canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.
ya iki gündür aşırı derece idrar yaparken yanma ve kasık ağrım vardı sık sık idrara gidiyodum bi damla bi damla ben idrar yolu enfeksiyonu falan sandım bide doktor geçen gittiğimde tahlile baktı kum dökuyosun dedi o falan sandım ama bu gun işyerinde wc ye gittim bi baktım çamaşırımda lekeler çok korktum hemen doktoruma gittim kontrol etti idrar yoluyla ilgili bi durum diil duşuk tehliken var dedi senağlama
şimdi tuvalete gittikçe peçeteye bakıyorum devam ediyo lekelerrr senağlamasenağlamasenağlama
ya bu gune kadar en ufak böle bi tehlike olmamıştı en ufacık pembe bi leke bile olmamıştı bu neden oldu anlamadım ya çok korkuyorummm senağlamasenağlamasenağlama
Bitanem sende korkma en başta yapılan kantestleri var onda çıkarsa çıkar test yaptırmadıysan endişelenme sonuçta çiğ et yemediysen sorun yok hatta şarküteri deniliyor oda pişmiş olacak okadar zaten sebze meyva iyice yıkarım diyorsun eee gerisi Allaha emanet sakin olurmuŞeniz
kızlar kanda negafif olayı ne benimde negatif eğer bebegın pozıtıf olursa ıgne ıle halledecekmıs doktorum amabu konuyu pak konusmadık daha nedır bıldıgınız banada yardım edin
canim git yatsana sen kimseye cevap vermeya iki gündür aşırı derece idrar yaparken yanma ve kasık ağrım vardı sık sık idrara gidiyodum bi damla bi damla ben idrar yolu enfeksiyonu falan sandım bide doktor geçen gittiğimde tahlile baktı kum dökuyosun dedi o falan sandım ama bu gun işyerinde wc ye gittim bi baktım çamaşırımda lekeler çok korktum hemen doktoruma gittim kontrol etti idrar yoluyla ilgili bi durum diil duşuk tehliken var dedi senağlama
şimdi tuvalete gittikçe peçeteye bakıyorum devam ediyo lekelerrr senağlamasenağlamasenağlama
ya bu gune kadar en ufak böle bi tehlike olmamıştı en ufacık pembe bi leke bile olmamıştı bu neden oldu anlamadım ya çok korkuyorummm senağlamasenağlamasenağlama
Dilmuhçumm
Canım bak ne güzel yaptırmışsın hem idrar hem kan zaten onun içinde bakılıyor doktorlar bizzat şu bu demiyorlar bakıyorlar değerler normal hadi canım devam bu iş bu kadar sorun çıkmadığı sürece neden çıkmış gibi yapsınlar ki..
Böyle durumlarda iyi deyip geçiyorlar bende hafif kansızlık çıkmıştı şimdi kan hapı kullanıyorumki doğum için şart zaten bumudur budur..
Doktorun en başta baktı geçti onları sen güzel kafana hiç takma detaya girilmesi gereken birşey yok bunda olsaa taa en başta ortaya çıkardı:)Canımsın endişeye yer yok geçti bitti o kısmı şimdi tahlillerimizi alalım sağlıkla yerimseniben:Saruboceq:
canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.
canim git yatsana sen kimseye cevap verme
biz anladik senin durumunu bilgisayar basinda oturma daha ...
dinlen ki melegin sana tutunsun
git yat yoksa gelio sopaklava::mymeka:
seni 10 gün aramizda görmek istemiyoruz senin ve bebegin sagligi herseyden önemli
saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:
tamam kalkmak yok sana bak Özgemizdeee belli olmuş maşallah canımaa dinlenki Özgecik rahat etsin annesi dimi ama bol bol uyuyun yemek yiyin moralide yüksek tutun emiyerimsenibenhihoyyyt Sizde iyiki varsınızza.s.
sopaları da hazır bunların yahu yatıyom şu an zaten pozisyonum gayet rahat merak etmeyin ben buraya girmezsem tırlarım gitmicem işteeeee
Şeniz biliyomusun nazlı teyzesi kızımın adını ben nazlı koycaktım aslında ama babişi özge olmasını çok istediği için döndü yani o benim nazlı özgem yerimseniben
niye aromalarin bi zarari mi var?
baska türlü sütü hayatta icemem icim almaz zaten tadina daha alisamadim
mecburum bisey katip icmeye
olur tabiki canim hamileye hizmet sevaptirkaydirigubbakcemile3
sen bana söyle ben pisirir postaya veririmsırnaşık şey
sopaları da hazır bunların yahu yatıyom şu an zaten pozisyonum gayet rahat merak etmeyin ben buraya girmezsem tırlarım gitmicem işteeeee
canik gözün aydinkızımmm olucak kızlarrrralkisalkisalkisdoktorum herşeyin çok normal olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun sağlıklıymış şimdilikkaydirigubbakcemile5 inşallah böyle devam etsin nerde varsa kimde varsa sağlıkla büyütsün bebişini rabbim korusun onları :Saruboceqarmaklarına kadar gördük kıpırr kıpırdııı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?