2009 Kasm Anneleri

kızlarrr ben gidiyorum oohh bu haftada bitti
görüşmek üzere bıcırıklara ve kendinize iyi bakın heeee
kocıman öpüym hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

benimde kaynanam ankarada bende arada gidiyorum ama sevmiyorum pek.
cancağazım sen kaynanandan dolayı sevmiyorsundur buraları:1closedeyes:
ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook
nannnnn ben ne dedim içindekilere bakın sizklava::1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kavuş canım belkim ilerde 1 tane daha istersin nasıl olsa daha çokk gençsin

anamm hatırlamıyon mu kız ilk bebişten ayıp sana :1no2:

yok canım allah olmayanlara versin bunları büyüteyimde gençliğimi yaşayım belkim blayına bile çıkarız kocişlekaydirigubbakcemile3

aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis

evet ben Ankara'dayım ama ben de çok sevmiyom burayı mecburen burdayız işte...

ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:

aaayyy canım yaaa... stres yapma dicem o da zor ama geçecek canım yaa.:teselli: doktor devam edebilir demişmiydi

ankaraya ne diyo öyle diyonuz bende çok sevmiyorum ama sonuçta yaşadıgınız yer daha farklı gelir göze kesinlikle ama kesinlikle denizi olan bir yerde yaşamak isterdim daha önceden havasını teneffüs ettigim için arıyorum ama istanbulun yaşanılacak degilde daha çok gezilecek bir şehir oldugunu söylerler hep..ama işte sonuçta yaşanılan yer kendi vatanın gibi olur...

bu arada kartanesiylen ebisce yok hala gerçi ebisce gşrmeyecekti kartanesi yazacaktı onun yerine ..ama hala gelmedi kaçta idi len bunların randevusu 4 gibiydi sanırım

amin canım, Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ben her namazımda, her yasin okuduğumda hepimiz için hep dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alalım diye.

Allah adaklarını kabul etsin. benimde bir sürü vardı. çok şükür hepsini tek tek yaptım. bir kurban kaldı, onuda bu hafta sonu yapalım diyoruz. Rabbim kabul etsin.

kızlaaaaar ya ben bebişi hissetmiştim ama şimdi bebiş küstümü ne yok hissettirmiyo kendini yaaaaaaaaaaa

ya ilkdefa bugun öğle yemeğinde hissettim bende ama şuan bır hareket yok

ya ankaralı gaciler yolacak beni ama istanbuldan sora da ankara çekilcek dert diil beee naniknanik
benim ablacım evlendi istanbuldaydı ankaraya tayinleri çıktı hiç sevmeyo angarayıı Çok üzgünüm çoook

istanbuldan sonra ankara hiççç çekilmez valla kaydirigubbakcemile3

aaaa aşk olsun sen ankaraya diğil içindekilere bak ben varım,kartanesi,ebisce,zeren.mavişim daha kim vardı yawfisfisfis

sırf sizi ziyaret için gelebülürüm ozaman belküm

yok canım allah olmayanlara versin bunları büyüteyimde gençliğimi yaşayım belkim blayına bile çıkarız kocişlekaydirigubbakcemile3

2 çocuklan balayına nası çıkcan :roflol: :roflol: :roflol:
sen ozamanda aman balayı neyn yapamam ben iyisimi bi çocuk daha yapim dersin :roflol: :roflol:

hadi gitte çabuk gel bakıyım şişko seniiiiiii
ahanda geldim bilene şişkoyum amma çabuğum ben

heee sağa dedim diğer gacılara dedim kendimede dedim yoksam alındınmı kııızzz

krispi çıktı galiba valla benimde ne zman olacagı belli olmaz benimde yüksek ihtimal sezeryan olacak hele son zmanlara bir gelelim..

çıktım geldim senmi istiyorsun sezeryanı yoksa mecburiyetmi war canım

ayyy hiç bu kadar güzellerini görmemiştimmm koptummmm :roflol::roflol::roflol:

yav biz kadınlar niye böyleyiz...azıcık kendimize gelince alışverişe çıkmak istiyoruz ...ya da alışverişe çıktım mı kendimize geliyoruz :roflol::roflol::roflol:

ohhhh NAZLIŞIMMMM gez toz alışveriş yappp düğün dernekk gezzzz siz bunu hak ettiiniz çoktannn gülümm :1hug:

canımmm sen de geziceksin az kaldı sabret biraz....alkisalkisalkis

ayyy bizimkide bakıyormudur acep bak utandım şimcikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy düşünsene eğilip inceliyomuş, burdan çıabilir miyim acaba diye düşünüyomuş :roflol::roflol:

walla aynı diyim birkaç kıpırtıdan başka birşey yok kıpırtılarda olmasa hamile değilim diyecem neredeyse

anam onu bulamayan da var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla siz böyle dedikçe hepten meraklanmaya başladım...dr.a gitmeme de daha çok var...bebişi görmeden rahat edemicem...niye benimki kıpırdamıyo yaaa senağlama

ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:

canım panik yapma...dr.un bişey biliyoki 10 gün yat dedi...yoksa 2 gün yat derdi di mi... ara konuş ama moralini bozmaaaa.......

ıstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar Sabırsız Kalbim Bir tek şu 2 li 3 lü teslere ıSYANKAR alkisalkisalkisa.s.

Korkma Yaklaş hislerinle Sanki Bilmez bu gönül bebişlerin iyi olduğunuuuu

Bitermi bu testler..ıstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar sabırsız kalbin bir tek Şu teslere ısyankarrrrrrrr

:
bu arada kartanesiylen ebisce yok hala gerçi ebisce gşrmeyecekti kartanesi yazacaktı onun yerine ..ama hala gelmedi kaçta idi len bunların randevusu 4 gibiydi sanırım

kartanesi öğleden sonra gdecekti ebişce 4 te
ay bende merak ettim bir an önce gelsede ne yaptılar öğrensek
özellikle cinsiyetleride çok merak ediyorum bakalım kartanesininki ne çıkacak

canım, pazartesi inşallah hayırlı haberlerle gelir beraber halay çekeriz.

inşallahhh canımmmmmmmmmm inşallahhhhh allahın izni ile bise havalara uçacağız

ben normal doğurmak istiom çatır çatır kafamçokkarıştı

Uniquem içimde kaldı birtanem yaa hoş yine kendime birşey alabildim ama olsun bebişin cinsiyet belli olaydı almıştım ama henüz diil.Bende erkek -kız farketmeden alabileceğim birşey baktım sonra kendime ayakkabı aldım çıktım. :ecrin_bebek:

canını sıkma güzelim ama yatmayı ihmal etma gerisi düzelecek inş ama içim rahat etsin dersen ara istersen dr.u
kızlarrr ben gidiyorum oohh bu haftada bitti
görüşmek üzere bıcırıklara ve kendinize iyi bakın heeee
kocıman öpüym hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz
hee ya bitti güzelim kendine ve bıdığına iyi bak haa öpüldün zuzum

heeeee 2 çocukla balayı yok kız onları satarım anneme öle giderim hakkım diğil mi benim.2 ay önce ist.bulda görümcemin kızının düğünü vardı ona bilem gidemedim yazık diğil mi bana yaaaaasenağlama

krispi yok henüz bir mecburiyet yok aslında doktorumla henüz konuşmadık erken ama bende pek cesaret yok önceden beri böyle idi ama daha yenilerde belki epidural sezeryan olabilirim demeye başladım...eşimde sezeryan olmamın daha rahatoldugunu düşünüyor ama bakalım..kısmet şimdiden karar veremiyorsun..

öyle çatır çatır demeye gözüm yemiyor maalesef ama bakalım...nazlı ne güzel yazmışsın öyle ama boşver artık isyan misyan yok..

ben yorum yapmasam eksik kalırım valla.ben nasıl gelirse öyle doğurcam rabbim izin verirse.doktor ne derse o ama gönlümden geçen normal doğum.ağrı sancı çok olur ama doğurduktan sonra rahatlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…