2009 Kasm Anneleri

ben de yanma diil de aşırı şişkimlik olyooo -tatlicadiarzu-

cerinin sudan midesi bulanıyordu gerçi kız hiç bir şey yiyemiyor benim midemde gastrit olduğu için yemekten sonra yanma oluyor renin içiyom

benim devamlı midemde ekşime yanma oluyo soda içiyorum rahatlatıyo biraz fakat su çok içiyorum hiç litre hesabı yapmadım ama hayatımda içmediğim kadar su içiyorum

aferin yevrruum öğrenmişsin a.s

]
doktorunuza sormadan öyle yatmayın herhalde bebğin hareketini hissetmek için demişi dok devamlı öyle uyumayınsonra Allah korusun kötü sonuçlar olmasın

ben sordum yarem..bişe olmaz dediiiiii kaydirigubbakcemile2

,

dene canım her türlü denemek lazımm.ya tutarsa hesabı yerimseniben..

mide ekşimesi ve yanmasına da bol su içmek, sık sık küçük şeyler atıştırma yani midey,i boş tutmamak gerekiyomuş...

Son düzenleme:

hımm gı uzun kollu mu bu aldıkların adil ışıkta uzun kollu bişi bulmak meselede o bağlamda sordum yane eğer var ise bende bi gidem bakam :)

ya istanbılda pazarlar harika yauwww nasıl guzel gömlekler var modayı da tam bize göre yaptılar ya gömleklerde falan bir beden buyuk alsan kendine göre tamm hamiş kıyafetü heheh ben 15 liraya çokk gusel bi gömlek aldum uzun kollu ama katlanabiliyo isteğe göre uzun tunik gibi pantolon üstüne göre tam falla kaydirigubbakcemile2

oldumu
ben de yanma diil de aşırı şişkimlik olyooo -tatlicadiarzu-
oldu
çok hoşuna gitti gaaba :roflol: :roflol:
demi

yaprım ben

kızlarrrrrrr ne güzel kaynatmışsınız öyle okudukça gülmekten öldüm :roflol: herkesin bir yarası varmış bu kaynanadan yaaa

yeni gelenler olmuş hepside hoşgelmişler a.s.

bebeto Allah başsağlığı versin canım. üzülme zaman herşeyin ilacıdır. sen bebeğine odaklan o da üzülmesin.

kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum

çok tatlı göbüşün maşşallah sana ve içindeki bebişine

hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaa güzel annişlerrrrrrrr a.s. Şeniz a.s.

:roflol: :roflol: :roflol:

ben bugun meyvesiz kaldım unuttum evden meyviş getirmeyi senağlama karpuz istiom erik istiom kiraz istiom kavun istiom sonra sonrakayısı da yerım cokacimcoook

valla çok şanslısınız bizim bura hem pahalı hem güzel bir şey bulamıyom

anladım canım.sağol.bende sorucam sorucam unutuyorum hep.benimde acıyo memiklerim.normalde yok gibidir.şimdi irileştiler.sızlıyo çok.ama ne yalan söyliyim hoşuma gidiyo.aynanın karşısına geçip bakıyorum. kaydirigubbakcemile3
]

doktorunuza sormadan öyle yatmayın herhalde bebğin hareketini hissetmek için demişi dok devamlı öyle uyumayınsonra Allah korusun kötü sonuçlar olmasın
tamam canım.deneyeceğim bakalım bişey olacakmı?yüz üstü yatamam zaten.zeren gibi benimde memikler ağrı yapıyo. sırnaşık şey

iyiyim canım bugün gayet iyiyim çok şükür ama evet bazen benim de giriyor kasıklarıma ağrı bir de dün baya yoruldum sırtım kollarım ağrıdı umarım üşütme belirtisi diildir
iyi olmana sevindim.dikkat et kendine üşütme sakın.gerçi yorgunluktandır seninki diye düşünüyorum.hamişken çalışmak zor olsa gerek.
Sağol canım sana da günaydın. Şeniz Ve herkese günaydınnnnnn. Şeniz

Yakalamak zor oluyor. Takılıcan bir yerinden gidicen artık. :içelim:

günaydın nevroşum hoşgeldin.valla hemde ne zor oldu.ayrılamıyorum topikten kaçırıcam diye.nasılsın nevroşum? Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:
bak ben öğrendim
ben bugun meyvesiz kaldım unuttum evden meyviş getirmeyi senağlama karpuz istiom erik istiom kiraz istiom kavun istiom sonra sonrakayısı da yerım cokacimcoook
sana göndereyim canım nede olsa evdeyim
benim devamlı midemde ekşime yanma oluyo soda içiyorum rahatlatıyo biraz fakat su çok içiyorum hiç litre hesabı yapmadım ama hayatımda içmediğim kadar su içiyorum

bende soda içiyom gerçekten iyi geliyor ama dok bir iç bir gün içme dedi

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak gacı

Sağol canım sana da günaydın. Şeniz Ve herkese günaydınnnnnn. Şeniz

Yakalamak zor oluyor. Takılıcan bir yerinden gidicen artık. :içelim:

nevrosky gelmiş hoşgelmiş canım nası gidiyo hmişlik bakalım herşey yolundamı :CüvCüv:

akşamları bendede öyle şişkinlik oluyo canım eğer çok rahatsız olursam maden suyu içiyorum limonlu
ben normaldede suyu aşırı şekilde tüketenlerdenim tatlım sabah daha gözümü açar açmaz iki bardak suyu içerim hamileliktede bişi değişmedi hala aynı hızla devam ediyorum içmeye

canım bazı kişilerde özellikle mide yanması çok olurmuş bende daha çok şişkinlik yapıp rahatsız ediyor. dr suyu bol tüketin dedi günde 12 bardak çok önemliymiş gerçi ben hiç 12 bardağa çıkamadım çok çişe götürüyor birde :roflol: :roflol:
suya şeker kat limonata yap bu şekilde dene bir ara benimde sudan tiksinmem olmuştu şükür bu ara yok rahatım.

:teytey:hihoyyytbravo bana
aferim sana valla çözdün bu işi.. kaydirigubbakcemile5 :hooray:

hoşbulduk canım.nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…