2009 Kasm Anneleri

güle güle giy papuçunu :lepi:

braawoooo brawooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğur anam doğur
allah bi awazda kurtarsın:roflol:

:dance: inşallah
yaww krispi senin adını görünce canım cips çekiyoo yaww cokacimcoook ne alakaysa -tatlicadiarzu-

hımmmm anladım canım bendede cesaret yoktu bacım hiç bulaşmim dedim
pişman değilim sezeryanımda çok rahat geçti ewe geldikten 1, 2gün sonra ben temizlik yaptım alış erişe gittim tabi herkesinki kolay olmaz bazılarınınki ağır geçer mesela ablamınki çok ağır geçmişti

allah mutluluğunu daim etsin canımmm
sositososito sositososito :teytey: :teytey:
inşallah bende p.tesi güzel sonuç alırım böle şarkılar bestelerim
hepimiz güzel sağlıklı sonuçlar alalım inşallahhh kasım anneleri :Saruboceq:

git tabikide canım niye gidemeyesin 2 çocuklada gidebilirsin
hakkın tabikide gezmek tatil yapmak dinlenmek
kaydirigubbakcemile5

ayyy cidden ya kadınlara alışveriş diyince akan sular duruyor.benim moral bozuk olunca kociş hadi seni gezdireyim diyor bide çıkmışken birşeyler alıyor bana ohhhhhh benim keyfime diyecek yok o da bulmuş yolunu artık-tatlicadiarzu-
heyyyyyyyyt be döktür ablacım yaaaaaa dr.lara inat
ben normal doğurmak istiom çatır çatır kafamçokkarıştı

doğur acım doğur bende öle düşünüyorum valla kaydirigubbakcemile5

nazlış bu testler adamı şair eder şarkıcı türkücü besteci her bişey eder demüüü delikafadulden

iyi yapmışın canımm...güle güle giy...nasıl olsa doğduktan sonra hep ona alıcaksın :asigim:

kıs sen o kuzuları bırakıp da bi yere gidebilir misin yeme burda bizi... yerimseniben

yavv benim dr zaten sezeryan yapıyo başka şansım yok heralde... ama işime de gelmiyo diil...diyorum ki şeyimi keseceklerine karnımı kessinler... :roflol:

ben yorum yapmasam eksik kalırım valla.ben nasıl gelirse öyle doğurcam rabbim izin verirse.doktor ne derse o ama gönlümden geçen normal doğum.ağrı sancı çok olur ama doğurduktan sonra rahatlarız.
bacım sezeryandada oluyor ağrı sancı oda çok kolay bişey değil ama çığlık atana kadarda bağırmıyosun sezeryanda normal doğumda çığlık atmaktan karıların sesleri kısılıyo yok anam yok ben almım kalsın alanada mani olmayayım yapabile brawo derim o kader yani
güle güle giy papuçunu :lepi:

:dance: inşallah
yaww krispi senin adını görünce canım cips çekiyoo yaww cokacimcoook ne alakaysa -tatlicadiarzu-

ne alaka olurmu bacım krispi çubuk krakerin ismi işte hani warya reklamlarda bi çıtırtı duyuyormusun o benim iştee ha ha haayyy

O şarkı Kasım Annelerinin ilk Şarkısı hihoyyyt

Bıktık valla hani sadece kendimde de değil bak şimdi p.tesiyi iple çekiyorum sonra elif sun hadi bakalım ardından mart sonra diğer sonuçlar işte bu yüzden o şarkı hani benle bitseydi bu o zaman derdimki unutulduu birer birer eski testler eski testlerr:)))

Ama bakalım henüz devam ediyoruz ne zaman hepimizden mutlu haberler gelecek işte ozamanda hadi bakalım kimler dediğiniz gibi çatır çatır doğuruyo görücez :jeyyar:

Canlizim daha iyileri sizlerin olsun cnm a.s.

Bu arada doğuma yakın size doğumumu anlatırım hihoyyyt

ayy yazık benim görümcemin ikizleri var şuan 6 yaşındalar birde 9 yaşında kızı var o hiç bir yere çıkamaz çocuklarla onlarla akşam eder.ayyyyy ben korkuyrum valla bende mi öle olacağım diye amöa olmam heralde.ama çocuk iyi bahane oluyor kayınvalidem bir yere gidelim dese ben gelemem çocukla diyorum hele bu bebişde olsun ohhhhkaydirigubbakcemile2

ya oynasın yaaa.tekme yumruk valla razıyım hepsine atsın yeterki.
:roflol: dayak mı yemek istion bacım tekme tokat :mymeka: boxs yapsın bari
şaka biyana insan artık hissetmek istiyor varlıgını

doğur acım doğur bende öle düşünüyorum valla kaydirigubbakcemile5

allahdan bir mani olmassa öle düşünüyorum lülülülülülü

ayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:

selam kk nın güzel anneleri nasılsınız??? size bir şey danışabilirmiyim mümknse?? aranızda zofer kullanan varmı? bu ialcı dr. kuzenime vermiş onun bulantıları çok kötüydü ama eczacı arkadaşıda sakın kullanma demiş ikilemde kaldı bulantılarıda fena??? fikri ve duyumu olan varsa çok acil cevap rica ediyorum

detttttttt sus bakim yiyen var yiyemeyen var :mymeka: birde sizede işkence diyor hamilenin günahını aldınmı ödeyemezsin :jeyyar::jeyyar::jeyyar: Allah yardımcın olsunnaniknaniknaniknanikkaydirigubbakcemile

allah iyiliğiniersin bende dedimki bebeğin başı 35, 37 santim kadar büyük zaten şeyim 35, 37 santim yırtılacak abbbaaaww dedim kalsın orası :roflol:

Hiç duymadım canım ben ya o kadar bulantıda hiç birşey içmedim bildiğimiz kraker vs gibi şeylerle bastırdım hep belki kızlar biliyordur iyice araştırmadan kullanmayın olurmu nolur nolmaz hoş doktorlar veriyorlar ama olsun be cnm yinede bakın siz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…