slm kızlar..bugün öğlende tam girdim yazıcaktım birden kötü oldum
uzandım uyudum biraz, sabahtan beri 3 kez kustum
tam geçti diyordum bu çıktı başıma anlamadım gittti ara ara böyle yoklamamı
çekicek bize bilmiyorum ki..
geçmişee bakamıyorum bakarsam başım ağrıyacak biliyorum
benim koçişşş ablacığını evine bırakmaya gitti emir büyük yerden
1,5 seneden sonra açtım ağzımı yumdum gözümü :))) tamam karıcım
bidaha hayır demeyi öğrenecem dedi benimkisi tırstı herhalde :))
bu arada herkes iyidir inşallah yarın nazllım birde ben gidicez sonuçlarımızı almaya galiba, kendimden çok ona duaaa ediyorum inşallah tertemiz çıkacak
herbirşeyimiz..ondan sonraaa hamilelik bize baklava börek valla..
beratefemiz de iyiymiş çok şükür gördüm buralar daa başka da kayıp kimse
yoktur umarım..
dediğin gibi canım 2 haftadır filan hergün deli gibi baş ağrısı çekiyorum nedendir bilinmez...senin mide yanlmaları başladı demek
ayyy canım yaaa oda çok kötüymüş allah yardımcın olsun.
inşallah geçicek geçmesse dee napalım sabırla çekicez.
inşallahhh senin de sonuççlar temiz çıkacak canım gönlünü ferah tut
hep olumlu düşün. hayırlısı allahtan..
canımcım ben dün alacaktım ama kociş izin alamadı diye yarına kaldı sonuçlar.sende yarın alcan dimi.allah yardımcımız olsun hepimizin.gerçi benim içim çok rahat hepimiz güzel haberlerle geleceğiz biliyorum.Canımsın yaa Allah razı olsun azıcık dışarı çıktım annem yanlız bırakmadı yine sağolsun vakit geçti birazda olsa..Geçecek zaman tabiki hayırla geçsin hayırlı haberle karşılaşalım hepimiz inşallah..Çok öperim birtanem çok sağol a.s.
Bende Cerini merak ettim acil doktora gidiyordu sanırım henüz bir haber yok kıyamam inşallah iyi bir şekilde gelir yanımıza :Saruboceq::Saruboceq:
Dilmuh cnm senmi doktora gidip sonuç alacaktın cnm bugün ya biri alacaktı çok özür kafam dut gibi okudum ama kimse sonuç birşey yazmamış
öyle canım hayırlsı allahtan
canımcım ben dün alacaktım ama kociş izin alamadı diye yarına kaldı sonuçlar.sende yarın alcan dimi.allah yardımcımız olsun hepimizin.gerçi benim içim çok rahat hepimiz güzel haberlerle geleceğiz biliyorum.
bu arada cerin gelmedi galiba bende merak ediyorum
toxoplazma kızlar bu test ne zaman yapılıyodu.ay ben yaptırdımmı bilmiyorum bi el atın şu konuya.
canim hemen panik yapmada bu testi gebe kalmadan önce yaptirman gerekiyodu bende öyle yaptilar..bunun yaninda kizamikcik, aids daha abska baska hastaliklarada baktilar ama benim bildigim kadaryila bu tr de istege bagli yapilan bir test senin bilgin yoksa yapmiomus doktorlar
bütün test sonuclarina bak yoksa 20.haftaya kadar yapilio diye biliyorum
kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ağlamaktan başka bişiy gelmiyo elimden tuvalete gidip o kanı gördükçe çok kötü oluyom senağlama
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
ayyy bulamadım ya ben o zaman yarın doktora sorayım.galiba yapılmamış.sağol canım
canım allah korusun korkma dualarımız seninle.bebişin seni bırakmayacak merak etme.canım dikkat et kendine emi.bol bol dinlen.bebişide merak etme seni bırakmayacak
canim benim doktorumun anlattigini yazayim sana..
eger toxoplsama sende negatifse bile bu ilk 3 ay icinde cig et yada az pismis et, salam sucuk gibi sarküteri ürünleri yemediysen, sebzeleri bolca yikayip tükettiysen bebege gecme ihtimali az oluyomus..
her negatif annede ille hastalik cikcak diye bisey yok
cerincim cok gecmıs olsun şimdı okudum daha yenı.hayatım ne oldu yaa,nasıl oldu bı ağrın sızınmı vardı ayyy durup dururkenmı oldu.hani 3.aydan ıtıbaren dusuk tehlıkesı kalmıyordu.hıc korkma canım bebısın senı bırakmıycak.dualarımız senle canım.:Saruboceq:
kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ağlamaktan başka bişiy gelmiyo elimden tuvalete gidip o kanı gördükçe çok kötü oluyom senağlama
ya iki gündür aşırı derece idrar yaparken yanma ve kasık ağrım vardı sık sık idrara gidiyodum bi damla bi damla ben idrar yolu enfeksiyonu falan sandım bide doktor geçen gittiğimde tahlile baktı kum dökuyosun dedi o falan sandım ama bu gun işyerinde wc ye gittim bi baktım çamaşırımda lekeler çok korktum hemen doktoruma gittim kontrol etti idrar yoluyla ilgili bi durum diil duşuk tehliken var dedi senağlama
şimdi tuvalete gittikçe peçeteye bakıyorum devam ediyo lekelerrr senağlamasenağlamasenağlama
ya bu gune kadar en ufak böle bi tehlike olmamıştı en ufacık pembe bi leke bile olmamıştı bu neden oldu anlamadım ya çok korkuyorummm senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?