2009 Kasm Anneleri

ohh yıkasın sipariş verseydin bide kayınvaidene canının istediini söyleseydin de
ona göre yapsaydı yemekleri sırnaşık şey hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Yok yiwrım yemek siparişimi büyük elticime verdim yapıp getürcek sırnaşık şey

yaradı falla akşam görumcem geldi koltukların kılıflarını yıkamıştım onları taktı kaynancımm bulaşıkları yıkadı tozları aldı eltimde yemek siparişini aldı yemek getürcek saolsunlar ne diimm :roflol:
dün sabah babam gelmişti ya hani onunla gittim sanmışlar hıh :1closedeyes: bi kapıyı çalamıyolar sanke :dilcikar: neyse geçtü gitti hehe haticeye deel neticeye bakacaaan demü amaaaa
haahaa şimdi de kociş aradı napıyon kim var falan kontrol edio hihi aslan kocişimm alkisalkisalkis

hah bi manyah da burda ii fikür aslunda gııııııı :jeyyar:

nazlım günaydın sanada....cerin bulaşıkmı yıkıyor dün ne oldu onu anlatsana..

kociş geldi ben zırlamaklı bir hallen ben herkese küstüm sabahtan beri yatıyorum açım dedim işte vahşi cazibemi kullandım :jeyyar: yauw aslında bizimkiler normalde bu kadar ilgisiz değillerdir dünde sölemiştim emme oldu öle kociş ayar çekti halloldu

ama bu arada bebişin kız olduğunu kabullenmiyolarrrrrrrrrrrrrr daha belli diilmişşşşşşş ultrasondan ne anlarlarmışşşşşşşşşşşşş bi dahaki ay daha belli olurmuşşşşş kızıma illa pipi takacaklar durdukça orda pipiş oluşacak sankeeeee

zeren06; yaaa senin kociş te az değilmiş yaneeee :mymeka: belim ağrıyo midem çok kötü falan diye nazlan canım..... benim dr. ilk gittiğimizde eşime dediki "9 ay evin işleri size ait.kafanıza vazo fırlatsa bile peki karıcım diceksiniz.ruh hali çok çabuk değişebiir ona göre davranın" kaydirigubbakcemile3 çok hoşuma gitmişti valla söyledikleri...[/QUOTE .!.:
kim nan o doktor ankaraya mı gelsek kontrole hehe valla iyiymiş haaaaaaa delikafadulden

kız onu bilmiyom benim doktor dün bişey demedi onla ilgili.ne zaman bakılıyo.üç hafta sonra gel dedi ama ayrıntılı usg ile ilgili bişey demedi.

kızlarr yauw fazla pipişi olan var mı bizimkiler bi türlü kabullenmiy kızıma takayım bare de rahatlasunlaaaa :roflol:

:teytey: :lepi: pipiş takacaklar delikafadulden buna cok güldüm yawww ne güzel işte pranses geliyor inşallah bana da prenses gelir allahım :Saruboceq: buda kaynana na cicim klava:

kızlar okuyamadım yazdıklarınızı çıkıyom şimdi akşam girerim
nesli test yaptırmış salı günü belli olcakmış ona da cinsiyet sölememişleer
haberiniz ola öptüm hepicinizi

cerincim nikanın fazla pipisi olabilir verirse tabi alkisalkisalkis onu ikiside erkek ya versin bir hafta rica et takıp geri verecez dersin yada yokmu konu komşuda git anam bir bardak pipiş varmı komşum alınca ben geri getiririm de delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…