canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen canımkizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
ayy benim değer negatif di dr eti iyice pişir ye dedicanım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.
günaydın kızlar perşembenin ilk haberi bizden dün dr gittik lekelenmemiz oldu salı gecesi , şükürki bebekle ilgili değilmiş idrar yollarıyla ilgiliymiş bol bol su içmem gerekiyor biraz tansiyonum yüksek tuzu tamamen kesmem gerektiğini söyledi drum ve 15 dk uğraş sonucu cinsiyetimizi görebildik oğlumuzgeliyor allah kısmet ederse
canim benim doktorumun anlattigini yazayim sana..
eger toxoplsama sende negatifse bile bu ilk 3 ay icinde cig et yada az pismis et, salam sucuk gibi sarküteri ürünleri yemediysen, sebzeleri bolca yikayip tükettiysen bebege gecme ihtimali az oluyomus..
her negatif annede ille hastalik cikcak diye bisey yok
canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.
günaydın kuzularrr
sgumus canım hemi geçmiş olsun hemi de hayırlı olsun :)
cerin güzelim sana da geçmiş olsun, bebeğin bi yavaşla ihtarı çekmiş sana, iyice dinlen ve bebişinin sözünden çıkma e mi! :teselli:
cerincim çok geçmiş olsun.. sanıyorum bugün moralin daha yerindedir... lütfen olumlu düşün aklına bile getirme kötü şeyleri... güzel kızına sağlıkla kavuşucaksın inşallah :Saruboceq:
gözün aydın... kız haberleri geliyo yavaş yavaş... maşallah diyelim
evet canım benim dr aç olarak ken ver demişti...
sgumus geçmiş olsun... tansiyona dikkat et canım.. dün sanki benim de ayak bileklerim şişmişti o yüzden tuzu biraz azaltıcam... bi erkek daha geldi hadi hayırlı olsun
canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen canım
bebişin seni bırakmaz inşallah annesi
bol bol da bebişine dua et bak kızın olacakmış hayılısıyla gelecek dünyaya
ama hiç üzülme emi bebişide üzersin sonra
ayy benim değer negatif di dr eti iyice pişir ye dedi
sucuk salam pastırma yeme yersende iyi pişir dedi
bide çiğ eti elleme eline eldiven tak demişti
ben eti çok pişmiş yerim zati
gözün aydın canım hayırlı olsun
inşallah bol su içerek atlatırsın
kızlar sıcaklar arttı iyice şu suları iyice arttırmalıyız
bakın idrarla ilgili sorunlar çıkıyo bende de bakteri vardı
canım sen tuzu azaltmadın mı mutlaka hepimiz tuzu azaltmalıyız
benim tansiyonum yok demeyin mutlaka en az kullanmaya çalışın
yoksa yaz geldi ödem yapar ayaklar felan şişer
artık bol bol su içmeli ve tuzu en aza indirmeliyiz
kızımmm olucak kızlarrrralkisalkisalkisdoktorum herşeyin çok normal olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun sağlıklıymış şimdilikkaydirigubbakcemile5 inşallah böyle devam etsin nerde varsa kimde varsa sağlıkla büyütsün bebişini rabbim korusun onları :Saruboceqarmaklarına kadar gördük kıpırr kıpırdııı hihoyyyt
bugün gece birden uyandım (oysaki pek uyanmam genelde) kalktım bi lavaboya gittim neden acaba bu saatte uyandım hayret derken gürül gürül bir ezan sesi içime işledi demek dedim huzura çağırılıyoruz rabbim kabul ederse namazı kıldım sorada bol bol dua ettim bebeğim dua istiyodu demek ki... hepinizede çokkk dua ettim rabbim kabul eder inşallah :Saruboceq:
ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:
en az 2-2,5 litre su içmem gerekliymiş tuzda kesin yasak tamamen tuzsuz benim ailemdede var tansiyon şimdiden dikkat edelim dedi dr umarım ilaçsız atlatırız
canım ailende tansiyon varsa ne diye en başta kesmedin tuzu
tansiyon olmasa bile ödem yaptığı için kesmeliyiz
ben bir gün akşama kadar çok koşturmuştum akşamda
oturmaya gitmiştik ayaklarım şişmemişti ama sürekli sarkıtmaktan
uyuşuk gibi tuhaftı o günden beri tuzu iyice azalttım ki ben normalde baya tuzlu yerim
tuzsuz ayran içemzdim içiyorum mesela
benim anne tarafımda tansiyon olduğu için hemen en başta aldım tedbiri
dikkatli ol canım suyunu eksik etme ve yemekleride tuzsuz yemeye çalış
kocişinde tuzlu yiyecekse tabağına atsın inşallah gerek kalmaz ilaca
canım yaa bnede yedim lahmacun et felan dışardakız kesin yapılmıştır sana en başta rutin testler yapılıyo ya hani kan tahlili işte o zaman onu da yapıyolar pozitif demek senin daha önce geçirmiş olduğun anlamına geliyo etten falan geçen bi parazit bize zararı yok ama bebişe zararı varmış o yüzden etlerin iyi pişmesi lazımmış
ay ben bi kaç kere dayanamayıp lahmacun yedim bi de bi kaç kere pizza :bbo: allahımm noolur bişey olmasııınn
ohh ne güselgelmiş geçmiş en tembel ev hatunu kıvamında yavaşş yavaşş ev temizliğine girişiyorum, her odanın her çeyreğinde gelip dinleneyim gari. Bu da başlangıç dinlenmesi olsun kaydirigubbakcemile3
neyseki iki oda var :))
ben de yedim onlardankızlar benim tahlillerimde toksoplazma ikisi de (seroloji TOXO IgM ve TOXO IgG) negatif çıkmıştı.... doktorum 6. ayda bu testi tekrarlayalım dedi...
bu arada geçen aylarda eşimin babası çiğ köfte yapmıştı yemedim ama onun yerine baya bi laf yedim... kaydirigubbakcemile3 sakın çiğ et yemeyin anacım.ne olur ne olmaz ... ama ben pizza, lahmacun ve kebap yedim. bunlar da riskli mi yani :bbo:
canım benim yengem hamişken vermişti purunol yengem içmediazalttım aslında ama bu sefer gittiğimde tamamen kes dedi artık her şey tuzsuz olacak eşim aramaz zaten tuzlu tuzsuz ya dr idrar yolları için bi ilaç verdi içsemmi içmesemmi tereddütteyim adı purunol midem bulanırsa zorlama içme dedi ama enfeksiyona çevirmesinden korkuyorum
kizlar ben geldim doktora gittim kanamam duşuk tehlikesi yüzündenmiş senağlama
çok kötüyüm ya 10 gün rapor verdi bi kaç tane ilaç verdi yat hep dinlen dedi
bebeğim için dua edin nolur onu kaybetmek istemiyorummm senağlama senağlamasenağlama
saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:
CERİNCİM ay çok merak ettim seni sırf senin için girdim şimdi çok geçmiş olsun sakın korkma Allahın izniyle bişey olmıycak bende kanama geçirmiştim hem lekede diildi böle regl oluomuş gibi sonra küçük lekelere döndü sonrada geçti. bol bol yat dinlen iş güç yapma yan gel yat bebişinde kız olucakmış hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?