2009 Kasm Anneleri

canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.

Bitanem sende korkma en başta yapılan kantestleri var onda çıkarsa çıkar test yaptırmadıysan endişelenme sonuçta çiğ et yemediysen sorun yok hatta şarküteri deniliyor oda pişmiş olacak okadar zaten sebze meyva iyice yıkarım diyorsun eee gerisi Allaha emanet sakin olurmuŞeniz

canım korkma bak nazlı ne güzel yazmış.yat dinlen hiç kalkma.bi wc o kadar.dikkat et hiçbişey olmayacak.ama ağlama tamammı

canım en başta kan ve idrar testlerini yaptırdım ama şimdi onda yazıyomu bulamadım.başka ismi varmı bu testin.yaa ben yemedim çiğ et hatırlamıyorum.sebze meyvede yıkadım ama korktum şimdi bebişede geçiyomuş yaaa

kızlar kanda negafif olayı ne benimde negatif eğer bebegın pozıtıf olursa ıgne ıle halledecekmıs doktorum amabu konuyu pak konusmadık daha nedır bıldıgınız banada yardım edin

hiçbirsey olmuycana benden kalpten ınanıyorum.allahın ıznıyle bıseycık olmaz.pozitif ol,kotu dusunme.ağlama sakın bıtanem,ağlayıp bebişi üzme.dua et bol bol.bız hep yanındayız................

kızlar kanda negafif olayı ne benimde negatif eğer bebegın pozıtıf olursa ıgne ıle halledecekmıs doktorum amabu konuyu pak konusmadık daha nedır bıldıgınız banada yardım edin

canım benim sorduğum sorudanmı bahsediyosun anlamadım ben ya kusura bakma emi

canim git yatsana sen kimseye cevap verme
biz anladik senin durumunu bilgisayar basinda oturma daha ...
dinlen ki melegin sana tutunsun
git yat yoksa gelio sopaklava::mymeka:
seni 10 gün aramizda görmek istemiyoruz senin ve bebegin sagligi herseyden önemli

Dilmuhçumm

Canım bak ne güzel yaptırmışsın hem idrar hem kan zaten onun içinde bakılıyor doktorlar bizzat şu bu demiyorlar bakıyorlar değerler normal hadi canım devam bu iş bu kadar sorun çıkmadığı sürece neden çıkmış gibi yapsınlar ki..

Böyle durumlarda iyi deyip geçiyorlar bende hafif kansızlık çıkmıştı şimdi kan hapı kullanıyorumki doğum için şart zaten bumudur budur..

Doktorun en başta baktı geçti onları sen güzel kafana hiç takma detaya girilmesi gereken birşey yok bunda olsaa taa en başta ortaya çıkardı:)Canımsın endişeye yer yok geçti bitti o kısmı şimdi tahlillerimizi alalım sağlıkla yerimseniben:Saruboceq:

Son düzenleme:

tamam canım ya içim rahatladı.sağol

saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:

canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.

evet sekerim annede toxoplsama pozitif olmali..ayni kücükken kabakulak kizamik gecirioruz bu hastaliklara karsi bagisiklik kazanip bidaha gecirmiyoruz ya bu toxoplsma da ayni öyle bisey...cok nadiren negatif cikiomus belki sende gecirmisindir
ama endise etme sen zaten tedbirli davranmissin..
ilk 3 ay tehlikesi var zaten sende bu süre icinde yapilmasi gereken gibi davramissin

sopaları da hazır bunların yahu yatıyom şu an zaten pozisyonum gayet rahat merak etmeyin ben buraya girmezsem tırlarım gitmicem işteeeee

saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:

tamam kalkmak yok sana bak Özgemizdeee belli olmuş maşallah canımaa dinlenki Özgecik rahat etsin annesi dimi ama bol bol uyuyun yemek yiyin moralide yüksek tutun emiyerimsenibenhihoyyyt Sizde iyiki varsınızza.s.

tamam kalkmak yok sana bak Özgemizdeee belli olmuş maşallah canımaa dinlenki Özgecik rahat etsin annesi dimi ama bol bol uyuyun yemek yiyin moralide yüksek tutun emiyerimsenibenhihoyyyt Sizde iyiki varsınızza.s.

Şeniz biliyomusun nazlı teyzesi kızımın adını ben nazlı koycaktım aslında ama babişi özge olmasını çok istediği için döndü yani o benim nazlı özgem yerimseniben

sopaları da hazır bunların yahu yatıyom şu an zaten pozisyonum gayet rahat merak etmeyin ben buraya girmezsem tırlarım gitmicem işteeeee

iyi bari rahat olda gir gene siteye.hadi bakalım özgeyede kendinede dikkat et emi.
kızlar öptüm hepiniziii.elifcim sağol canım

kızımmm olucak kızlarrrralkisalkisalkisdoktorum herşeyin çok normal olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun sağlıklıymış şimdilikkaydirigubbakcemile5 inşallah böyle devam etsin nerde varsa kimde varsa sağlıkla büyütsün bebişini rabbim korusun onları :Saruboceqarmaklarına kadar gördük kıpırr kıpırdııı hihoyyyt

Şeniz biliyomusun nazlı teyzesi kızımın adını ben nazlı koycaktım aslında ama babişi özge olmasını çok istediği için döndü yani o benim nazlı özgem yerimseniben

Oyy Oyyy ismiyle yaşasın canım benim..İsmi uğurlu gelsin annesi ona Özgede Güzel hepsi güzel yahu güzele ne yakışmaz kaydirigubbakcemile3Canımm nolursun dinlen tamammı sizden önemli hiçbirşey yok unutma bunu ve ona göre yol al hep..Tuhaftır bu duygular öyle iyi biliyorumki Allaha sığın gerekeni yap bekle herşeyin hayırlısını iste inan gelip seni bulacaktır.. Benimde eşim geliyormuş şimdilik çıkıyorum arada gelir bakarım sizlere olurmuŞenizŞeniz

Lütfen bu gece hepimiz dualarımızı edelim hayırlı haberlerle karşınıza gelmek nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz

Kendimce gözün aydınnnn yerim ben kızınıı Allaha emanet tatlım Allah hep yüzünü güldürsünn hep...

Bende çıkıyorum hepinizi kocaman kocaman kocamannnnnn öpüyoruz a.s. a.s. a.s. a.s.

ben normalde de katkılı şeyler yiyip içmem, meyve suyu sadece %100 içerim onu da hamileyken fazla içmemeye çalışıyorum bir sürü kimyasal madde boya vb vb var..bütün o ürünlerin yapılışını içindeki katkıları biliyorum, her şein sadesi o bile çok doğal değil ama yapacak fazla bişi yok, en azından extra kimyasal girmesin vücuda.
sade sütün içine bal filan koyarak içmeye çalış, belki o zamn biraz daa kolay olur?

catlama patlama senin ve bebegin sagligi daha önemli...sen kizina dikkat et ..bak cok nadir kiz haberi aliyoruz zaten iyi olsun hersey allahin izniyle

canik gözün aydin
ohh kiz haberleri bir bir dökülüyo..tevekkeli demiyolar kizlar gec belli eder diye
erkekler erkenden gösterdi simcik gelen haberlerin cogu kiz olcakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…