kıslar bişey soracam.sizdede yemekten sonra ama özellikle akşam yemeğinden sonra midede yanma.rahatsızlık gibi şeyler oluyomu?
bide ben su içemiyorum yaaa.zorla içiyorum ilaç aldığım için.bazende arada zoraki içiyorum.ama içtikten sonra anında midem bulanıyo çok kötü oluyorum.hayret edilecek bişe sudan tiksinen varmı?bendemi bi acaiplik var??? :roflol:
kıslar bişey soracam.sizdede yemekten sonra ama özellikle akşam yemeğinden sonra midede yanma.rahatsızlık gibi şeyler oluyomu?
bide ben su içemiyorum yaaa.zorla içiyorum ilaç aldığım için.bazende arada zoraki içiyorum.ama içtikten sonra anında midem bulanıyo çok kötü oluyorum.hayret edilecek bişe sudan tiksinen varmı?bendemi bi acaiplik var??? :roflol:
benim devamlı midemde ekşime yanma oluyo soda içiyorum rahatlatıyo biraz fakat su çok içiyorum hiç litre hesabı yapmadım ama hayatımda içmediğim kadar su içiyorumkıslar bişey soracam.sizdede yemekten sonra ama özellikle akşam yemeğinden sonra midede yanma.rahatsızlık gibi şeyler oluyomu?
hadi yaaa hakatende komikmiş kartanesi :roflol::roflol::roflol: sein sistem de hızlıdan da öteymiş...
alıntı yapcaklarına basıyon en sonuncuya alıntı butonuna basıyon.. hepsi birden çıkıyo a.s yaaa ben öğrenmişim demii
]
doktorunuza sormadan öyle yatmayın herhalde bebğin hareketini hissetmek için demişi dok devamlı öyle uyumayınsonra Allah korusun kötü sonuçlar olmasın
,hiç öle denemedim sütü akşam deneyeyim
makarnayı bende yerim yoğurtlu severim hatta her öğle yemeğinde bir bardak ayran içiyorum ama yumurtadan bir kez tiksindim hamileliğin başlarında bir dahada yiyeyemedim bir kaç kez girişimde bulundum yemek için ama sonra midem mafoldu
melemen yiyebiliyorum aslında onuda deneyebilirim canım :CüvCüv:
güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:
oldumucanım mq ye basıyon ya her mesajda diyelim canlizden alıntı yapcan o msjın altındaki mq ya bascan sonra alttakinde de bascan en son alıntı yapacağın msjda da alıntı yapa bascan hepsi birden gelcek hadi göreyim koçum seni :teytey:
olduben de yanma diil de aşırı şişkimlik olyooo -tatlicadiarzu-
demiçok hoşuna gitti gaaba :roflol: :roflol:
kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum
:roflol: :roflol: :roflol:canım mq ye basıyon ya her mesajda diyelim canlizden alıntı yapcan o msjın altındaki mq ya bascan sonra alttakinde de bascan en son alıntı yapacağın msjda da alıntı yapa bascan hepsi birden gelcek hadi göreyim koçum seni :teytey:
hımm gı uzun kollu mu bu aldıkların adil ışıkta uzun kollu bişi bulmak meselede o bağlamda sordum yane eğer var ise bende bi gidem bakam :)
ya istanbılda pazarlar harika yauwwwnasıl guzel gömlekler var modayı da tam bize göre yaptılar ya gömleklerde falan bir beden buyuk alsan kendine göre tamm hamiş kıyafetü heheh ben 15 liraya çokk gusel bi gömlek aldum uzun kollu ama katlanabiliyo isteğe göre uzun tunik gibi pantolon üstüne göre tam falla kaydirigubbakcemile2
anladım canım.sağol.bende sorucam sorucam unutuyorum hep.benimde acıyo memiklerim.normalde yok gibidir.şimdi irileştiler.sızlıyo çok.ama ne yalan söyliyim hoşuma gidiyo.aynanın karşısına geçip bakıyorum. kaydirigubbakcemile3hı hıı öle yapıyom zatennna.scokacimcoook
ben öneden hep yüzüstü yatardım.. doktoruma sordum son aylara kadar bi sakıncası yok nasıl istersen öle yat dedi... ama şimdi yüzüstü yatınca gögüslerim acıyo o yüzden yatamıyom... az birazcık büyümüşler de
tamam canım.deneyeceğim bakalım bişey olacakmı?yüz üstü yatamam zaten.zeren gibi benimde memikler ağrı yapıyo. sırnaşık şey]
doktorunuza sormadan öyle yatmayın herhalde bebğin hareketini hissetmek için demişi dok devamlı öyle uyumayınsonra Allah korusun kötü sonuçlar olmasın
iyi olmana sevindim.dikkat et kendine üşütme sakın.gerçi yorgunluktandır seninki diye düşünüyorum.hamişken çalışmak zor olsa gerek.iyiyim canım bugün gayet iyiyim çok şükür ama evet bazen benim de giriyor kasıklarıma ağrı bir de dün baya yoruldum sırtım kollarım ağrıdı umarım üşütme belirtisi diildir
Sağol canım sana da günaydın. Şeniz Ve herkese günaydınnnnnn. Şeniz
Yakalamak zor oluyor. Takılıcan bir yerinden gidicen artık. :içelim:
bak ben öğrendim:roflol: :roflol: :roflol:
sana göndereyim canım nede olsa evdeyimben bugun meyvesiz kaldım unuttum evden meyviş getirmeyi senağlama karpuz istiom erik istiom kiraz istiom kavun istiom sonra sonrakayısı da yerım cokacimcoook
benim devamlı midemde ekşime yanma oluyo soda içiyorum rahatlatıyo biraz fakat su çok içiyorum hiç litre hesabı yapmadım ama hayatımda içmediğim kadar su içiyorum
anam ben kendimi bildim bileli evde kahvaltı yapamam nedeni ise çok komiiikk
sindirim sistemim çok hızlı çalıştığı için evden çıkıp işe gelene kadar wc ye gitmem gerekiyoo yolda neler çekiyomm bi ben bilirimm :roflol: :roflol:
:teytey:hihoyyytbravo bana
bu şekilde çok rahat oluyomuş dimi yaremmm......
aferim sana valla çözdün bu işi.. kaydirigubbakcemile5 :hooray::teytey:hihoyyytbravo bana
kızlarrrrrrr ne güzel kaynatmışsınız öyle okudukça gülmekten öldüm :roflol: herkesin bir yarası varmış bu kaynanadan yaaa
yeni gelenler olmuş hepside hoşgelmişler a.s.
bebeto Allah başsağlığı versin canım. üzülme zaman herşeyin ilacıdır. sen bebeğine odaklan o da üzülmesin.
çok tatlı göbüşün maşşallah sana ve içindeki bebişine
hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaa güzel annişlerrrrrrrr a.s. Şeniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?