uniiimm kıız nerdesiin özledik nan senii
özet geçem hemen
nazlıı süper haberle geldi bebiş sapasağlam
cerinciimin kanaması oldu dr 10 gün yatcan düşük tehlikesi var demiş ama dinlenince geçcek hiçbişecii kalmıcaaak
mart09 un da riski çok fazla olmamasına rağmen (bizce) dr.u moralini bozmuş orta risk grubu demiş gıcık gıcık konuşmuş
elifsuna da risk var demişler
her ikili-üçlü testlerden sonra aldığımız gıcık haberler işte...
ayy canımm ben de sizi çok özledim valla...dayanamadım gece 1 e kadar okudum... :roflol:
canımm şimdi seni bekliyoruz dört gözle dr.dan gelmeni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hadi bakalım öğren artık şu cinsiyeti delikafadulden
bende de oluyo uniii
sağdan sola dönicem ani bi acı giriyooo bebiş yer değiştiriyo heralde -tatlicadiarzu-
heralde ama içim gidiyo diyorum çocuk paldır küldür bi o yana bi bu yana mı savruluyo aceppp :roflol::roflol:
eveet geçmişi okudum cvpları da vardim artık girizgah yapabülürün...
kızlar dün başım çok ağrıdı eve gider gitmez yattım bu sırada da bebişimi dinledim biraazz vee inanmıcaksınız amaa sanırım hissettiimm delikafadulden
ama öle çok net diildii hatta normalde müzik falan dinlerken hissetmem mümkün diil çok derinden geliyoduu ayy ama çok değişikkk
neyse bugün öğleden sonra gidiyoz dr.a ebisceynen inş. öğrencez cinsiyetleri...
yav bu sabah ben de hissettim sanki... ama sevincimi bile yaşayamadım sizin yüzünüden hemen kafamda şimşek çaktı koşim de hareket topiiğine girim diye yavvv
günaydın herkese a.s.
ya kızlar burnum kanadı benim yaaa.. bu ikinci oluyo.. öncce saatlerce başım ağrıyo sonra burnum kanıyoo.. sizce neden olabilir.. tansiyon olabilir mi :uhm:
bugün de pek iyi sayılmam. daha kahvaltı bile yapamadım.canım hiçbişey istemiyo:1no2:
zerencim ben çarş dr.a gittim...sağ kulağımda çok tuhaf bişey oluyodu...tıkanıyo desem diil... kendi sesim geri geliyo sanki...nefesimi falan duyuyorum böyle rüzgar esiyo gibi çok tuhaf ve acaip rahatsız ediyo...neyse kulak-burun-boğaz dr.u olduğu için burnuma falan da baktı... gebelikte burundaki etler şişer dedi... şu anda bi şişkinlik var burnunda zaman zaman nefesin sana yetmiyomuş gibi olucak dedi... kanama falan da oluyomuş... kulağında da bişey yok o da heralde gebeliğe bağlı bşey dedi...gerçekten de hep ağzımdan nefes almak istiyorum ben de sanıyorum ki şişmanladım da ondan tıkanıyorummm :roflol::roflol:
günaydın kızlar.
dün doktora gittim ve üçlü sonucumu aldım.rabbime şükürler olsun iyi çıktı,hiç bir problem yok dedi doktor tabi bu testler %100 sonuç vermiyoda dedi.
sonra toxo testi sordum ilk üç ay önemliymiş yapmana gerek yok dedi ve sakın ya böyle olursa gibi şeyler düşünme dedi.hergün bir bardak süt iç yada bi kase sütlü tatlı ye dedi.
sonraaaaaaaa balık ye bol bol dedi ama çipura falan yeme onda omega 3 yok onlar havuz balığı ve yemle besleniyo dedi.ton balığında bol bol omega 3 varmış bu arada.sakın havuza girme ama denize istediğin zaman girebilirsin dedi.yolculukta serbestmiş.aldığım vitamini demir için vermiş o yüzden ordaki vitamine güvenme sen doğadan al vitaminini dedi.her yemekte bol yeşillikli salata ye,hergün bol meyve ye dedi.ayyyy çok uzunmu oldu,neyse sizede faydası olur diye yazdım
dilmuhcummm gözün aydın canımmm....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: test sonucu sorunsuz çıkınca öyle seviniyorum ki....
yaa ben hiç balık yiyemiyorum hatta adını yazarken bile fana oldum...yeşillik de yiyemiyorum ikisinden de 5. haftamdayken iğrendim... senağlamasenağlama inş geçer...
sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi
ya canım bu sene hep moda bol tunikler kıyafetler falan ben hamile mağazalrından almadım valla henüz tunik falan normal mağazalardan alıyorum hep
taytı bence dene emin ol rahat bi tayt bulursan çok memnun kalacaksın kaydirigubbakcemile5
evt yaa sanki bizim için yapılmış bu seneki kıyafetler.... valla çarş günü sırf ebru maternity için fatihe gittim...ayaklarıma karasular indi... hiç güzel bi şey yoktu...outlet mağazasında en ucuz t-shirt 69 tl... ve çok kro şeyler... o paraya ne güzel şeyler var diğer mağazalarda... avrupa yakasında olan varsa beyoğlunda terkos pasajı var oraya da bi bakın derim... asllında benim canım çok pazara gitmek istiyo ...ama annem yazlığa gitti...arkadaşlarım da çalışıyo kimle gitcem ki... :sm_confused:
unicimmmm ya bence oku anlatılcak gibi deel :)) nazlışta ii çok şukurrrr hihoyyyt
okudum cerinim dayanamadım :lepi:
hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:
yav benimki de iki gündür damarıma basıyo kızınca küsünce de geliyo pis pis sırıtıyo hamilelik psikolojisi böyle bişey heralde diye... dün akşam da sinir etti sonra da diyo ki bu hamilelik denen şey birikmiş regl lerin dışa vurumu gibi bişey mi acaba hani olamıyosun ya böyle toplu halde tümden mi çıkıyo acısı...şeytan diyo sık boğazını
ama bu arada bebişin kız olduğunu kabullenmiyolarrrrrrrrrrrrrr daha belli diilmişşşşşşş ultrasondan ne anlarlarmışşşşşşşşşşşşş bi dahaki ay daha belli olurmuşşşşş kızıma illa pipi takacaklar durdukça orda pipiş oluşacak sankeeeee
ayy çocuğu erkek fatma yapmasınlar yasakkelime bi de erkek ismi koyarlar ya ismet falan :roflol: işte o zaman hiç korkma topic ce savaş açarız valla