2009 Kasm Anneleri

anaaa kız ben sizden korktum vallahi :1shok:
siz cadı felan mısınız yoksam abooooooowwwww :1shok: :jeyyar:

ben heeeç rüya görmem görsemde çok hatırlamam zati
nadiren hatırlarım o da tam olarak bile değil :uhm:

:roflol: :roflol:
kork bizdennnnnnn kötükedihüso kötükedihüso :1ninca: :1ninca: :1ninca:
deli karı ne korkuyon nan rüya işte kaydirigubbakcemile3
süpürgeme binemde gelem dur :roflol:

selam kızlar ben geldim biraz geç geldim ama yettim gari ewin işini yaptım banyo yapacam amma üşeniyom yawwwi yerleştirene kadar acıkıyom haaa meywe yiyem bari eee siz neler yapıyonuz bakem
walla çok kalabalık olduğumuz için hiçbirinizi aklımda tutamıyom zaten pirinç kadar aklım wardı onuda elimden aldınız :1closedeyes::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

nan hadi binde gel bekliyoruz.

:roflol: :roflol:

he ben biliyom bu tişörtleri ama pahalı nette falan gördüydüm ama mağzada falan henüz görmedim görsem kesin alırdım zaten :roflol:

Çok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..ışte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.

ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm :1hug:

efett yaa çok helecan yaptı bebişimle buluşcamm k.valdem de gelio bakalım velet göstercek mi ?:CüvCüv:
gösterir annesi gösterir hadi güsel haberlerini bekliyyorum
zaren nerede ayrıntılı usg ankarada bir kaç yer var onlarda özel..eyüp ekici ve bir kaç doktor duymuştum sanırım eyüp amcaya gidecez biz..

ya bende 5.ayda gireceğim sanırım.ibni sina hast.varmış orada yaptırırım herhalde

kızlar o tişörtleri giyip dışarıda çıkılmazki anam çok dikkat çeker demi ben giyemem ama ewde giyerim nerde satılıyorki bunlar ilk defa gördüm

alkisalkisalkis :lepi: sositososito
ohhh ne iyi ettin kendine geldin gez acık tabi canım ya
ama sıcaklara dikkat et tatlım :CüvCüv:

ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm :1hug:

alkisalkisalkis :lepi: sositososito
ohhh ne iyi ettin kendine geldin gez acık tabi canım ya
ama sıcaklara dikkat et tatlım :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

HEPİMİZ hakkediyoruz cnm benimm kolaymı 200 gr bebişler, taşımak yerimseniben:roflol::roflol:

Karakızzım birtanem hakketten yada bir daha şapkasız çıkmam zaten bayılırım şapka takmaya birde güneş kremi sürdümmü yanımada suyumu aldımmı tamamdır bu iş :teytey::teytey:

ayy bende istiyorum benide götür ablacım yaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…