cancağazım sen kaynanandan dolayı sevmiyorsundur buraları:1closedeyes:benimde kaynanam ankarada bende arada gidiyorum ama sevmiyorum pek.
nannnnn ben ne dedim içindekilere bakın sizya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kavuş canım belkim ilerde 1 tane daha istersin nasıl olsa daha çokk gençsin
anamm hatırlamıyon mu kız ilk bebişten ayıp sana :1no2:
aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis
ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:
Canımm panik yok hep güzel düşün sonuç çıkmadan önce nasip hayırlısını istiyoruz hep değilmi..Şuan için rahatladım birtanem ama Rabbim beterinden saklasın sağlıkla kuzaklarımıza alalım sonuçta hamilelğin her dönemi ayrı risk..Allahım hayırlısı ise sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..Dua edeceğim birazdan adağım var ona hazırlanıyorum Yasinlerim vardı iyi sonuç alayım okuycam dedim şimdi okurken hepimizede dua ederim iyi sonuçlar alalım hep güzel haberle karşılaşalıma.s.
bende dün 3'lü için kan verdim. burdaki arkadaşların 3'lü sonuçlarında sorun çıktığını okudukça panik olmaya başladım.( bakalım pazartesiye çıkar inşallah hayırlı sonuçlarla.
ay canım bende p.tesi alacağım 3 lü sonucumu inşallah sağlıklı güzel haberler alacağız allahın izni ile
kaydirigubbakcemile öle ankara neyn gidemessin önce istanbula gelceksin sen en önce biz gezcez birlikte :jeyyar:
canım, pazartesi inşallah hayırlı haberlerle gelir beraber halay çekeriz.
kızlaaaaar ya ben bebişi hissetmiştim ama şimdi bebiş küstümü ne yok hissettirmiyo kendini yaaaaaaaaaaa
ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook
aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis
yok canım allah olmayanlara versin bunları büyüteyimde gençliğimi yaşayım belkim blayına bile çıkarız kocişlekaydirigubbakcemile3
ahanda geldim bilene şişkoyum amma çabuğum benhadi gitte çabuk gel bakıyım şişko seniiiiiii
neee :1shok: kazamı ay canım allah korusun kötü bişi olmadı dimi
yaaa kaza çok şükür ucuz atlattık bişey olmadı allahım korudu bizleri kızkardeşimde bizimleydi onun çenesi yarıldı benimde başım cama karnım torpitoya bacaklarımda morardı okadarla kaldık yani çok şükür allahım kimseye yaşatmasın o gece doğdu benim kız işte
hihoyyyt hihoyyyt bende seni çokkkkk seviyorumm nazlımmm
bende gezmeye gelebilirim izmire bellimi olur
kaydirigubbakcemile5 çatlak yaww bu gacıı :lepi: bravo sana 6 hissin çook kuvvetli bende seninkini tahmin edecem kafamçokkarıştı %50 kız %50 erkek :roflol: :roflol:
belkim o zaman hisseder deilmi :roflol:
ben giyerim edeplilerinden tabiki -tatlicadiarzu-
şişko mu baga mı derdinklava: klava: klava:
aaaa göbüş yok mu :1no2:
krispi çıktı galiba valla benimde ne zman olacagı belli olmaz benimde yüksek ihtimal sezeryan olacak hele son zmanlara bir gelelim..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamile-giyim/278655-tisortlere-bayildim.html
kızlar bu tişörtleri diyom bi bakın helee
Çok sıcakmış kızlar yaa dışarı çıkmaya çıkmaya hava durumdan haberim yok:))))))Çok cici ayakkabı aldım şu gladyatör dediklerinden akşama düğün için ama günlükte giyilir herzamanda giyilir..Kuaförede gittimm birazcık geçsin sonrada saçımı yaptırmaya ayy ayyy gözümün önü açıldı yeminle ..Yeğeniminde yaş günü onada kolye küpesiyle takım aldım bayılacak bebeişe birşey baktım ama hep elbise tarzı vardı almadım genel birşey bulduğumda alıcam ama hemen diğerleri cinsiyetten sonra nasipse..İşte böyle azıcık birşeyler atıştırma dinlenme zamanı a.s.
ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm:1hug:
ayyy bizimkide bakıyormudur acep bak utandım şimcikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
walla aynı diyim birkaç kıpırtıdan başka birşey yok kıpırtılarda olmasa hamile değilim diyecem neredeyse
ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:
kızlaaaaar ya ben bebişi hissetmiştim ama şimdi bebiş küstümü ne yok hissettirmiyo kendini yaaaaaaaaaaa
bu arada kartanesiylen ebisce yok hala gerçi ebisce gşrmeyecekti kartanesi yazacaktı onun yerine ..ama hala gelmedi kaçta idi len bunların randevusu 4 gibiydi sanırım
canım, pazartesi inşallah hayırlı haberlerle gelir beraber halay çekeriz.
ahanda geldim bilene şişkoyum amma çabuğum ben
çabuk mu :roflol: 15 saat aoldu beee
heee sağa dedim diğer gacılara dedim kendimede dedim yoksam alındınmı kııızzz
yok gıı ne alıncaz
çıktım geldim senmi istiyorsun sezeryanı yoksa mecburiyetmi war canım
canını sıkma güzelim ama yatmayı ihmal etma gerisi düzelecek inş ama içim rahat etsin dersen ara istersen dr.uya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:
hee ya bitti güzelim kendine ve bıdığına iyi bak haa öpüldün zuzumkızlarrr ben gidiyorum oohh bu haftada bitti
görüşmek üzere bıcırıklara ve kendinize iyi bakın heeee
kocıman öpüym hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz
ya ilkdefa bugun öğle yemeğinde hissettim bende ama şuan bır hareket yok
istanbuldan sonra ankara hiççç çekilmez valla kaydirigubbakcemile3
sırf sizi ziyaret için gelebülürüm ozaman belküm
2 çocuklan balayına nası çıkcan :roflol: :roflol: :roflol:
sen ozamanda aman balayı neyn yapamam ben iyisimi bi çocuk daha yapim dersin :roflol: :roflol:
ya ilkdefa bugun öğle yemeğinde hissettim bende ama şuan bır hareket yok
:
ben normal doğurmak istiom çatır çatır kafamçokkarıştı
üleynn her an dakika oynayacakmı bu bebek korkma bak benimkinde 2 gündür ses çıkmıyordu bugün hareketlendi bacım sen telaşlanma onu keyfi yerinde a.s
krispi yok henüz bir mecburiyet yok aslında doktorumla henüz konuşmadık erken ama bende pek cesaret yok önceden beri böyle idi ama daha yenilerde belki epidural sezeryan olabilirim demeye başladım...eşimde sezeryan olmamın daha rahatoldugunu düşünüyor ama bakalım..kısmet şimdiden karar veremiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?