2009 Kasm Anneleri

itekim de burdaymışş kızz nabersin
oğlışu uyutup kaçtım valla buraya ayy nasıl uykum var ama anlatamammirmirmirmirsende heyecan tavan yaptı demi cadı bebişinle buluşacaksın:roflol:
canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden

ooooooo dize getirmişsin kıs gacıyı nasıl becerdin acıtasyon işe yaramış bravo.herkese tavsiye edilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Bende rüyamda görmüştüm Yağmur Sudan Geliyor diye Birde Doğayıda görmüştüm canım Askeri bir geminin üzerinde Atatürk elinde bir oğlan çocuğu bu senin diyordu..Bu seferde aynı gemi ama üzerinde ben ve Oğlum kendimi görüyorum yani yine dedim iki rüyayaı birleştirince bebek geliyo o arada evi taşıyoruz ama yok diyorum bu ay yok onca iş güç düşün bilmeden hemde ama nasippp nasipten ötesi olmuyoır geldi bizim yavrucak:1hug::1hug::1hug:

Sen dün rüyanda kız çocuğu sana benzesin diyordun ayy tüylerim ürperdi yeminle Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin birtanemm..Şu Hasan dede olayı çok ilginç çokk:1shok:

ayy karakızım bende oğluşa hamileyken hep erkek bebek görmüştüm bunda da kız bebek gördüm çok tatlıydı.yaa bu gece benim için konsantre ol bakıyım ne olacak çok merak ediyorum.belkim dr.bana söylemeden ben one söylerim bebişin cinsiyetini:roflol:

gözün aydın datluummmm hihoyyyt yazacan tabeee yazdıklarını öyle bi okuyorum ki sanki doktor benle konuşuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3

kuzum senin kocayı bizimkilerle tanıştıralımda biraz huy kapsın:roflol::roflol::roflolyy iki gözyaşı döküyüm valla pervane oluyor

nan adamlara sizi deşifreye vercem gazetecileri başınıza toplicam falan mı dedünnn yoksaaamm :roflol:

ayy iyice merak etmeye başladım ben cinsiyeti bende perşembe gidecem inşallah güzel haberler alırım cinsiyetide ögrenirim..3 lü testi hangi haftada yaptırdı doktorunuz..ben gittigimde 16+4 olacam...

ohhhhhhhhhhhhhhhh içimi yaşları eridi :roflol: yıkasın eline yapışmaz.gıııııııııı bu arada ne ettin dün herife kaynana yola gelmiş.oleeeeeeeeeeey :lepi:
gözün aydın datluummmm hihoyyyt yazacan tabeee yazdıklarını öyle bi okuyorum ki sanki doktor benle konuşuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3

kızzzzz aklıma geldikçe yazarım aaaaa işinize yarasın yeterki

kız ton balıklı salata yeyin bol bol bare emme bende haftada 1 den fazla ton balığğı yemeyin deyolardı konserve ya o munasebetle bida civa muabbeti yapıyolar :uhm:

ayy iyice merak etmeye başladım ben cinsiyeti bende perşembe gidecem inşallah güzel haberler alırım cinsiyetide ögrenirim..3 lü testi hangi haftada yaptırdı doktorunuz..ben gittigimde 16+4 olacam...

ben gittiğimde 16+1 dim canım.tam zamanı olacak sen gittiğinde

karakızım ne güzle alışverişler yapılmış bende fazla birşey almadım pantolon falan bluz çok vardı ablamda (görümcemde) gebelikten dolayı onları aldım bayagı oldu benimde aldıgım bir kaç şey var öncedende bazı bluzlarım gögüz altından genişti yani oldu ama elbise tarzı birşeyler almak istiyorum bakalım..2 tane var şimdi olurmu bilmem deneyecem olursa giyerim..geöenlerde bir elbise begendim hani şu kırışık kumaşlardan yapılıyor çizgili renk renk elbiselerden buldum uzunda kısada bir tane begendim belki alabilirim gündelikte giyilebilir ama sıkıştıgında bir özel gecede yada dügünde giyebilirim gebelikten dolayı zaten abiye bulmak zor bulunanlarda malum fiyatlar ama ben bunu gündelik giyerim sanırım hoşuma gitti..eger alırsam koyarım resmini..

dilmuhum sagol hani geçmiş olmasında gerçi doktorda tarihlere bakarak söylüyor emme benim asıl kafamı karıştıran ayrıntılı usg onda önceden randevu almak gerekiyormuş her yer bakmıyor sanırsam..3 lüde kan veriyorsun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…