kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem
yavrucum SALI gunu kocişinle bahçeşehir pazarı 'PAZARTÜRK' var ya oraya git sen çok uzak diilsin orda bi hamile pantolonlar kapriler var bayılırsın en pahalısı da 30 veya 40 kabinde var denersin ve pazara daha önce gittin mi bilmem ama kocişle rahat rahat gidebülüsün çok nezih üstü kapalı düzenli aşırı kalabalık diil tavsiye ederin bacım :jeyyar:
ohh yıkasın sipariş verseydin bide kayınvaidene canının istediini söyleseydin de
ona göre yapsaydı yemekleri sırnaşık şey hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:
oğlışu uyutup kaçtım valla buraya ayy nasıl uykum var ama anlatamammirmirmirmirsende heyecan tavan yaptı demi cadı bebişinle buluşacaksın:roflol:
ooooooo dize getirmişsin kıs gacıyı nasıl becerdin acıtasyon işe yaramış bravo.herkese tavsiye edilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi yaa maşallaahh kız annatsana naaptı kocişin bunnara sositososito ayyy gözünü sevem bu ajitasyonun bize de öğret nann benim kociş hiç yemiyo yaw hamilesin hasta diilsin deyoo :1no2: yok buna bi çözüm bulmak lazımm dr. mu ayartsam aman dikkat et falan dese ne dersiniz ? :jeyyar:
nazlım günaydın sanada....cerin bulaşıkmı yıkıyor dün ne oldu onu anlatsana..
zeren06; yaaa senin kociş te az değilmiş yaneeee :mymeka: belim ağrıyo midem çok kötü falan diye nazlan canım..... benim dr. ilk gittiğimizde eşime dediki "9 ay evin işleri size ait.kafanıza vazo fırlatsa bile peki karıcım diceksiniz.ruh hali çok çabuk değişebiir ona göre davranın" kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitmişti valla söyledikleri...[/QUOTE .!.:kim nan o doktor ankaraya mı gelsek kontrole hehe valla iyiymiş haaaaaaa delikafadulden
dilmuhum sagol hani geçmiş olmasında gerçi doktorda tarihlere bakarak söylüyor emme benim asıl kafamı karıştıran ayrıntılı usg onda önceden randevu almak gerekiyormuş her yer bakmıyor sanırsam..3 lüde kan veriyorsun zaten..
kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem
yavrucum SALI gunu kocişinle bahçeşehir pazarı 'PAZARTÜRK' var ya oraya git sen çok uzak diilsin orda bi hamile pantolonlar kapriler var bayılırsın en pahalısı da 30 veya 40 kabinde var denersin ve pazara daha önce gittin mi bilmem ama kocişle rahat rahat gidebülüsün çok nezih üstü kapalı düzenli aşırı kalabalık diil tavsiye ederin bacım :jeyyar:
alkisalkisalkis eveeeet tam istediğim gibi bi pazar salı günü bahçeşehire gitsem bulurum dimi.ay daha önce gitmedim ama kociş kalabalık diye pazardan nefret ediyodu bu tam bizlik hihoyyyt
kociş geldi ben zırlamaklı bir hallen ben herkese küstüm sabahtan beri yatıyorum açım dedim işte vahşi cazibemi kullandım :jeyyar: yauw aslında bizimkiler normalde bu kadar ilgisiz değillerdir dünde sölemiştim emme oldu öle kociş ayar çekti halloldu
ama bu arada bebişin kız olduğunu kabullenmiyolarrrrrrrrrrrrrr daha belli diilmişşşşşşş ultrasondan ne anlarlarmışşşşşşşşşşşşş bi dahaki ay daha belli olurmuşşşşş kızıma illa pipi takacaklar durdukça orda pipiş oluşacak sankeeeee
alkisalkisalkis eveeeet tam istediğim gibi bi pazar salı günü bahçeşehire gitsem bulurum dimi.ay daha önce gitmedim ama kociş kalabalık diye pazardan nefret ediyodu bu tam bizlik hihoyyyt
yiyecek sebzelerin satıldığı yer ayrı böle kıyafetlerin satıldığı ayrı bu pantoloncu en sonda köşede mutlaka git benim dibim düştü falla :))
gidersen o sebzelerin satıldığı yerde bi kaç tezgah var ev işi şeyler yapılmış orda yiyosun gözlemeler sarmalar kekkler falan çay acaip sarıyo orda ben her gittiğimde oturur yerim orda yerimseniben
arabaylan mı gidersiniz otobüslen mi? bahçeşehire gitsen kime sorsan gösterir gızz anaam ben iyi olsaydım gelir seni alırdım arabaynan gider gezerdük ne güzel olurdu haaa
yiyecek sebzelerin satıldığı yer ayrı böle kıyafetlerin satıldığı ayrı bu pantoloncu en sonda köşede mutlaka git benim dibim düştü falla :))
gidersen o sebzelerin satıldığı yerde bi kaç tezgah var ev işi şeyler yapılmış orda yiyosun gözlemeler sarmalar kekkler falan çay acaip sarıyo orda ben her gittiğimde oturur yerim orda yerimseniben
ohhhhhh süper bi yermiş.bu hafta gitmeliyiiiiiiiiiiiiim:dance:
arabaylan mı gidersiniz otobüslen mi? bahçeşehire gitsen kime sorsan gösterir gızz anaam ben iyi olsaydım gelir seni alırdım arabaynan gider gezerdük ne güzel olurdu haaa
arabaynan giderik canımcım.sen iyi ol gideriz kıııııııııız çok güzel oluuuuuur.yakınmısın bana bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?