2009 Kasm Anneleri

bugün gece birden uyandım (oysaki pek uyanmam genelde) kalktım bi lavaboya gittim neden acaba bu saatte uyandım hayret derken gürül gürül bir ezan sesi içime işledi demek dedim huzura çağırılıyoruz rabbim kabul ederse namazı kıldım sorada bol bol dua ettim bebeğim dua istiyodu demek ki... hepinizede çokkk dua ettim rabbim kabul eder inşallah :Saruboceq:

yaw daha önce de dedim benim herbişeem erken olmuş erken yürümüşüm erken konuşmuşum erken gittim okula erken bitirdim falaan bu çocuk niye bele yapıyo bilmiyom teyzesi :roflol:
cesur ananın cesur kızı olsaydı ohhhooooo cesur ananın tembel kızı oluyo walla sende yandın ya tembel bir kızın olacak yada tembel bir oğlun heee heee:roflol:
saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:

canım korkma düşük felan aklına getirme hem bir iki aylık bişey değilki hemen düşsün esen merak etme kızın tutunur sana bırakmaz annesini üzmez benimde geçen oldu bende korktum senin gibi ama geçti kendini yoruyorsan çok ayakta kalıyorsan olur sadece bebişini we kendini düşün kötü şeyler aklına getirme hiç bişey olmaz canım tasalanma sen bebişin kucağına alacaksın allahım kısmet ederse özgecine öpücükler teyzesindenŞeniz

saol teyzesii bu arada benim kızım krispiyi çok seviyo her sabah yiyom krispi aşeriyom yani haberin olsun :jeyyar: tehlikedesün yane :)

saol teyzesii bu arada benim kızım krispiyi çok seviyo her sabah yiyom krispi aşeriyom yani haberin olsun :jeyyar: tehlikedesün yane :)

ayyyy ayyy teyzesinin gülü bütün krispiler onun olsun feda olsun yesin bakalım çıtır çıtır
ye ye bitmez 60 kilo bütün bir hamilelik boyunca doğana kadar yeterim ona:roflol: :roflol:

tebrikler kız annesi, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah...

gözün aydın canııııııııııım

canlarım Allah hepinizden razı olsun çok sağolun kızlar hepinizin bebişlerini ve sizlerini öpüyorumkaydirigubbakcemile3

CERıNCıM ay çok merak ettim seni sırf senin için girdim şimdi çok geçmiş olsun sakın korkma Allahın izniyle bişey olmıycak bende kanama geçirmiştim hem lekede diildi böle regl oluomuş gibi sonra küçük lekelere döndü sonrada geçti. bol bol yat dinlen iş güç yapma yan gel yat bebişinde kız olucakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cerin canım benim sen sakın üzme kendini olur mu
saddece kendine çok dikkat etmen bol bol dinlenmen gerekiyor
bunları yaptığın sürece korkman için hiçbir sebeb yok
bak kızzz geliyomuş sana da ne güzelll bol bol kızını düşün kime
benzeyecek diye hayaller kur 10 gün boyunca hep pozitif olll
bu günlerde geçecek görüceksin,öpüyorum ikinizi de..

slm hanımlar nasılsınız uzun zamandır giremiyom bulantılarım yüzünden 4/12 vardiyasında çalışıyorum pc başına hemen hemen hiç geçemiyom yazıları okudukça bulantı başlıyo sizleri çok özledim bir bakınayım dedim umarım hepiniz iyisinizdir bir yaramazlık yoktur inş. cinsiyetlar belli olmaya başladı sanırım bizde cumartesi günü aldık haberi bir oğlum daha olucak kısmet olursa umarım hepinizin gönlüne göre olur bu arada boyunu söylemedi ama 178 gr olmuş bizim ufaklık hepinize sağlıklı günler dilerim öpüyorum byyyy

günaydın kızlar perşembenin ilk haberi bizden dün dr gittik lekelenmemiz oldu salı gecesi , şükürki bebekle ilgili değilmiş idrar yollarıyla ilgiliymiş bol bol su içmem gerekiyor biraz tansiyonum yüksek tuzu tamamen kesmem gerektiğini söyledi drum ve 15 dk uğraş sonucu cinsiyetimizi görebildik oğlumuz geliyor allah kısmet ederse

günaydın kuzularrr

sgumus canım hemi geçmiş olsun hemi de hayırlı olsun :)

cerin güzelim sana da geçmiş olsun, bebeğin bi yavaşla ihtarı çekmiş sana, iyice dinlen ve bebişinin sözünden çıkma e mi! :teselli:

canıımmm o zaman hiiç kalkmaa
canını da sıkma yat dinlen bol bol öyle olan çok insan var yatıyo herkes bişey de olmuyo sonra
allah yardımcın olsun

cerincim çok geçmiş olsun.. sanıyorum bugün moralin daha yerindedir... lütfen olumlu düşün aklına bile getirme kötü şeyleri... güzel kızına sağlıkla kavuşucaksın inşallah :Saruboceq:

gözün aydın... kız haberleri geliyo yavaş yavaş... maşallah diyelim

arkadaşlar slm herkese ikili tarama testinde kan veririken aç veya tok olmak farkediomu

evet canım benim dr aç olarak ken ver demişti...

sgumus geçmiş olsun... tansiyona dikkat et canım.. dün sanki benim de ayak bileklerim şişmişti o yüzden tuzu biraz azaltıcam... bi erkek daha geldi hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…