2009 Kasm Anneleri

yauw kartanesü ben sana hastayım yaaaaaa valla billa hastayımmmmm çok datlusun beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz

hah işte bunu söle biz bulantıdan geberik olup hastanelerde yatıp şişe şişe serumlar yerken sen göbeeeni kaşıya kaşıya geziyadınnn o zamanda dürtseydin yaaa hadi uyuşuk uyuşuk durma sende benim midemi bulandır hayatı zehür et deyü eksik kalmasaydı bizimkilerden yemedi demiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol:delikafadulden

kızlarrr şimdi bi kaç bişiy yazıceeemm aklımda bi sürü bişiler var sıraynan yazem

1.bizim ikilide ense kalınlığımız sınırda çıkmıştı kan değerleri iyiydi ama dr um 2.düzey ultrasona yönlendirdi prof.dr.recep has yapıcak kısmetse 18-23. hafta detaylı fetal ultrasonografi. yani 3lü tarama daha farklı bişi mi o hangi dönemde yapılıyo bu hatun bizi niye buna yönlendirdi acep ?

2.ben et tavuk balık yiyemiyom süt içemiyom yoğurt çokkk az falan yani berbat bi beslenme durumu söz konusu balık yağı tavsiye ettiler eczaneye gittim hamileyim dedim haftamı sordu ona uygun balık yağı verdi kapsul olanlar varya ondan alıcam faydası olar die içiyim mi yaa ??

3.ben 50 koruma faktörlu bi yüz kremi aldım onu suruyom onun ustune makyaj yapsam bişi olur mu fondoten falan kokoşlar siz napıyonuz bakem

merhaba dün bnde doktora gittim 3.lü test için kan verdim.iyice baktı doktor ama benim terbiyeli çocuğum göstermedi kuşunu.dr göremedim dedi.hayırlısı olsun.çocuk acayip hareketli ama ben hiçbir şey hissetmiyom. bende iş yok heralde

teşekkür ederim dilmuh,cum
ayy sanırım bu sene hamilelerin bebeklerin çoğu erkek çıkıyor benim gözlemlediğim kadarıyla öyle
senin bebeğin kızmı erkekmi canım belli olmuşdur demi

hoşgeldin krispiii
geç bilem kalmışsııınn
evet valla doğru gözlem bizim topicin gacıları da birer birer oğlan diye dökülüyo ben daha öğrenemedim cumaya inşşalllaaah

canııımm nasıl rahatsız eder bu pozitiflik bizi aa aşkolsuun canım yaaa sen burdaki herkese örneksiiinnn :1hug:
seni çooook seviyoruuuz a.s.

:roflol: :roflol:
yok anam vallaa hissedemedim genee
bi yerde bi sertlik hissettim hemen kocişi çağırdım dinle bakem ses var mı dedim dinledi dinledii ses yoook
ya diyom kızlar hissediyoo ben neden hissedemiyoom eşimin yorumu:
senin karnında yer çok bebiş rahat hareket ediyo ondan çarpmıyo sağa sola -tatlicadiarzu-

sevvttaapp bazı kişiler belli derecede türk kahvesi içmenin bebeğin zeka seviyesini yükselttiğini bile söylüyorlar ama sen içiyormusun diye sor, belki haftada 1 defa daha fazla degil......

anaa ben hiç içmiyom kıızz içem o zaman arada bir çocum zekii olsunn sengözlerimebaksanab

biz bugün ebisceynen tanışcaz kıız çatla da patla lülülülülülü

ama burdan vermiyoz kii özelden veriyoooz
o da mı yassaqqq mıışşş?

kasimda dogurucak ozamana kadar kilo alicak catlayip patlicak annisler
gercekleri süledim kizmayin haaaa
ben cikiyorum..azcikta kocisimi rahatsiz edeyim hem diziler baslamistir..hadi öptük sizi göbislerinizden

Elifff sabahın köründe sana özel mesaj attım görürsün insallah.......

Bu arada herkeslere günaydııııınnnnnnnnn...........

canııım güle güle kullaannn hepsinii
çantanın fotosunu çek de kooy ben de bebiş için öyle bi çanta alcam bi deri çantam var annem almış valiz gibi büyük ama deri olduğundan kendisi bile ağır bi de içine eşya doldurunca nolur bilmem niketan falan alayım ben de öyle bişey

biz bugün ebisceynen tanışcaz kıız çatla da patla lülülülülülü

Niye catlayım caaanımmmmm bugün benim planda süppper!!!!!!! Kayınvalide, kayınpeder, kayınbirader, ve bilumum akramalar, amcalar, halalar ve yiğenlerle birlikte olcam:a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:kötükedihüso

yaa nereyee gidiyooon özlerim ben senii :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol:
evet anam her sefanın bir cefası varmış :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…