güzeellllllllll görünüyo....alkisalkisalkis
mart09 .!.:Ben bu cumartesi dönüyorum Aslında cidden cok garip bir durum orada hiç mutlu degilim burayı cok özlüyorum ama buraya gelincede eşimle zaman geçirmeyi özlüyorum. Sonucta buraya yalnız gelipte insanın annesinde kalması ne kadar güzel olursa olsun, eşiyle gelipte kendi evinde kalması gibi degil.
Öncelikle kendim için bol bol Kadıköydeki opera pasajında hamile kıyafetleri satan biryer var oradan aldım bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?