2009 Kasm Anneleri

canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen canım
bebişin seni bırakmaz inşallah annesi
bol bol da bebişine dua et bak kızın olacakmış hayılısıyla gelecek dünyaya
ama hiç üzülme emi bebişide üzersin sonra
canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.
ayy benim değer negatif di dr eti iyice pişir ye dedi
sucuk salam pastırma yeme yersende iyi pişir dedi
bide çiğ eti elleme eline eldiven tak demişti
ben eti çok pişmiş yerim zati

gözün aydın canım hayırlı olsun
inşallah bol su içerek atlatırsın
kızlar sıcaklar arttı iyice şu suları iyice arttırmalıyız
bakın idrarla ilgili sorunlar çıkıyo bende de bakteri vardı
canım sen tuzu azaltmadın mı mutlaka hepimiz tuzu azaltmalıyız
benim tansiyonum yok demeyin mutlaka en az kullanmaya çalışın
yoksa yaz geldi ödem yapar ayaklar felan şişer

artık bol bol su içmeli ve tuzu en aza indirmeliyiz

ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:

canım pozitif olmasımı lazımmış.ayyyy ben çiğ et yemedim sebzeleride bol yıkayıp bide sirkeli suda beklettim hep.ayyyyy bilmiiyorum.hepinize yapıldımı ki.

kız kesin yapılmıştır sana en başta rutin testler yapılıyo ya hani kan tahlili işte o zaman onu da yapıyolar pozitif demek senin daha önce geçirmiş olduğun anlamına geliyo etten falan geçen bi parazit bize zararı yok ama bebişe zararı varmış o yüzden etlerin iyi pişmesi lazımmış
ay ben bi kaç kere dayanamayıp lahmacun yedim bi de bi kaç kere pizza :bbo: allahımm noolur bişey olmasııınn

sağol canım evet kasım ayı erkek patlaması var

cerincim geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.ayakta gezinme uzan sürekli.rabbimin izniyle bişey olmayak bebeğine.dua edicem sana.

en az 2-2,5 litre su içmem gerekliymiş tuzda kesin yasak tamamen tuzsuz benim ailemdede var tansiyon şimdiden dikkat edelim dedi dr umarım ilaçsız atlatırız

ayy hadi güzel haber geldiii
kızlar dökülmeye başladı yavaş yavaş önce erkekler teşrif etti şimdi de kızlaaarr
cerinciğimizin de inş. sağlıklı bir kızı olcakk :lepi:

allah kabul etsin canımm çok dua et ve dinlen herşey güzel olcak

ayy kız korktum valla bende negatif çıktı hiç geçirmemişim hayatım boyunca, çok et yemedim salam sucuk da yememeye dikkat ettim ama ayy gene de korktum yaa ayy inş. bişey olmaaazz :1shok:

canım valla bu benide korkutuyo.bende hiç geçirmemişim.dikkat et dedi doktorum.tekrar yaptırmadım tahlilden.yapılması gerekiyo galiba gene.ete falan ellemeye çalışıyorum.ellersemde yıkıyorum sürekli.salam yemiyorum.ama sucuk kızartıp yedim.doktorum yiyebilirsin dedi.çok iyi kızartıyorum.kavruluyo katur kutur oluyo.nefsim körelsin diye bir iki tane yedim.çok sık değil tabi ayda birkez falan.kızımdada yemiştim ben.hem onda hiç birşey yasaklanmamıştı.kokoreçmi yemedim,kabuklu midyeler var ya ondanmı yemedim bir poşet dolusu hemde kaydirigubbakcemile3 sonra salam yedim herşeyden yedim.kızım turp gibi doğdu.bunda dikkat ediyorum.ama çiğ olan şeylere.yanlız bende lahmacun yedim.iyi pişirttik gerçi ama aş erdim resmen yemesem şişerdi biyerim öyle canım çektiki.eşim akşam geç vakit aldı geldi.rabbim korusun meleklerimizi.

gelmiş geçmiş en tembel ev hatunu kıvamında yavaşş yavaşş ev temizliğine girişiyorum, her odanın her çeyreğinde gelip dinleneyim gari. Bu da başlangıç dinlenmesi olsun kaydirigubbakcemile3
neyseki iki oda var :))

en az 2-2,5 litre su içmem gerekliymiş tuzda kesin yasak tamamen tuzsuz benim ailemdede var tansiyon şimdiden dikkat edelim dedi dr umarım ilaçsız atlatırız

canım ailende tansiyon varsa ne diye en başta kesmedin tuzu
tansiyon olmasa bile ödem yaptığı için kesmeliyiz
ben bir gün akşama kadar çok koşturmuştum akşamda
oturmaya gitmiştik ayaklarım şişmemişti ama sürekli sarkıtmaktan
uyuşuk gibi tuhaftı o günden beri tuzu iyice azalttım ki ben normalde baya tuzlu yerim
tuzsuz ayran içemzdim içiyorum mesela
benim anne tarafımda tansiyon olduğu için hemen en başta aldım tedbiri

dikkatli ol canım suyunu eksik etme ve yemekleride tuzsuz yemeye çalış
kocişinde tuzlu yiyecekse tabağına atsın inşallah gerek kalmaz ilaca

kızlar benim tahlillerimde toksoplazma ikisi de (seroloji TOXO IgM ve TOXO IgG) negatif çıkmıştı.... doktorum 6. ayda bu testi tekrarlayalım dedi...

bu arada geçen aylarda eşimin babası çiğ köfte yapmıştı yemedim ama onun yerine baya bi laf yedim... kaydirigubbakcemile3 sakın çiğ et yemeyin anacım.ne olur ne olmaz ... ama ben pizza, lahmacun ve kebap yedim. bunlar da riskli mi yani :bbo:

azalttım aslında ama bu sefer gittiğimde tamamen kes dedi artık her şey tuzsuz olacak eşim aramaz zaten tuzlu tuzsuz ya dr idrar yolları için bi ilaç verdi içsemmi içmesemmi tereddütteyim adı purunol midem bulanırsa zorlama içme dedi ama enfeksiyona çevirmesinden korkuyorum

canım yaa bnede yedim lahmacun et felan dışarda
lahmacunda değil ama ette iyice tembihlerim zaten çok pişrin diye
hatta evde mangal yaptığımızda benim yiyeceğim iyice pişer yanar artık
babam hep kızar et öyle yenirm zehirler çok yakılmaz diye
ama ben dinlemem çünkü yiyemiyorum
ama lahmacunu yedim en sonuncuda da midem bulandıydı
atık yiyemiyorum lahmacun

ohh ne güsel
vallahi ben bi oda süpürüp duruyom sonra tekrar derken baya bi vakit alıyo
5 oda benim ev 3 oda hiç kullanılmıyo yatak oturma odaları ve mutfak kulannıyom
emme bir başladığımda hepsini süpüreyom
küçük bi eve geçersemde eşyalar hiç sığmayacak diye korkuyom kaydirigubbakcemile3

ben de yedim onlardan
ama çiğköfte kesinlikle dedi dr o yüsden heeeç yimedim
çok da severim ama farklı versiyonlarıyla geçiştiryom napim kaydirigubbakcemile3
kız ben yesem bile kociş izin vermez dr dediğinden haberi yokmu senin kocişin

canım benim yengem hamişken vermişti purunol yengem içmedi
mısır püskülü, kiraz sapı kaynatıp içmişti
dr a bi ara sor istersen bunları içebilirmiyim diye

Son düzenleme:
yaa kıslar benim bugün midem çok bulanıyo neden acaba
sakızım olsaydı çiğnerdim azcık

canımcım öncelikle çok geçmiş olsun
şimdi dr ne dediyse onu yap ve sakın yataktan kalkma oturma hep uzan bebişini düşün sadece evi bırak düşünme bir müddet nasıl olsa ev işi kaçmıyor yapıverirsin kocacığında yardım eder sana yemek olayınada girişme kendini yoracak şeyler yapma ne kadar çok dinlenirsen uzanırsan bebeğin sana o kadar çok sıkı sıkı tutunur tamammı annesi bebeğini düşün hayaller kur onunla bol bol konuş emi canım sen sadece dinlenmene bak

saolun kızlar iyi ki varsınız ne diyim ki sizi seviyorum... yatıyorum şu an zaten ...
bu arada teyzeleri bebeğim % 80 kız olucak özge'm gelicek inşallah :Saruboceq:

ay bu çok güzel bir haber tatlım ya özgemizde geliyo allahın izni ile maşallah ona annesi şimdi artık sen dinlen bakalım oldumu canım

canım korkmamak mümkün olsa keşke yaşadığın için en iyi sen anlarsın çok üzülüyorum şu an hala devam edio senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…