2009 Kasm Anneleri

ben de zaten yumurtayı sadece haftasonu yiyebiliyom çünkü işyerinde yımırta yiyemeeem :1no2:

ayy bende yiyemiyom yımırta allerji yapayo
sütüde sabah 1 bardak içiyom işte

aseba 2 test sonucunu almaya mı gidiyon canım güzel haberlerle döneceksin ınsallah :nazar:
evet canım inşallah güzel haberler getiririm
nan manyak elifsun gacısı beni de şaşırttı yaww
ee bizde de öle olduu zaten nişandakini düğünde taktılar tekrar zaten sette öle olmuyomu anam iki set birden mi takcaklardı :1shok:
okuyunca şok oldum zati
kız bizim burda nişanda set takıldıysa düğünde de bilezik felan takılır
hemde 1 kaynana 1 kayınbaba takar :delphin:

anam ben kendimi bildim bileli evde kahvaltı yapamam nedeni ise çok komiiikk
sindirim sistemim çok hızlı çalıştığı için evden çıkıp işe gelene kadar wc ye gitmem gerekiyoo yolda neler çekiyomm bi ben bilirimm :roflol: :roflol:
ayy bende özellikle hamiş olduğumdan beri yapmadan çıkmıyorum ,
ben wc özürlü olduğumdan farketmiyo
yok anam benimkiler çok seksüüü :roflol: ince askılıı şakkıdı
ben üstlerine kısa penye hırka gibi bişey aldım öle giycemm uzun kollu bişey yok gerçekten dee tunikler de genelde yarım kollu içine gömlek veya badi giyiyomm
yaa bende çok kısa kollu giyemiyom normal kısa, kapri veya uzunkollu giyerim
o yüzden yazlıklarımı genelde baharda almayı tercih ederim yazlıkların kolu çok kısa çünkü

hee ben artık kiraza dadancam anam kiraz ucuzlamış her gün 1 kilo erik almaktan iflas edecük yakında bee 4 lira 5 lira aaa :oklava:

ayy burda herbişey çıktı süper yaa bugün evin orda pazar var hihoyyyt
herbişey alacam işte

ülen herşeye de bi çare bulmuş gacıya bak :nazar:
canım sabah kahvaltılarım süper oluyo ama akşam yemeklerini zor yiyorum ağır gelio şimdi annem yoğurt makinesi almış (daha doğrusu çooooook önceden almış bana saklamış) yoğurdu kendim yapcam evde öle yicem valla

günaydın fıstıklaaaaaaaaaaaar.aaaaaaa ne gevezesiniz yahu sabah sabah oturmuş sayfaları doldurmuşsunuz.valla yarısını okuyabildim ancak dayanamadım geldim buraya.nasılsınız bakalım.

canlarım bende kaçmak zorundayım.evde işler var azcık onları yapayım.sonrada kızımı okuldan alıcam.öptüm hepinizi görüşürüz sonra..

canım sabah kahvaltılarım süper oluyo ama akşam yemeklerini zor yiyorum ağır gelio şimdi annem yoğurt makinesi almış (daha doğrusu çooooook önceden almış bana saklamış) yoğurdu kendim yapcam evde öle yicem valla

aaa bende gördüm o yoğurt makinesini ama nasıl kullanılır yoğurt nasıl olur bilemediğim için almaya cesaret edemedim.kız yap bi denede güzelse bende alam emi

aay kendin direk mayalıyamıyon mu yoğurt canım
aslında çok kolay ben genelde kendim mayalarım
bazen hazır alırım oda misafir felan geliyo yetmiyo ondan

aaa bende gördüm o yoğurt makinesini ama nasıl kullanılır yoğurt nasıl olur bilemediğim için almaya cesaret edemedim.kız yap bi denede güzelse bende alam emi
kız çok kolay aslında bendekinde 6 küçük kavanoz var istediğin kadar yapabiliosun ister 3 kavanoz ister 6 tarifide veriyo makinenin tek işlevi mayalanmış sütleri sıcak tutmak aslında makinaya bile gerek yok bi makinalı deniycem bide makinasız hangisi daha güsel olursa sölerim ona göre boşuna makina almazsın

kız annem almış kaç sene önce saklamış verdi bana annem kendi mayalıyo bende bi deniycem aslında makinaya gerek yok doğru dedin canım bi tarif versene kaç kilo süte kaç kaşık yoğurt koyuyon mesela 1kg süte ne kadar yoğurt girio

hee ben artık kiraza dadancam anam kiraz ucuzlamış her gün 1 kilo erik almaktan iflas edecük yakında bee 4 lira 5 lira aaa :oklava:
naann hal burnunun dibinde öğlen alarıs ben valla karpuz kiraz erik ne varsa yyomm
çorab örüyom :roflol: ayy eşimin tarafıda hep böyle konuşuyor
hoşgeldin canım a.s.
selam cicim bu angara usulu muhabbet kaydirigubbakcemile3
ebiscem gelmiş hoşgelmiiş ley ley lümülümüleeyy :teytey: :teytey:
hoş bulduk annemm
günaydın canım.valla ben yeniyim bu topikte.hatunların hızına yetişmeye çalışıyorum.. :roflol:
hoşgeldin cnm valla ben sadece okuyabiliyom yazamıyom çoğu kez
okuyunca şok oldum zati
kız bizim burda nişanda set takıldıysa düğünde de bilezik felan takılır
hemde 1 kaynana 1 kayınbaba takar :delphin:
nan bana nişanda 1 set 6 bilezik taktılar düünde de aynısını taktılar iyimi yaneeCADIARZU

günaydın nevroşum hoşgeldin.valla hemde ne zor oldu.ayrılamıyorum topikten kaçırıcam diye.nasılsın nevroşum? Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım benim hem iş yerindeki işler hem de sitedeki görevler ve diğer topiklerle olan ilgim yüzünden pek kalmam mümkün olmuyor. Ondan ben yakaladığım yerden devam ediyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nevrosky gelmiş hoşgelmiş canım nası gidiyo hmişlik bakalım herşey yolundamı :CüvCüv:

Canım hoşbuldum. Çok şükür çok iyi gidiyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herşey yolunda Allaha bin şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herkesin yolundadır inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Senin nasıl gidiyor bitanem?

hoşgeldin canım seni görmek çok güzel hiç geldiğini görmemiştim. nasıl bebişin iyidir inşallah :Saruboceq:

Hoşbuldum tatlım. Çok nadir geliyorum. Ancak 4-5 mesajım vardır. Denk gelmemişizdir , haklısın. Bebişim çok iyi , çok şükür. Siz nasılsınız bitanem? a.s.

kız annem almış kaç sene önce saklamış verdi bana annem kendi mayalıyo bende bi deniycem aslında makinaya gerek yok doğru dedin canım bi tarif versene kaç kilo süte kaç kaşık yoğurt koyuyon mesela 1kg süte ne kadar yoğurt girio

ben hiç hesap yapmadan yapıyom ki göz kararı
ama 1 kğ süte 1- 1,5 yemek kaşığı yoğurtu iyice çırp
dök kenarında sonrada hafif döktüğün yerden karıştır
ağzını kapat bişeylerle sar 4-5 saat sonra aç ye afiyet olsun

kız çok kolay aslında bendekinde 6 küçük kavanoz var istediğin kadar yapabiliosun ister 3 kavanoz ister 6 tarifide veriyo makinenin tek işlevi mayalanmış sütleri sıcak tutmak aslında makinaya bile gerek yok bi makinalı deniycem bide makinasız hangisi daha güsel olursa sölerim ona göre boşuna makina almazsın

kızlar bi tarif edin ben bilmiyom yoğurt mayalamayı yaaaa.son zamanlarda taktım bende organik morganik.kendim yapayım istiyorum yoğurdumu

dilmuh hoşgeldin a.s.

ne seti meti :teytey: bana 4 bilezik bir cumhuriyet altını tamam hee birde 3 yorgan yaptıydı kaynanam aklıma geldi gene

Hoşbuldum tatlım. Çok nadir geliyorum. Ancak 4-5 mesajım vardır. Denk gelmemişizdir , haklısın. Bebişim çok iyi , çok şükür. Siz nasılsınız bitanem? a.s.

iyi olmana sevindim bebişinle birlikte Allah her daim yardımcın olsun. bende şükür iyiyim bir plesanta sorunum var onuda atlatacaz inşallah :Saruboceq:

ben hiç hesap yapmadan yapıyom ki göz kararı
ama 1 kğ süte 1- 1,5 yemek kaşığı yoğurtu iyice çırp
dök kenarında sonrada hafif döktüğün yerden karıştır
ağzını kapat bişeylerle sar 4-5 saat sonra aç ye afiyet olsun
kız 1kilo süte 1bucuk yemek kaşığı çok değil mi bence tatlı kaşığı atsın sanki yoğurdu ekşitir gibime geliyor.

naann hal burnunun dibinde öğlen alarıs ben valla karpuz kiraz erik ne varsa yyomm

nan bana nişanda 1 set 6 bilezik taktılar düünde de aynısını taktılar iyimi yaneeCADIARZU

hee halden alalım :teytey: :teytey:
bana da öle taktılar o iş öyle olmuyo mu zatenn
altın kemer takmadılar ama bana :çok üzgünüm:

Back
X