güle güle giy papuçunu :lepi:Uniquem içimde kaldı birtanem yaa hoş yine kendime birşey alabildim ama olsun bebişin cinsiyet belli olaydı almıştım ama henüz diil.Bende erkek -kız farketmeden alabileceğim birşey baktım sonra kendime ayakkabı aldım çıktım. :ecrin_bebek:
braawoooo brawooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğur anam doğur
allah bi awazda kurtarsın:roflol:
evet ben Ankara'dayım ama ben de çok sevmiyom burayımecburen burdayız işte...
aaayyy canım yaaa... stres yapma dicem o da zor ama geçecek canım yaa.:teselli: doktor devam edebilir demişmiydi
krispi yok henüz bir mecburiyet yok aslında doktorumla henüz konuşmadık erken ama bende pek cesaret yok önceden beri böyle idi ama daha yenilerde belki epidural sezeryan olabilirim demeye başladım...eşimde sezeryan olmamın daha rahatoldugunu düşünüyor ama bakalım..kısmet şimdiden karar veremiyorsun..
İstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar Sabırsız Kalbim Bir tek şu 2 li 3 lü teslere İSYANKARalkisalkisalkisa.s.
Korkma Yaklaş hislerinle Sanki Bilmez bu gönül bebişlerin iyi olduğunuuuu
Bitermi bu testler..İstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar sabırsız kalbin bir tek Şu teslere İsyankarrrrrrrr
heeeee 2 çocukla balayı yok kız onları satarım anneme öle giderim hakkım diğil mi benim.2 ay önce ist.bulda görümcemin kızının düğünü vardı ona bilem gidemedim yazık diğil mi bana yaaaaasenağlama
ayyy cidden ya kadınlara alışveriş diyince akan sular duruyor.benim moral bozuk olunca kociş hadi seni gezdireyim diyor bide çıkmışken birşeyler alıyor bana ohhhhhh benim keyfime diyecek yok o da bulmuş yolunu artık-tatlicadiarzu-ayyy hiç bu kadar güzellerini görmemiştimmm koptummmm :roflol::roflol::roflol:
yav biz kadınlar niye böyleyiz...azıcık kendimize gelince alışverişe çıkmak istiyoruz ...ya da alışverişe çıktım mı kendimize geliyoruz :roflol::roflol::roflol:
canımmm sen de geziceksin az kaldı sabret biraz....alkisalkisalkis
ayy düşünsene eğilip inceliyomuş, burdan çıabilir miyim acaba diye düşünüyomuş :roflol::roflol:
anam onu bulamayan da var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
valla siz böyle dedikçe hepten meraklanmaya başladım...dr.a gitmeme de daha çok var...bebişi görmeden rahat edemicem...niye benimki kıpırdamıyo yaaa senağlama
canım panik yapma...dr.un bişey biliyoki 10 gün yat dedi...yoksa 2 gün yat derdi di mi... ara konuş ama moralini bozmaaaa.......
heyyyyyyyyt be döktür ablacım yaaaaaa dr.lara inatİstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar Sabırsız Kalbim Bir tek şu 2 li 3 lü teslere İSYANKARalkisalkisalkisa.s.
Bitermi bu testler..İstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar sabırsız kalbin bir tek Şu teslere İsyankarrrrrrrr
ben normal doğurmak istiom çatır çatır kafamçokkarıştı
İstersen Dağlar Dağlar Yerinden Oynar Sabırsız Kalbim Bir tek şu 2 li 3 lü teslere İSYANKARalkisalkisalkisa.s.
Uniquem içimde kaldı birtanem yaa hoş yine kendime birşey alabildim ama olsun bebişin cinsiyet belli olaydı almıştım ama henüz diil.Bende erkek -kız farketmeden alabileceğim birşey baktım sonra kendime ayakkabı aldım çıktım. :ecrin_bebek:
heeeee 2 çocukla balayı yok kız onları satarım anneme öle giderim hakkım diğil mi benim.2 ay önce ist.bulda görümcemin kızının düğünü vardı ona bilem gidemedim yazık diğil mi bana yaaaaasenağlama
krispi yok henüz bir mecburiyet yok aslında doktorumla henüz konuşmadık erken ama bende pek cesaret yok önceden beri böyle idi ama daha yenilerde belki epidural sezeryan olabilirim demeye başladım...eşimde sezeryan olmamın daha rahatoldugunu düşünüyor ama bakalım..kısmet şimdiden karar veremiyorsun..
bacım sezeryandada oluyor ağrı sancı oda çok kolay bişey değil ama çığlık atana kadarda bağırmıyosun sezeryanda normal doğumda çığlık atmaktan karıların sesleri kısılıyo yok anam yok ben almım kalsın alanada mani olmayayım yapabile brawo derim o kader yaniben yorum yapmasam eksik kalırım valla.ben nasıl gelirse öyle doğurcam rabbim izin verirse.doktor ne derse o ama gönlümden geçen normal doğum.ağrı sancı çok olur ama doğurduktan sonra rahatlarız.
güle güle giy papuçunu :lepi:
:dance: inşallah
yaww krispi senin adını görünce canım cips çekiyoo yaww cokacimcoook ne alakaysa -tatlicadiarzu-
yaww krispi senin adını görünce canım cips çekiyoo yaww cokacimcoook ne alakaysa -tatlicadiarzu-
allah mutluluğunu daim etsin canımmm
sositososito sositososito :teytey: :teytey:
inşallah bende p.tesi güzel sonuç alırım böle şarkılar bestelerim
hepimiz güzel sağlıklı sonuçlar alalım inşallahhh kasım anneleri :Saruboceq:
git tabikide canım niye gidemeyesin 2 çocuklada gidebilirsin
hakkın tabikide gezmek tatil yapmak dinlenmek
kaydirigubbakcemile5
ne alaka olurmu bacım krispi çubuk krakerin ismi işte hani warya reklamlarda bi çıtırtı duyuyormusun o benim iştee ha ha haayyy
:roflol: dayak mı yemek istion bacım tekme tokat :mymeka: boxs yapsın bariya oynasın yaaa.tekme yumruk valla razıyım hepsine atsın yeterki.
doğur acım doğur bende öle düşünüyorum valla kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile canım cips istedi cokacimcoook
ayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:
iyi yapmışın canımm...güle güle giy...nasıl olsa doğduktan sonra hep ona alıcaksın :asigim:
kıs sen o kuzuları bırakıp da bi yere gidebilir misin yeme burda bizi... yerimseniben
yavv benim dr zaten sezeryan yapıyo başka şansım yok heralde... ama işime de gelmiyo diil...diyorum ki şeyimi keseceklerine karnımı kessinler... :roflol:
selam kk nın güzel anneleri nasılsınız??? size bir şey danışabilirmiyim mümknse?? aranızda zofer kullanan varmı? bu ialcı dr. kuzenime vermiş onun bulantıları çok kötüydü ama eczacı arkadaşıda sakın kullanma demiş ikilemde kaldı bulantılarıda fena??? fikri ve duyumu olan varsa çok acil cevap rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?