2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile canım cips istedi cokacimcoook

ayy benim de yaaa pringles la yatıp pringlesla kalkıyorum...3 kere yedim valla şimdiye kadar...kendimi tutmasam her gün yicem...en çok aşerdiğim şey bu...eriği bile geçti yaa.. senağlamasenağlama

evt biliyorum nazlıcım boynerde kestirdim bi tane gözüme ama tuttum kendimi belki daha güzelleri çıkar diye :lepi:
bu kadar muhabbetten sonra yarın kesin alışverişteyimm :roflol:

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
canım künefe istediii cokacimcoook şimdide yaaaa

Gel ben size alayım :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:naniknanik

Şeniz Şeniz Şeniz

yok kıs normal doğumda hiç iz kalmıyor walla hiç kesmemişler gibikaydirigubbakcemile3
nannnn ne korkutuyon milletiklava:walla ben hiç bağırmadım gayet güzel geçti hatta dr.la konuşa konuşa doğurdum.bayan bilmiş olarak herşeyi inceledimkaydirigubbakcemile3
walla bende anlatırım çok güsel bir duygu hemde daha 9 ay önce yaşadım
canım o çıbık krakerdende istedi şimdi kaydirigubbakcemile cokacimcoook
nann sende ne duysan ister oldun yaw akşama kadar ne yapıyorsun sen bu boğazla:roflol:

hahhhhh şimcik karakızımın canı bunuda çeker al işteee-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile canım cips istedi cokacimcoook
abbaaw bunlar beni yemeye niyetlendi ama size ağır gelirim ben 60 kilo

canım o çıbık krakerdende istedi şimdi kaydirigubbakcemile cokacimcoook
söz alacam sana kıraker cokacimcoook benim canım heç bişey istemiyo

canım cevap için teşekkürler öncelikle. valla 3. kutuyu arkadaşı olan eczaneden almaya kalkınca kullanmaması gerktiğini duymuş acayip paniklemiş durumda. kızlaaarrrr bir annenin yorumunuza ihtiyacı var. ZOFER hakkında bilgisi olan

kız banada ablam anlattı bacım kendüsünün sesi kısıldıydıda ondan dedim
her normal doğumda aynı olmuyor tabiki

ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam

uleyyynnnn aşeriyorum resmen yok künefe bende naptımm sağ avucumun içini yaladım memişime sürdümmmmmm :roflol: aşeripte yiyemiyosan böle yapılırmıştaaaaa koca karı lafı ama olsun ben gene de yaparınnn delikafadulden

delüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaa

hiç duymadım

abbaaw bunlar beni yemeye niyetlendi ama size ağır gelirim ben 60 kilo
sen en iyisi şu ismini değiştir yoksam gelüyrük yimeya cokacimcoook

yazık gı sana izlem yemekteyiz falan.ben hiç izlemiyom.
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
canım künefe istediii cokacimcoook şimdide yaaaa :

anaaaaam kız kocanı ara getirsin diyecemde adama yazık hangi birini alsında gelsin.kız şimdide kocanı istemesin canın

ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:

canım ya, sen niye hala buralardasın? tuvalet ihtiyacı hariç, ayaklarını uzatıp kalkmadan yatsana. yattığın yerden yazıyorsan o bile yorar seni.

ZOFER
Tablet

Adeka
Etken Madde(ler):
Ondansetron HCI

Piyasa Şekilleri:
8 mg: 10 tablet, 4 mg: 10 tablet, 8 mg: 6 tablet, 4 mg: 6 tabletlik blister ambalajlarda.

Kullanım Şekli:
Zofer dozu ve uygulama yolu kanser tedavisinin emetojenik potansiyeline göre değişir. Zofer dozu 8-32 mg arasında değişebilir. Post-operatif bulantı ve kusmanın tedavisinde tek doz 4 mg i.v. verilir.

Endikasyonları:
Ondansetron, sitotoksik kemoterapi ve radyoterapinin neden olduğu bulantı ve kusmaların tedavisinde, ayrıca post-operatif bulantı ve kusmanın önlenmesi ve tedavisinde de endikedir.

Kontrendikasyonları:
ılacın bileşimindeki maddelerden birine aşırı duyarlılık durumunda kullanılmamalıdır.

Uyarılar:
Ondansetron, hayvanlarda teratojenik değildir. ınsanlarda hamilelikte kullanımı denenmemiştir. Diğer ilaçlarda olduğu gibi, ondansetron, hamilelik sırasında, özellikle hamileliğin ilk üç ayında, hastaya sağlayacağı terapötik yararlar fetüse olabilecek muhtemel risklerini dengelemedikçe kullanılmamalıdır. Deneyler, ondansetronun emziren hayvanlarda süt ile atıldığını göstermiştir. Bu nedenle, ondansetron alan annelerin bebeklerini emzirmemeleri tavsiye edilir. Ondansetron psikomotor testlerde performansı bozmaz, sedasyona neden olmaz.

Yan Etkileri:
Başağrısı, başta ve epigastriumda kızarma ve sıcaklık duygusu, hıçkırık, bazen geçici, asemptomatik aminotransferaz artışları gibi yan etkiler görülebilir. Ondansetron kalın bağırsaktan geçiş süresini artırır ve bazı hastalarda kabızlığa neden olabilir. Nadiren bazıları şiddetli, anaflaksiyi içeren, erken aşırı duyarlılık reaksiyonları rapor edilmiştir. Nadiren kalıcı klinik sekel bulguları olmaksızın istemsiz hareket bozukluklarını düşündüren raporlar, nadiren nöbetler, göğüste ağrı, aritmi, hipotansiyon ve bradikardi bildirilmiştir.

kız banada ablam anlattı bacım kendüsünün sesi kısıldıydıda ondan dedim
her normal doğumda aynı olmuyor tabiki

ya tabi ben gittiğimde de bağıranlar vardı korkudan bacakların titredi bende mi böle olacağım diye ama allahtan olmadı.ama çok dua ettim kolay olsun diye kimi görsem hemen dua ediyorlardı kolay olsun diye inş bunda da öle olur.birde önce suyu gelenlerin daha zor oluyormuş doğumu sanırım benim suyum hiç gelmemişti

:roflol: hehe geçen teyzemde gün vardı benide çağırdı gittim işte.orda koca karılar falan önce konuştular balık malık diye.sonra aaaaaa canım senin canın ister şimdi avcunu kokla bari dediler.ayyyyyyy komedi bu koca karılar ha

Kullanılmasın diyor cnm ya birkaç sitede buldum aynısı özellikleride aynı ya içine baksaydınız ne yazıyor prospektüsü okuyun canım birde ve yinede kullanmasın bundan sonra.Doktor verdiğine göre bir bildiği vardır diyede düşünüyorum ama henüz kanıtlanmamış hamilelikte..

canım ya, sen niye hala buralardasın? tuvalet ihtiyacı hariç, ayaklarını uzatıp kalkmadan yatsana. yattığın yerden yazıyorsan o bile yorar seni.

hayatım burda kafamı dağıtıyom yoksa akşama kadar ağlıyorum deli gibii bana iyi geliyonuzzz :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…