canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden
oğlışu uyutup kaçtım valla buraya ayy nasıl uykum var ama anlatamammirmirmirmirsende heyecan tavan yaptı demi cadı bebişinle buluşacaksın:roflol:itekim de burdaymışş kızz nabersin
hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden
canım hoşgeldin nasılsın teşekkür ederiz iyi dileklerin için Şeniz Şeniz
ohhh kuaförlerede gidiliyo demek ay bende gideceğim hafta içi giderim artık hafta sonu bir tanıdığımızın nişanı varmış
bu arada anlatma kıs rüyanı suya anlat derler hep
ben hamile kaldığımı bile rüyamda gördüm düşün artık daha adetime 2 gün vardı ve rüyamda inanayacaksın belki ama şuan gittiğim hastaneyi ve drumu gördüm onun kapısında sıra beklerken ve bir erkek bebek gördüm ne zaman erkek bebek görsem hep müjdeli haberler duyuyorum kocişe anlattım ve ben hamilimiym kocişkom dedim adetim 2 gün geçti evde test yaptık ve hamileydim
birşey daha anlatayım ben kesinlikle eminim bebeğim erkek
neden diyeceksin gecenlerde rüyamda görümcemi gördüm ve ona bebeğimin adını yağız koyacağımı söyledim oda bana canım malesef koyamassın çünkü babam hasan koyacak
tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyyorum
neyse ertesi gün eşim görümcem ben alışverişe gidiyoruz arabadayız ve görümceme kızım hasan kim ya beni delirtmeyin dedim şaşkın bana baktı ne hasanı dedi böle böle dedim eşim ve görümcem şok vaziyetteler kociş bana aşkım sen benim dedemin ismini daha önce hiç duydunmu diye sordu nası yani dedim e rahmetli dedemin ismi hasan demezmi
hemen yorumladım bu bebek erkek diye kociş ve görümcem hala şoktalar tabi bende daha önce hiç dedelerinden bahsettiklerini duymadığım gibi isminide rüyamda duymuş olmanın şokundayım
bebeğim sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez :Saruboceq:
:roflol: :roflol: nan manyaqqqq karı ben müneccimmiyim dur transa geçeyim senle bare :jeyyar:
canım hoşgeldin nasılsın teşekkür ederiz iyi dileklerin için Şeniz Şeniz
ohhh kuaförlerede gidiliyo demek ay bende gideceğim hafta içi giderim artık hafta sonu bir tanıdığımızın nişanı varmış
ben hamile kaldığımı bile rüyamda gördüm düşün artık daha adetime 2 gün vardı ve rüyamda inanayacaksın belki ama şuan gittiğim hastaneyi ve drumu gördüm onun kapısında sıra beklerken ve bir erkek bebek gördüm ne zaman erkek bebek görsem hep müjdeli haberler duyuyorum kocişe anlattım ve ben hamilimiym kocişkom dedim adetim 2 gün geçti evde test yaptık ve hamileydim
neden diyeceksin gecenlerde rüyamda görümcemi gördüm ve ona bebeğimin adını yağız koyacağımı söyledim oda bana canım malesef koyamassın çünkü babam hasan koyacak
neyse ertesi gün eşim görümcem ben alışverişe gidiyoruz arabadayız ve görümceme kızım hasan kim ya beni delirtmeyin dedim şaşkın bana baktı ne hasanı dedi böle böle dedim eşim ve görümcem şok vaziyetteler kociş bana aşkım sen benim dedemin ismini daha önce hiç duydunmu diye sordu nası yani dedim e rahmetli dedemin ismi hasan demezmi
hemen yorumladım bu bebek erkek diye kociş ve görümcem hala şoktalar tabi bende daha önce hiç dedelerinden bahsettiklerini duymadığım gibi isminide rüyamda duymuş olmanın şokundayım
:roflol: :roflol: nan manyaqqqq karı ben müneccimmiyim dur transa geçeyim senle bare :jeyyar:
günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım
aaaa nappim canım hakkımı onlara yediremezdim arada 30tl fark var bak o farkla üstüne bıraz daha koyup harika bir elbise aldım
valla kociş diyoki bana karıcım hayranım senin şü hakkını aramana bi kaçan bi uçan kaçabiliyo bu konuda benden :jeyyar:
oooh eline sağlık arkadaşım dize getirmişsin milleti
niye kazıklıyorlar milleti hemde firma mağzası böyle mum olurlar işte
hamileyiz diye bizi kimse sömüremez
Nesli ye de çok teşekkür et bence yoksam farketmezdin bile hihoyyyt
tebi canım niye bırakalım hakkımızı dimi ama :jeyyar:
öle muma döncekler tabi kide :jeyyar:
sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi
ya canım bu sene hep moda bol tunikler kıyafetler falan ben hamile mağazalrından almadım valla henüz tunik falan normal mağazalardan alıyorum hep
taytı bence dene emin ol rahat bi tayt bulursan çok memnun kalacaksın kaydirigubbakcemile5
ya yok zaten ben hamile tunikleriş giymem çok çirkinler ve yaşıma hiiiiiiç uygun deel.bende aldım normal mağazadan gömlek falan ama avcılarda hiç güzel şeyler yok.herkes bi model görsen.ayyyyy bende sevmem öyle bi tane şey çıkıyo moda oluyo avcılarda herkeste ama ciddi ciddi herkeste var.sokakta herker bi örnekkaydirigubbakcemile3ben bu tayt işini sevdim hemen kocişi tuttummu kolundan mağazalaraaaaaa.adam helak oldu zaten yazık
hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:
kızlarrr ben dün akşam yine alışverişe gittim artıkın işyerinde adım GEZENTİ :roflol:
ama neden gittim hani ben cevahirden C&A dan kot pantolon almıştımda o pantolonu nesli paladıumdaki C&A dan 30 lira daha düşük fiyata almıştı heh işte ben hafta içi
C&A genel merkezi arayarak durumu anlattım dün bana bir mail geldi sizden yaptığımız hata dolayısı ile özür dileriz sizi istemeden üzdüğümüz için çok özür dileriz felan filan :jeyyar: nası muma çevirdiysem artık adamları neyse istediğim zaman mağazaya gidip sorunumu düzelteceklerini açıkladılar bende aradan zaman geçmesin hemen gideyim dedim akşam kocişle gittik Paladıuma ordaki C&A mağaza müdürü hemen yanımıza geldi konudan haberdarım kusura bakmayın yanlışlık olmuş falan filan dedi ve gerçekten markayı takdir ettim müşteri memnuniyeti 10 numara aradaki farkal isterseniz bebeğinize isterseniz kendinize bişiler alabilirsiniz dedi ve kociş bana çok güzel bir elbise beğendi öle hamile elbisesi falanda değil normal elbise ama robadan bol diz altı tam aradığım şey şu sıralar kaydirigubbakcemile3 üzerine yine fiyat farkı ödedik ufak bir meblağ ve elbiseyi aldık adamceğiz bizi kapıya kadar geçirdi toklaşatı tekrar özür diledi
kociş bana diyoki naptın karıcım adamları resmen muma çevirişsin :roflol:
bence markaya zarar gelmesini ve kötü bir imaj bırakmak istemiyolar bu çok güzel bir politika vede başarılı bir kalite politikası
anammm ne çok konuşmuşum ben yaaa :roflol:
gözün aydın datluummmm hihoyyyt yazacan tabeee yazdıklarını öyle bi okuyorum ki sanki doktor benle konuşuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt gözün aydın canımm darısı başıma ve diğer tüm test sonuçlarını bekleyen arkadaşlarımıza
canım ya bende genellikle çipura ve levreği çok severim ve genelliklede onları alıp yeriz ayy ne balığı yiyeceğiz peki biz şimdi :sm_confused:
valla canım verdiğin bilgiler için sağol bak ben artıkın pek yeşillik yemiyodum madem öyle yeniden başlayayım yeşil salata yemeye ton balığınıda severim aslında ama nedense bayadır alıp yemiyorum
ayy iyice merak etmeye başladım ben cinsiyeti bende perşembe gidecem inşallah güzel haberler alırım cinsiyetide ögrenirim..3 lü testi hangi haftada yaptırdı doktorunuz..ben gittigimde 16+4 olacam...
QUOTE]
karakı çok ilginç yaaa.ben rüyalara inanırım..
bende 1,5 yıl önce karşı komşumun gelininin ve benim kızımızın olacağını görmüştüm.... hakkaten onların kızı oldu bakalım benim ki de kız mı olcak....
hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:
yaaa senin kociş te az değilmiş yaneeee :mymeka: belim ağrıyo midem çok kötü falan diye nazlan canım..... benim dr. ilk gittiğimizde eşime dediki "9 ay evin işleri size ait.kafanıza vazo fırlatsa bile peki karıcım diceksiniz.ruh hali çok çabuk değişebiir ona göre davranın" kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitmişti valla söyledikleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?