kaydirigubbakcemile5 çatlak yaww bu gacıı :lepi: bravo sana 6 hissin çook kuvvetli bende seninkini tahmin edecem kafamçokkarıştı %50 kız %50 erkek :roflol: :roflol:
belkim o zaman hisseder deilmi :roflol:
ben giyerim edeplilerinden tabiki -tatlicadiarzu-
şişko mu baga mı derdinklava: klava: klava:
aaaa göbüş yok mu :1no2:
ya ben pek bişey hissedemiyom, bişiler oluyo ama gazdır diye düşünüyorum.Senin ilk bebeğin mi
ya ben pek bişey hissedemiyom, bişiler oluyo ama gazdır diye düşünüyorum.Senin ilk bebeğin mi
war canım birazcık var ama hani şişkinlik olurda çıkar ya öleee yaaa şöle kocaman şişmesini istiyorum geçen yılki halimi özledim.ayyyy kociş alışacak benim göbişe hep böle kal diyecek diye korkuyorum:1shok::roflol::roflol:
2. hamişlikte de kaslar gevşemiş olduğu için azcık geç çıkabilirmiş göbüş
vallahi alışırsa senin işin kötü canım
canım ilk bebekte biraz daha geç farkına varılıyormuş tekmelerin kaydirigubbakcemile3
[
seni gidi alışveriş manqaaaaaananiknanikkıs bari çıkmışken banada birşeyler alda beni bu dertten kurtar
alırım canım sen yeterki iste ne istiyon hele de bakem :CüvCüv:
hehhh oldu ankarayada gel o zaman bacımkaydirigubbakcemile2delikafadulden
tebi tebi olur kaydirigubbakcemile3
ahh canım benim yazsam sayfaları doldurur kıs.ancak bunun altından benim kociş kalkarkaydirigubbakcemile3alırım canım sen yeterki iste ne istiyon hele de bakem :CüvCüv:
tebi tebi olur kaydirigubbakcemile3
tabi canım şüphe düşünce sonunu araştırıp rahat etmek istemişsindir ama eğer hasta çıksa aldırırmıydın yani 17 haftalık bebek kocaman demek istedim en baştan testleri yaptırmamak hiç strese girmemek onu demek istedim hepimiz aynı dertteyiz sağsalim bebeğimizi kucağımıza almakGünaydın canım Şükür iyiyiz:CüvCüv: Gerginlikten sonra hzuur hakim ama öyle eme gülüm yaa insanın içine o şüpheyi soktuklarında gerçek sonucu alana kadar ki ben yüksek moral olan biriyim yinede içindeki o Acabanın minicik kırıntısı barındıkça huzursuz oluyorsun..İnan sadece sadece bebeğini düşünüp nolur nolur Allahım Ona birşey olmasın sveeyim öpeyim koklayım diyorsun.. Olabildiğince sağlıklı düşünmelerini öneriyoreum
Burada vakit geçirsinler ben hergün dua edildiğini biliyordun nasıl rahatlıyordum tavsiye ediyorum ve diğer mutlu ahberler gelince şükür diyorsun kendinin gibi seviniyorsun vakit geçiyor dahası el işleri tv kitap vs
2 li 3 lü 4 lü olanbilecek riskleri gösteriyor zaten olanları değil bu bu olabilir fakat var asla yok oda amniyosentezle en kesin ortaya çıkıyor anne rahatlıyor dolayısıyla bebekte..Biz Kasım ailesi olaraktan dualarımıza Devam... Eminimki burada daha çokk güzel haberler patlayacak alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kıs uyu sen gece uyumazsın işteyerimsenibenyerimsenibenbebiş olunca bu uykuları çok arayacaksın çoooooooook.ayy ne güsel moral veriyorum dimi:jeyyar:
yok canım allah korusun yaaaaa:1shok::1shok:bu bebişlerim yeter bana ayyy ikisinide büyütüp bi rahatıma kavuşsaydım:sm_cool:
ahh canım benim yazsam sayfaları doldurur kıs.ancak bunun altından benim kociş kalkarkaydirigubbakcemile3
heee izmire gelince gidiy:1closedeyesrsunda buraya mı gelmiyorsun küstüm işteeee
:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: ankaraya gecen sene geldim ama pek sevmedim o yüzden kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yok canım allah korusun yaaaaa:1shok::1shok:bu bebişlerim yeter bana ayyy ikisinide büyütüp bi rahatıma kavuşsaydım:sm_cool:
ya benim ikinci çocuğum ama benim denyoluğumdan galiba kaydirigubbakcemile3 bişeler hissediyorum ama gazdır diyorum a.s.
acı ama gerçek ne yapayım dadlummmmmeveeeeeeeet deneyimli anne moral süpeeeeeeer.
yok canım daha belli değil ama inş kıs olur yaabizde öle istiyoruz hayırlısı bakem.yine erkek olursa bizde 1 pipi fazla cerine veririm o zamankaydirigubbakcemile3minik kuşum senin bebişin cinsiyeti belli miii işallah kız olur oğluşunda var harikan olur dimii :teytey:
acı ama gerçek ne yapayım dadlummmmm
yok canım daha belli değil ama inş kıs olur yaabizde öle istiyoruz hayırlısı bakem.yine erkek olursa bizde 1 pipi fazla cerine veririm o zamankaydirigubbakcemile3
aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?