2009 Kasm Anneleri

ayy kimler varmış daha burda canlizz dilmuh karakız aseba mavideniz sgumus zeren06 hepiniz hoşgeldiniz güzell haberlerle inşallah kızlar benim bebişim çok acıktı gidem kafaltı yapemm cokacimcoook

sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi

Günaydın 2009 Kasım Annişleri günaydınnnnnnnnn
Maşallah sabah sabah toplanmış ne güzelde sohbetler ediliyor böyle..
Rabbim sağlıklı sorunsuz gebelikler geçirmenizi..
Sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsina.s.
Nazlım balım bu öpücükler benden sana birtanem Şeniz Şeniz

gunaydın canlarımmmm akşamdan beri neler yazılmış bi bakem geliom cevap verilcek şeyler varsa eksik kalmim yani :)

maş.karakızım alışveriş çılgını seniiiiiii.iyi yapmışsın kıs bu adamlara bu yakışır hemen dize getirmişsin adamları.ayy bende elbise almak istiyorum ama daha şöle iç açıcı birşey göremedim

ayy bende sinir olurum çocuğuna bakmayanlara walla ben oğluşla bir yere gidince 1 saniye bırakmıyorum.hatta bir yere giderken annemlere falan bırakıyorum kimseyi rahatsız etmesin diye ahh herkes bizim gibi düşünse

kesinleşmedi tatlım ama ya taşlar ya da asırlık çınarlar olacaka.s
sen o kadar hengame arasında nasıl hatırladın kıss bunu alkisalkisalkis

hatırlarım ben arızayımdır biras :))) merak ediyom hatta çalışman bitince banada gönder harbiden ilgimi çekti yauww

Ya karakızzım birtanem aynısı bendede var bu arada kuaföre gittim saat 1 randevu aldım geldim:)Boş yakalarım sandım ama müşterisi varmış..Neyse cidden rüyalarım neyse çıkıyor ama eşimde kızıyor mantıklı birinsansın rüyalarla hayat yönetilmez haklı bir ara takıntı gibi hergünde rüya görülürmü hadi birde çıktı hepsi:)

Şimdi dediğin gibi bende yoruyorum bekliyorum okadarcık kimseciklerede birşey demiyorum

slm kızlar yine döktürmüşsünüz...kartanesi ve ebisce gidiyor bugün doktora hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz sizi..

manyaaqqq karı yaaww artık nası carladıysan adamlara hoşş bende olsam aynını yapardım cicimm kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaaa nappim canım hakkımı onlara yediremezdim arada 30tl fark var bak o farkla üstüne bıraz daha koyup harika bir elbise aldım
valla kociş diyoki bana karıcım hayranım senin şü hakkını aramana bi kaçan bi uçan kaçabiliyo bu konuda benden :jeyyar:

abbboooowwwwwwww 2 gün girmedim tamı tamına 100 sayfa olmuş hihoyyythihoyyyt
ayy biri özet geçsin nolurrr........ nazlı dr.dan geldi mi çok emrak ediyorumm...puuffff oku oku bulunmaz şimdi yaaa :jeyyar:

unicimmmm ya bence oku anlatılcak gibi deel :)) nazlışta ii çok şukurrrr hihoyyyt

ayyy iyice heyecan yaptım nan kocamla çıkarken buluşçamız zaman bile böle olmadım dı

karakızz yaww bwnide hisset benim bebiş ne sence anam iyice konsantre olda bi hisset yaa noluuurr :CüvCüv:

Ayy ayyyyyyyyyyy Canım benim bende msj attım şimdi sana ŞenizŞenizŞeniz

Günaydın canım çok şükür sohpetlerimiz hep böyle arada voltaj düşüklükleri yaşıyoruz moraller bozuluyor ama hemenn düzeltiyoruz el birliğiyle böyle böyle bitecek 9 ayımız sonra ay benim yavru şunu yaptı bunu yaptı diye devamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aminn Canımmm benimmŞenizDarısı Başınahihoyyythihoyyyt

Bizdee en tatlı öpücüklerimizden yolluyoruz sana ballı ballı ŞenizŞenizŞeniz

haftaya dr a gidince sorcam... yağını mı verir hapını mı artık.. bi çözüm bulsun yani :1closedeyes:

sen söylesen olmaz mı... hadi oturma odasına geçelim daha rahat ederiz,çocuklar da rahat oynar diyebilirsin... sen ev sahibisin sonuçta onları yönlendirmelisin....a.s

canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden

oooo gelinin fendi kaynanayı yendiiii kaydirigubbakcemile3hihoyyytlülülülülülü

canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden

ohh yıkasın sipariş verseydin bide kayınvaidene canının istediini söyleseydin de
ona göre yapsaydı yemekleri sırnaşık şey hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:

canım hoşgeldin nasılsın teşekkür ederiz iyi dileklerin için Şeniz Şeniz

ohhh kuaförlerede gidiliyo demek ay bende gideceğim hafta içi giderim artık hafta sonu bir tanıdığımızın nişanı varmış
bu arada anlatma kıs rüyanı suya anlat derler hep
ben hamile kaldığımı bile rüyamda gördüm düşün artık daha adetime 2 gün vardı ve rüyamda inanayacaksın belki ama şuan gittiğim hastaneyi ve drumu gördüm onun kapısında sıra beklerken ve bir erkek bebek gördüm ne zaman erkek bebek görsem hep müjdeli haberler duyuyorum kocişe anlattım ve ben hamilimiym kocişkom dedim adetim 2 gün geçti evde test yaptık ve hamileydim
birşey daha anlatayım ben kesinlikle eminim bebeğim erkek
neden diyeceksin gecenlerde rüyamda görümcemi gördüm ve ona bebeğimin adını yağız koyacağımı söyledim oda bana canım malesef koyamassın çünkü babam hasan koyacak
tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyyorum
neyse ertesi gün eşim görümcem ben alışverişe gidiyoruz arabadayız ve görümceme kızım hasan kim ya beni delirtmeyin dedim şaşkın bana baktı ne hasanı dedi böle böle dedim eşim ve görümcem şok vaziyetteler kociş bana aşkım sen benim dedemin ismini daha önce hiç duydunmu diye sordu nası yani dedim e rahmetli dedemin ismi hasan demezmi
hemen yorumladım bu bebek erkek diye kociş ve görümcem hala şoktalar tabi bende daha önce hiç dedelerinden bahsettiklerini duymadığım gibi isminide rüyamda duymuş olmanın şokundayım
bebeğim sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez :Saruboceq:

karakızz yaww bwnide hisset benim bebiş ne sence anam iyice konsantre olda bi hisset yaa noluuurr :CüvCüv:

:roflol: :roflol: nan manyaqqqq karı ben müneccimmiyim dur transa geçeyim senle bare :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…