Oyy Oyyy ismiyle yaşasın canım benim..İsmi uğurlu gelsin annesi ona Özgede Güzel hepsi güzel yahu güzele ne yakışmaz kaydirigubbakcemile3Canımm nolursun dinlen tamammı sizden önemli hiçbirşey yok unutma bunu ve ona göre yol al hep..Tuhaftır bu duygular öyle iyi biliyorumki Allaha sığın gerekeni yap bekle herşeyin hayırlısını iste inan gelip seni bulacaktır.. Benimde eşim geliyormuş şimdilik çıkıyorum arada gelir bakarım sizlere olurmuŞenizŞeniz
Lütfen bu gece hepimiz dualarımızı edelim hayırlı haberlerle karşınıza gelmek nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz
cesur ananın cesur kızı olsaydı ohhhooooo cesur ananın tembel kızı oluyo walla sende yandın ya tembel bir kızın olacak yada tembel bir oğlun heee heee:roflol:yaw daha önce de dedim benim herbişeem erken olmuş erken yürümüşüm erken konuşmuşum erken gittim okula erken bitirdim falaan bu çocuk niye bele yapıyo bilmiyom teyzesi :roflol:
saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:
cesur ananın cesur kızı olsaydı ohhhooooo cesur ananın tembel kızı oluyo walla sende yandın ya tembel bir kızın olacak yada tembel bir oğlun heee heee:roflol:
canım korkma düşük felan aklına getirme hem bir iki aylık bişey değilki hemen düşsün esen merak etme kızın tutunur sana bırakmaz annesini üzmez benimde geçen oldu bende korktum senin gibi ama geçti kendini yoruyorsan çok ayakta kalıyorsan olur sadece bebişini we kendini düşün kötü şeyler aklına getirme hiç bişey olmaz canım tasalanma sen bebişin kucağına alacaksın allahım kısmet ederse özgecine öpücükler teyzesindenŞeniz
saol teyzesii bu arada benim kızım krispiyi çok seviyo her sabah yiyom krispi aşeriyom yani haberin olsun :jeyyar: tehlikedesün yane :)
ayyyy ayyy teyzesinin gülü bütün krispiler onun olsun feda olsun yesin bakalım çıtır çıtır
ye ye bitmez 60 kilo bütün bir hamilelik boyunca doğana kadar yeterim ona:roflol: :roflol:
kızımmm olucak kızlarrrralkisalkisalkisdoktorum herşeyin çok normal olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun sağlıklıymış şimdilikkaydirigubbakcemile5 inşallah böyle devam etsin nerde varsa kimde varsa sağlıkla büyütsün bebişini rabbim korusun onları :Saruboceqarmaklarına kadar gördük kıpırr kıpırdııı hihoyyyt
kızımmm olucak kızlarrrralkisalkisalkisdoktorum herşeyin çok normal olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun sağlıklıymış şimdilikkaydirigubbakcemile5 inşallah böyle devam etsin nerde varsa kimde varsa sağlıkla büyütsün bebişini rabbim korusun onları :Saruboceqarmaklarına kadar gördük kıpırr kıpırdııı hihoyyyt
canlarım Allah hepinizden razı olsun çok sağolun kızlar hepinizin bebişlerini ve sizlerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3
kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
arkadaşlar slm herkese ikili tarama testinde kan veririken aç veya tok olmak farkediomu
günaydın kızlar perşembenin ilk haberi bizden dün dr gittik lekelenmemiz oldu salı gecesi , şükürki bebekle ilgili değilmiş idrar yollarıyla ilgiliymiş bol bol su içmem gerekiyor biraz tansiyonum yüksek tuzu tamamen kesmem gerektiğini söyledi drum ve 15 dk uğraş sonucu cinsiyetimizi görebildik oğlumuzgeliyor allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?