karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...
sağolasın canım...inşallah heğpimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve herzaman diyorumki allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :Saruboceq:
ya ben birden fazla alıntıyı şöle yapıyom... alıntı yap butonuna basarken control tuşuna basıyom.. bölece ayrı bir sayfada açılıyo...alıntı yapacağı her yazıyı bu şekilde açtıktan sonra hepsini bir yerde topluyorum.... umarım anlatabilmişimdir...:1rolleyes:
güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:
yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff
canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum
:lepi: herseyın cözümünü bulmussun af:lepi:erin valaa :teytey:canım yumurtayı omlet yaparak ye peynirli domatesli filan ye ben öyle yiyorum haşlama bayıyo sütüde tek başına içemiyorum corn flakesle tüketiyorum yoğurduda cacık yapıp yiyorum
süt dedinde sütümü içem zaten vitamin içemiyom
karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...
onu sevmiyom bunu sevmiyom yok herşeyi yicen iştebende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:
bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları
yatağa uzanın ve rahatlayın
şekerli birşeyler için
yüzükoyun yatın
bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. işe yarayacaktır.
kaynak: kadın hastalıkları ve doğum uzmanı sn. dr. alper mumcu
bende süt içemiyorum ya ıyyyyyykkkk kaydirigubbakcemile yumurtanın beyazınıda sevmıyom yemıyom sadece yogurt peynır ayran :jeyyar:
ben de mq yu keşfetmeden önce tek tek kopyalayıp yapıştırıyodum :roflol:
yeni fikirlere açığız tabüüküü
ay melemen bende çok severim ozaman sende sadece domatesli ye cicimbeni sadece yumurta olunca bayıyooo... geçen patatesli yaptım o da tutmadı zorla bitirdim... bi tek melemen sarıyo onu rahat yiyomcokacimcoook...
kızlar nasıl okudunuz len o kadar da değil yaniiiii
osmaniyede çıkardım seti düğün esnasında bana aynı şeyi yine taktılar kaydirigubbakcemile3
güzel hamişler hepinize günaydın. a.s.
burda muhabbet almış başını gitmiş oku oku başım döndü... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?