2009 Kasm Anneleri

İnan bende çok ama çok isterim ama duygu bendede var tam konuya giriyorum işte kızlar burda alkisalkisalkisalkisalkisalkis ilk yazımı zaten o çoşkuyla yazıyorum sizi buldum yaakaydirigubbakcemile3

Allah nasip etsin çok isterim şu fotoğraflara bakıyorum kasım anneleri bebekleriyle birlikte içim gidiyor bellimi olur cnm yaa bizlerde o şekilde bebişler gayet dombini bir araya gelebiliriz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

krispi hoşgeldin canımmm....

Nazlıcım bayıldım o söze...hemen msn e yazdımmm :)))

mart alıştık ama aldıklarını görmek istiyoruuuzzzz :)))

Bu arada ben tabii 3 hafta uzak kaldım diye face ve msn muhabbetlerini farketmedim sanmayınklava:

Bi döneyim yerime o zaman bunların acısını feci cıkartcam simdi hesap sormaya vaktim olmuyoklava:kaydirigubbakcemile

krispi hoşgeldin canımmm....

Nazlıcım bayıldım o söze...hemen msn e yazdımmm :)))

Tatlışımda geldii Şeniz Ya çok seviyorum ima filan değil direk söylenen bir söz herkez alınabilir öyle anlamlıki kendimede derim hep haddini bil Nazlı upssalkisalkisalkisnaniknanik:roflol:

sagol canim simdi kim kimdir listende kimler var bide onu özet gecersen cok sevindirik olurumkaydirigubbakcemile3

tamam şeker yasarım hiç merak etme :)))

Oooooo çıştak çıstak unique hanımda sessiz sedasız buradaymış, sizide piste alalım unique hanım şöööle ortada iki attırıverelimde neşemiz artsın........

yettiiimmm gariiiii

mart ve Nazlı sizde facebook yok mu ? ben de hesabı kapatmıştım sırf bu cadıları görmek için açtım...valla herkes o kadar güzelki gözüm gönlüm açıldı kaydirigubbakcemile3
yaa facebook yoksa bakaydirigubbakcemile3i msn verin... içimde hep bi korku var siteye bişey olcak da bi daha görüşemicez diye...hele Nazlıdan haber alamadığımızda yüreğim sıkışmıştı...senağlama irtibatı koparmayalımmmm :teytey:

Ben şimdilik sizleri çok Öpüyorum kızlar doğruu yemeğe gidiyoruz cokacimcoook Sizlere tatlı sohpetler a.s. a.s. a.s.

hemen cvp yazayım çıkayım:) yok cnm face bende msn adresim var karakızzda onunla görüşüyordum yollarım cnm sanada özelden isteyen herkeze haklısınız ilerde haber almak merak daha fazla olacak ozamana kadar güzel bir iletişim ağı kurarızŞenizİyi akşamlar canım a.s.

ya kizlar galiba bu editörler bizim hizimiza hic yetisemiyo yada baktilar basa cikamicaklar biraktilar ipin ucunu
yoksa face, msn muhabbeti girla gidiyo yasak diye her bölüm basinda yaziyo...
bazen baska konularda görüyorum siliyolar yazilanlari

Bu sefer cok bisey almadım hatta birindede cok aklım kaldı, bundan iki yıl önce nike ta bir spor canta begenmiştim, hem pembesi hemde mavisi vardı; o zaman eşime ve kayınvalideme bebeğim olacagı zaman bu cantadan istiyorum demiştim. Onlarda alalım o zaman demişlerdi, aaaa olurmu kız olursa pembesini erkek olursa mavisini alıcam simdiden nasıl alayım demiştim. İşte optimumda o cantadan gördüm hemencik pembesinden aldım cocukta gelmiş kelalaka bi çanta daha gösteriyo cocuga dedimki "aaaa oda ne? ben bu çantayı sırf renginden ötürü alıyorum"

Sonra birde banyo havlusu aldım pembis, birde hani yeni dogduklarında uyurlarkene içine konuldukları böööle elbise gibi ama alttan kapalı bisey var ya ondan aldım o da pembe tabii. Bunlarıda %50 indirimle aldım. Aslında bu kadar erken almak mantıksız elbet bende biliyom ama biliyosunuz bu benim bebeksiz son gidişim, giderkene bunları götüreyim bari en azından diyorum. Yani sonuçta hem uçakta kilo sınırım var hemde bi daha giderkene bebişim Allah nasip ederse kucagımda olacagı için o kadar yükü zaptedemeyebilirim, yani benim bu erken alışverişler biraz mecburiyetten:CüvCüv:

güle güle kullan canımm...ben de bu ara hep kızım olucak gibi hissediyorum...bugün ütü yaptım yerine yerleştirirken kıyafetleri aklıma şey geldi şimdi kızım olursa benim eşyalarımı kullanıcak falan ayyy içim öyle tuhaf oldu ki...:asigim::asigim: herşeyime karışıcak anne saçını öyle yap bu bunla giyilmez falan...allahım ne güzel günler bekliyo bizi bugünleri gösterdiğin için çok şükür diye dua edip durdum... erkek olursa da onu giyme bunu giyme falan diye karışıcakkk...ayy annesi kurban olsunnn :asigim::asigim:

valla canım mantıklı olup olmadığı senin içinde bulunduğun duruma göre değişiyo ...bu durumda erken alışveriş yapman gayet mantıklı boşver sen kocakarı laflarını...onlara kalsa yanmışız biz....iyice gez toz ciciler al moral depola...hihoyyyt

canim güle güle kullansin bebisin aldiklarini
ne zaman dönüyosun ki
bende gelince acayip alisveris yapicam simdiden listem hazir burda begenmedigim seyleri ordan alicam
bana özelden yazsana hangi magazalara gittin nerde güsel seyler var

elifim Nazlım çıkıyorum ben .. Şeniz yemek hazırlıyımmm.... çarş-perş evde olmıycam... çok yazmayınnnn...ayy özlerim de sizi ben yaaa 2 gün nasıl dayancam girmeden....

elifcim sende geleneği bozmamışınnn o ne güzellik kıısss...hele salopetli resmine bayıldımmm..ayyy göbişşş çoooook güzeellllllllll görünüyo....alkisalkisalkis

Ben bu cumartesi dönüyorum:çok üzgünüm: Aslında cidden cok garip bir durum orada hiç mutlu degilim burayı cok özlüyorum ama buraya gelincede eşimle zaman geçirmeyi özlüyorum. Sonucta buraya yalnız gelipte insanın annesinde kalması ne kadar güzel olursa olsun, eşiyle gelipte kendi evinde kalması gibi degil.

Öncelikle kendim için bol bol Kadıköydeki opera pasajında hamile kıyafetleri satan biryer var oradan aldım bol bol

hadi sana koloay gelsin..
valla söz veremeyiz sekerim muhabbetin ucu kactimi tutabilene ask olsun...
sismanlamaya baslayinca karar aldim face de resim eklemicem..hep güzel halim kalsinkaydirigubbakcemile3

bende orada kocisi burda aileyi özlüyorum ama netcez mecbur kimle yasamayi sectiysek onunla olucaz...hem baba evi bile olsa insan kendi evinin rahatini ariyo..
opera pasajinda cok harika seyler var gercekten ama ben gecen yil gtiim yien bebek kiyafetleri yoktu orda yeni yerlermi acildi..bana bebek kiyafeti degil daha cok bebek esyalari lazim havlusu, oda takimlari sepetinin örtüleri falan öyle seyler..sen aldiysan nerde güseller var ipucu ver bana

kasimda dogurucak ozamana kadar kilo alicak catlayip patlicak annisler
gercekleri süledim kizmayin haaaa
ben cikiyorum..azcikta kocisimi rahatsiz edeyim hem diziler baslamistir..hadi öptük sizi göbislerinizden

daha bilmiyorum neyim olacak yaaa meraktan çatlıycam ayın 4 nde inşallahh sağğğlıııkkkkkkkkkkk ve sıhattttleee gelsinlerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…