2009 Kasm Anneleri

ayy canımm ben de sizi çok özledim valla...dayanamadım gece 1 e kadar okudum... :roflol:

canımm şimdi seni bekliyoruz dört gözle dr.dan gelmeni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hadi bakalım öğren artık şu cinsiyeti delikafadulden

bende de oluyo uniii
sağdan sola dönicem ani bi acı giriyooo bebiş yer değiştiriyo heralde -tatlicadiarzu-

heralde ama içim gidiyo diyorum çocuk paldır küldür bi o yana bi bu yana mı savruluyo aceppp :roflol::roflol:

yav bu sabah ben de hissettim sanki... ama sevincimi bile yaşayamadım sizin yüzünüden hemen kafamda şimşek çaktı koşim de hareket topiiğine girim diye yavvv :roflol::roflol:

zerencim ben çarş dr.a gittim...sağ kulağımda çok tuhaf bişey oluyodu...tıkanıyo desem diil... kendi sesim geri geliyo sanki...nefesimi falan duyuyorum böyle rüzgar esiyo gibi çok tuhaf ve acaip rahatsız ediyo...neyse kulak-burun-boğaz dr.u olduğu için burnuma falan da baktı... gebelikte burundaki etler şişer dedi... şu anda bi şişkinlik var burnunda zaman zaman nefesin sana yetmiyomuş gibi olucak dedi... kanama falan da oluyomuş... kulağında da bişey yok o da heralde gebeliğe bağlı bşey dedi...gerçekten de hep ağzımdan nefes almak istiyorum ben de sanıyorum ki şişmanladım da ondan tıkanıyorummm :roflol::roflol:

dilmuhcummm gözün aydın canımmm....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: test sonucu sorunsuz çıkınca öyle seviniyorum ki....
yaa ben hiç balık yiyemiyorum hatta adını yazarken bile fana oldum...yeşillik de yiyemiyorum ikisinden de 5. haftamdayken iğrendim... senağlamasenağlama inş geçer...

evt yaa sanki bizim için yapılmış bu seneki kıyafetler.... valla çarş günü sırf ebru maternity için fatihe gittim...ayaklarıma karasular indi... hiç güzel bi şey yoktu...outlet mağazasında en ucuz t-shirt 69 tl... ve çok kro şeyler... o paraya ne güzel şeyler var diğer mağazalarda... avrupa yakasında olan varsa beyoğlunda terkos pasajı var oraya da bi bakın derim... asllında benim canım çok pazara gitmek istiyo ...ama annem yazlığa gitti...arkadaşlarım da çalışıyo kimle gitcem ki... :sm_confused:

unicimmmm ya bence oku anlatılcak gibi deel :)) nazlışta ii çok şukurrrr hihoyyyt

okudum cerinim dayanamadım :lepi:

yav benimki de iki gündür damarıma basıyo kızınca küsünce de geliyo pis pis sırıtıyo hamilelik psikolojisi böyle bişey heralde diye... dün akşam da sinir etti sonra da diyo ki bu hamilelik denen şey birikmiş regl lerin dışa vurumu gibi bişey mi acaba hani olamıyosun ya böyle toplu halde tümden mi çıkıyo acısı...şeytan diyo sık boğazını klava:

ayy çocuğu erkek fatma yapmasınlar yasakkelime bi de erkek ismi koyarlar ya ismet falan :roflol: işte o zaman hiç korkma topic ce savaş açarız valla klava::roflol::roflol::roflol:

yokk naaaann adını babası koycakkk ÖZGE olcek inş. teyzesiii :dance:

hoşgeldin kııııız nerdesin sen aaaaaaa.
bu arada sağol canım.inşallah hepimizin test sonuçları iyi olur

dilmuhcum bak pantolon alırsın bide gömlekler var çok güzel tek renk ve kumaşları tiril tiril yaz gelio efil efil giyersün 20 liraya aldımdı ordan gerçi bakırköy pazarında 15 liraymış ama oraya gidene kadar hazır gitmişken burdan alursun

ay duyanda benim pazardaki benim tezgahım sanacak haaaa kaydirigubbakcemile3
ya hem guzel olsun hem ucuz olsun istiyoz o yuzden paylaşmak lazımmm dimi amaa alkisalkisalkis

yaa bende geçenlerde burdaki mağazanın birinden beyaz tiril tiril bi gömlek aldım 30du burdaki ama.ayy bende az kazıklandım galiba.ondanmı ki çok beğendim.böyle göğüs altından ipi var falan.ben bu hafta gidem ya herşeyim dardı benim şimdi kalıyom ortada.öyle darda giyip ben hamileyiiiiiiiim diye sokmak istemiyom milletin gözüne.

kim nan o doktor ankaraya mı gelsek kontrole hehe valla iyiymiş haaaaaaa delikafadulden

beklerim valla.. hep beraber giderik.sizin kocişlere bi ayar çeker :mymeka:

kız onu bilmiyom benim doktor dün bişey demedi onla ilgili.ne zaman bakılıyo.üç hafta sonra gel dedi ama ayrıntılı usg ile ilgili bişey demedi.

bizim dr ayrıntılı ultrason için 20. haftada dedi. Ankarada sadece bir yer varmış o ultrasondan (özel hastanelerde varmıdır bilmem,ben devlete gidiyom)... oraya gidecekmişiz...

:roflol::roflol::roflol:

hımm o zaman korkulacak bişey yok.... benim de nefesim yetmiyo gibi oluyo özellikle de sırtüstü yattığım zamanfisfisfis yakında kocişim beni yataktan kovacak..nerdeyse takla açıcam yatağın içinde

ya hem guzel olsun hem ucuz olsun istiyoz o yuzden paylaşmak lazımmm dimi amaa alkisalkisalkis

aaaa olurmu gııııı çok iyi ediyon ben bulamıyom hiç bişey bak.ya bu arada yüzüne bişeyler yapıyonmu ay acı badem sütü falan var iyiymiş lekelere falan sürsem bişey olurmu ki.ayyyyy varya burada olmasa kime sorcam bu kadar şeyi:enbuyukkk:

kızlar ben hilele tşörtü istiyorum hani önünde bebkresmi olan felan cokhoş ya nette baktım da az pahalı sanki mirmirmirmir

yaaaa o pazardan ben de istiyoomm hihoyyyt burda haftasonu varmı bilmiyom ben... ankaralı kızlar var mı? söleyin bakem :1rolleyes:

bu arada inşallah kartanesi ve ebisce bebişlerin cinsiyetini öğrenirler... yoksa kartanesi yıkar ortalığı kaydirigubbakcemile3 benim öğrenmeme daha 1 hafta var mirmirmirmir

renkleri falan da çok güseldi nar çiçeği turkuaz sarı beyaz sihay krem gri ne ararsan var ben nar çiçeği rengi aldım dı bida gidersem turkuaz alazaam kısmetsa :)

falla pantolonlar kapriler çok güseldi zeren alıp gönderim sana da yerimseniben

oğlışu uyutup kaçtım valla buraya ayy nasıl uykum var ama anlatamammirmirmirmirsende heyecan tavan yaptı demi cadı bebişinle buluşacaksın:roflol:
efett yaa çok helecan yaptı bebişimle buluşcamm k.valdem de gelio bakalım velet göstercek mi ?:CüvCüv:

kızlarr yauw fazla pipişi olan var mı bizimkiler bi türlü kabullenmiy kızıma takayım bare de rahatlasunlaaaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızlarr yauw fazla pipişi olan var mı bizimkiler bi türlü kabullenmiy kızıma takayım bare de rahatlasunlaaaa :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: anam dur ben öğrenim de sana lazım olduğunda ödünç veririm kaydirigubbakcemile5
efett yaa çok helecan yaptı bebişimle buluşcamm k.valdem de gelio bakalım velet göstercek mi ?:CüvCüv:

ayy canım haydi güzel güzel gidip gelin
kartanesiyle hastaneyi karıştırmayın haaaa
iyi haberleri ve cinsiyetleri söyleyin bizlere hihoyyyt

zaren nerede ayrıntılı usg ankarada bir kaç yer var onlarda özel..eyüp ekici ve bir kaç doktor duymuştum sanırım eyüp amcaya gidecez biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…