2009 Kasm Anneleri

canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum

bende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:

ben de mq yu keşfetmeden önce tek tek kopyalayıp yapıştırıyodum :roflol:
yeni fikirlere açığız tabüüküü

tşk canım becerebilsem fotoyu göbişimide eklerdim

bi keree destnanın da 1 hafta büyük çıktı kızıııımmmm aa tosuncuk senin bebişin kızdırma adamı heee klava:
alıyodur o vitamin meyve yiyosun nasılsa merak etme peynir de yiyon o zaten süt yumurta yerine de geçiyo sıkma canını kuzum beniimmm

canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum

beni sadece yumurta olunca bayıyooo... geçen patatesli yaptım o da tutmadı zorla bitirdim... bi tek melemen sarıyo onu rahat yiyomcokacimcoook...

:lepi: herseyın cözümünü bulmussun af:lepi:erin valaa :teytey:
süt dedinde sütümü içem zaten vitamin içemiyom

afiyet olsun delüü gacı nasıl içiyon onu yawww :mymeka:

ben de zaten yumurtayı sadece haftasonu yiyebiliyom çünkü işyerinde yımırta yiyemeeem :1no2:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yüzükoyun mu yatalımm hımm deniiciimmm :teytey:

bende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:

süt içemiyodum ama vitamin ilacı ile kavga etmektense süttü soğuk soğuk içiyom çok şükür yumurta yiyom şöyle düşün yiyeceğin her şeyde bebiş beslenecek diye bulantın yoksa iyi şeyler düşün ki yiyebilesin

güzel hamişler hepinize günaydın. a.s.
burda muhabbet almış başını gitmiş oku oku başım döndü...
kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

kızlar nasıl okudunuz len o kadar da değil yaniiiii
osmaniyede çıkardım seti düğün esnasında bana aynı şeyi yine taktılar kaydirigubbakcemile3

nan manyak elifsun gacısı beni de şaşırttı yaww
ee bizde de öle olduu zaten nişandakini düğünde taktılar tekrar zaten sette öle olmuyomu anam iki set birden mi takcaklardı :1shok:

canım bende aynen sen gibiyim et süt yımırta yoğurt hiç bişi yok hayatımdaaaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…