2009 Kasm Anneleri

Canımsın yaa Allah razı olsun azıcık dışarı çıktım annem yanlız bırakmadı yine sağolsun vakit geçti birazda olsa..Geçecek zaman tabiki hayırla geçsin hayırlı haberle karşılaşalım hepimiz inşallah..Çok öperim birtanem çok sağol a.s.

Bende Cerini merak ettim acil doktora gidiyordu sanırım henüz bir haber yok kıyamam inşallah iyi bir şekilde gelir yanımıza :Saruboceq::Saruboceq:

Dilmuh cnm senmi doktora gidip sonuç alacaktın cnm bugün ya biri alacaktı çok özür kafam dut gibi okudum ama kimse sonuç birşey yazmamış

öyle canım hayırlsı allahtan

canımcım ben dün alacaktım ama kociş izin alamadı diye yarına kaldı sonuçlar.sende yarın alcan dimi.allah yardımcımız olsun hepimizin.gerçi benim içim çok rahat hepimiz güzel haberlerle geleceğiz biliyorum.
bu arada cerin gelmedi galiba bende merak ediyorum

Hmm tamamdır doğru aklımda kalmış..Sende çok ama çok güzel haberle gel canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq:
Ara ara bakarım Cerin nasıl diye inşallah bir sorun çıkmamıştır:Saruboceq::Saruboceq:

toxoplazma kızlar bu test ne zaman yapılıyodu.ay ben yaptırdımmı bilmiyorum bi el atın şu konuya.

canim hemen panik yapmada bu testi gebe kalmadan önce yaptirman gerekiyodu bende öyle yaptilar..bunun yaninda kizamikcik, aids daha abska baska hastaliklarada baktilar ama benim bildigim kadaryila bu tr de istege bagli yapilan bir test senin bilgin yoksa yapmiomus doktorlar
bütün test sonuclarina bak yoksa 20.haftaya kadar yapilio diye biliyorum

kızlar ben bi duşa giricem
haızr koçişte yokken :))
hade öptüm hepinizi
nazlıcım yarın ilk işin buraya yazmak olsun mmerakta bbırakma bizi..
allaha emanet olun kızlar.

ayyy bulamadım ya ben o zaman yarın doktora sorayım.galiba yapılmamış.sağol canım

cerin daha gelmedi insallah önemli bisey yoktur....

elifsun canik bas agrisina nane yagi iyi geliyo..cok beter bas agrisi cekmek banada oluyo durmadan böyle bir cözüm buldum

nazlim insallah sende yarin cok güzel haberler vericeksin..yarin sabah siteye baktigimizda herkes senin sevinc haberini paylasiyo olucak

kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama

kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ağlamaktan başka bişiy gelmiyo elimden tuvalete gidip o kanı gördükçe çok kötü oluyom senağlama

canım allah korusun korkma dualarımız seninle.bebişin seni bırakmayacak merak etme.canım dikkat et kendine emi.bol bol dinlen.bebişide merak etme seni bırakmayacak

kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ağlamaktan başka bişiy gelmiyo elimden tuvalete gidip o kanı gördükçe çok kötü oluyom senağlama

canım ağlama nolur bak üzülme bebişide üzme.sen bol bol uzan dinlen ama aşlama emi.üzülme herşey düzelcecek

cerincim cok gecmıs olsun şimdı okudum daha yenı.hayatım ne oldu yaa,nasıl oldu bı ağrın sızınmı vardı ayyy durup dururkenmı oldu.hani 3.aydan ıtıbaren dusuk tehlıkesı kalmıyordu.hıc korkma canım bebısın senı bırakmıycak.dualarımız senle canım.:Saruboceq:

ayyy bulamadım ya ben o zaman yarın doktora sorayım.galiba yapılmamış.sağol canım

canim benim doktorumun anlattigini yazayim sana..
eger toxoplsama sende negatifse bile bu ilk 3 ay icinde cig et yada az pismis et, salam sucuk gibi sarküteri ürünleri yemediysen, sebzeleri bolca yikayip tükettiysen bebege gecme ihtimali az oluyomus..
her negatif annede ille hastalik cikcak diye bisey yok

canim benim korkma bu kadar dua eden var sana allah in izniyle biseycik olmaz
morelini yüksek tutmaya calis
nasil oldu bu bir anda mi cikti?
neyse soru sormak yok sen git yat dinlen 10 gün dediyse kalkma bile yerinden,bebisin sana simsiki tutunsun..
hepimiz duaciniz

canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.

ya iki gündür aşırı derece idrar yaparken yanma ve kasık ağrım vardı sık sık idrara gidiyodum bi damla bi damla ben idrar yolu enfeksiyonu falan sandım bide doktor geçen gittiğimde tahlile baktı kum dökuyosun dedi o falan sandım ama bu gun işyerinde wc ye gittim bi baktım çamaşırımda lekeler çok korktum hemen doktoruma gittim kontrol etti idrar yoluyla ilgili bi durum diil duşuk tehliken var dedi senağlama
şimdi tuvalete gittikçe peçeteye bakıyorum devam ediyo lekelerrr senağlamasenağlamasenağlama
ya bu gune kadar en ufak böle bi tehlike olmamıştı en ufacık pembe bi leke bile olmamıştı bu neden oldu anlamadım ya çok korkuyorummm senağlamasenağlamasenağlama

Canım ablam bak bu sitede bile bu sorunla karşı karşıya kalan bir sürü anne adayımız var Lütfen doktorun dediklerini uygula onlarda yattılar 10-20 gün gerekti 3 ay neyse ilaçlarını düzenli aldılar nolursun emin ol bırakmayacak seni bebişin yeterki temkinli ol..

Lütfen hiç bir iş yapma yeme içmene dikkat et çok fazla asla ve asla oturma sürekli yat arada kısa minik bir yürüyüş ve wc ye okadar ..Bunlara dikkat et seni bırakmayacak olurmu canım benim Hadi güzel anne gayret edeceğiz hep birlikte yatacaksan yatacaksın daha ötesi yok tamammı canım Dualarımız Seninle birtanem...Unutma çaresiz değilsin bilakis bu söz doğru çare şuan sensin Senin dinlenmen!

Bak birtanem gittiğinden beri duacıyız hadi güzelim oturma pc başında kaybetmek istemiyorsan yat dinlen bizler kim görürse bak dua edecek sana sizlere emin ol sen gerekenleri yap yeterli..Buda tek çözüm dinlenmen yani yatman!

cerincim cxanım sıkma canını allahım yardımcı olur sana inşallah dualarımız seninle allah korusun bebeğini allahım onu sana bagıslar sıkma canını ne olur sitres yapmaman lazım :Saruboceq:
kızlar bu arada ben gecmısı okumadan geldim en son 1550 deydi ooo baya olmusş ilerlemişsiniz cok yogundum bende bugun bi ara okuycam önemli bir durum varsa bildirin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…