2009 Kasm Anneleri

war canım birazcık var ama hani şişkinlik olurda çıkar ya öleee yaaa şöle kocaman şişmesini istiyorum geçen yılki halimi özledim.ayyyy kociş alışacak benim göbişe hep böle kal diyecek diye korkuyorum:1shok::roflol::roflol:

krispi çıktı galiba valla benimde ne zman olacagı belli olmaz benimde yüksek ihtimal sezeryan olacak hele son zmanlara bir gelelim..

2. hamişlikte de kaslar gevşemiş olduğu için azcık geç çıkabilirmiş göbüş
vallahi alışırsa senin işin kötü canım

2. hamişlikte de kaslar gevşemiş olduğu için azcık geç çıkabilirmiş göbüş
vallahi alışırsa senin işin kötü canım

yok canım allah korusun yaaaaa:1shok::1shok:bu bebişlerim yeter bana ayyy ikisinide büyütüp bi rahatıma kavuşsaydım:sm_cool:

alırım canım sen yeterki iste ne istiyon hele de bakem :CüvCüv:

tebi tebi olur kaydirigubbakcemile3
ahh canım benim yazsam sayfaları doldurur kıs.ancak bunun altından benim kociş kalkarkaydirigubbakcemile3
heee izmire gelince gidiy:1closedeyesrsunda buraya mı gelmiyorsun küstüm işteeee

tabi canım şüphe düşünce sonunu araştırıp rahat etmek istemişsindir ama eğer hasta çıksa aldırırmıydın yani 17 haftalık bebek kocaman demek istedim en baştan testleri yaptırmamak hiç strese girmemek onu demek istedim hepimiz aynı dertteyiz sağsalim bebeğimizi kucağımıza almak
bende sizinle tanıştım için çok mutluyum çok eğleniyorum burda öğreniyomda
ama artık evimi topluyomm çok bakamam herhalde sonrada taşınmaa filan
gördüm hamişlerede öneriyomm

yok canım allah korusun yaaaaa:1shok::1shok:bu bebişlerim yeter bana ayyy ikisinide büyütüp bi rahatıma kavuşsaydım:sm_cool:

minik kuşum senin bebişin cinsiyeti belli miii işallah kız olur oğluşunda var harikan olur dimii :teytey:

ahh canım benim yazsam sayfaları doldurur kıs.ancak bunun altından benim kociş kalkarkaydirigubbakcemile3
heee izmire gelince gidiy:1closedeyesrsunda buraya mı gelmiyorsun küstüm işteeee

:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaar ya ben bebişi hissetmiştim ama şimdi bebiş küstümü ne yok hissettirmiyo kendini yaaaaaaaaaaa

:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3

ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kavuş canım belkim ilerde 1 tane daha istersin nasıl olsa daha çokk gençsin

ya benim ikinci çocuğum ama benim denyoluğumdan galiba kaydirigubbakcemile3 bişeler hissediyorum ama gazdır diyorum a.s.

anamm hatırlamıyon mu kız ilk bebişten ayıp sana :1no2:

eveeeeeeeet deneyimli anne moral süpeeeeeeer.
acı ama gerçek ne yapayım dadlummmmm
minik kuşum senin bebişin cinsiyeti belli miii işallah kız olur oğluşunda var harikan olur dimii :teytey:
yok canım daha belli değil ama inş kıs olur yaabizde öle istiyoruz hayırlısı bakem.yine erkek olursa bizde 1 pipi fazla cerine veririm o zamankaydirigubbakcemile3

aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis

ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:

olsun feda olsun bebişe herşeyim.gıııııııııı bende sevmiyom ankarayı kaynana orda diyemi acepkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…