karakız seninle aramızda bir gün war sen benden bir gün önce dawranmışsın cesur karu seniii naniknanik
ohh gez canım bizim yerimize de gezÇok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..İşte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.
çok güzel yaaaaaaaaaaa şu tekme atan varya ondan kartanesine alazaaammmmmm :roflol::roflol::roflol:
ayy tıpayı çeken ve tek gözüyle aşağı bakan çok komik.yaramaz aşağıda ne var diye bakıyor:roflol:
aramızda nasi 1 gün var nan çatlak karı ben 16+1 oldum bugün lülülülülülü
ayyy bizimkide bakıyormudur acep bak utandım şimcikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla benim ki bakıyo mu bilmem ama tıpayı açmaya çalıştı galba kaydirigubbakcemile3
yaramaza söle öle heryeri kurcalamasın 6 ay sonra oynamaya başlasın oralarlalaelaelaelaelaekıs belkide oraya bakmak için çekti tıpayı:roflol:
kaçış planları yapıyo galbaaa çıkış yollarını araştırıyo olabülüüüü delikafadulden ama gidemessssssssss daha tahliyesine 6 warrr kaydirigubbakcemile3
Çok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..İşte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.
heeee başka birininkiyle karıştırdım ben dur bulacam onu kimmiş o cesur karu
aha buldum buldum mawi denizmiş beni bir günle geçen hıııııı
mawi deniz senin en son adetin kaç şubattı canım
yaramaza söle öle heryeri kurcalamasın 6 ay sonra oynamaya başlasın oralarlalaelaelaelaelaekıs belkide oraya bakmak için çekti tıpayı:roflol:
krispii dur bakem senin sat kaç benim 8 şubat unigue ninde öyle satdaşız biz..
gez canım gez. kaç haftadır çektiğin sıkıntıları atmanın zamanı şimdi.:)) valla senden rahatı yok şimdi nazlı. ne güzel en kesin sonucu aldın.:))
bende dün 3'lü için kan verdim. burdaki arkadaşların 3'lü sonuçlarında sorun çıktığını okudukça panik olmaya başladım.( bakalım pazartesiye çıkar inşallah hayırlı sonuçlarla.
bu arada bizim ufaklık cinsiyetini yine göstermedi. benim için fark etmiyor ama oğlum merakla bekliyor.:))
ayy ablacım bekleriz walla seninle tanışmak çok güsel olur ayyyyyyy ne güsellllllll:1hug:İtekimmm heryere götüreyim ablasının güzeli seniii a.s. a.s. a.s. Unutmadan eşim Ankaralı cnm benim ne zamandır gelmek istiyor bakalım neyapacağız yani bir an duyarsan Ankara babasının yanına hiç şaşmayın gelince muhakkak sizi görmeye gelirim:)
:roflol: hadi bul bakalım
alkisalkisalkis alkisalkisalkis bravo şekerim :roflol:
nan ne diyosunuz ben anlamadım fransız kaldım bu konuştuğunuza kim nerden nereye bakıyo :sm_confused:
satdaş he :roflol:
sizi gidi satdaşlar sizi :roflol:
bende dün 3'lü için kan verdim. burdaki arkadaşların 3'lü sonuçlarında sorun çıktığını okudukça panik olmaya başladım.( bakalım pazartesiye çıkar inşallah hayırlı sonuçlarla.
ay canım bende p.tesi alacağım 3 lü sonucumu inşallah sağlıklı güzel haberler alacağız allahın izni ile
İtekimmm heryere götüreyim ablasının güzeli seniii a.s. a.s. a.s. Unutmadan eşim Ankaralı cnm benim ne zamandır gelmek istiyor bakalım neyapacağız yani bir an duyarsan Ankara babasının yanına hiç şaşmayın gelince muhakkak sizi görmeye gelirim:)
kaydirigubbakcemile öle ankara neyn gidemessin önce istanbula gelceksin sen en önce biz gezcez birlikte :jeyyar:
ay canım bende p.tesi alacağım 3 lü sonucumu inşallah sağlıklı güzel haberler alacağız allahın izni ile
kaydirigubbakcemile öle ankara neyn gidemessin önce istanbula gelceksin sen en önce biz gezcez birlikte :jeyyar:
hıhhhhh kıskandı yine yaw ne istiyorsunuz bu ankaradan bakıyım:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?