kaydirigubbakcemile canım cips istedi cokacimcoook
Gel ben size alayım :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:naniknanik
Uniquem daha iyileri sizlerin olsun birtanem yeni çıkmış o ciciler galtyatör deniliyor bayıldım ve düzünüde buldum hepinize tavsiye ediyorum a.s. a.s.
ayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:
Gel ben size alayım :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:naniknanik
Şeniz Şeniz Şeniz
canım o çıbık krakerdende istedi şimdi kaydirigubbakcemile cokacimcoook
yok kıs normal doğumda hiç iz kalmıyor walla hiç kesmemişler gibikaydirigubbakcemile3iyi yapmışın canımm...güle güle giy...nasıl olsa doğduktan sonra hep ona alıcaksın :asigim:
kıs sen o kuzuları bırakıp da bi yere gidebilir misin yeme burda bizi... yerimseniben
yavv benim dr zaten sezeryan yapıyo başka şansım yok heralde... ama işime de gelmiyo diil...diyorum ki şeyimi keseceklerine karnımı kessinler... :roflol:
nannnn ne korkutuyon milletibacım sezeryandada oluyor ağrı sancı oda çok kolay bişey değil ama çığlık atana kadarda bağırmıyosun sezeryanda normal doğumda çığlık atmaktan karıların sesleri kısılıyo yok anam yok ben almım kalsın alanada mani olmayayım yapabile brawo derim o kader yani
ne alaka olurmu bacım krispi çubuk krakerin ismi işte hani warya reklamlarda bi çıtırtı duyuyormusun o benim iştee ha ha haayyy
walla bende anlatırım çok güsel bir duygu hemde daha 9 ay önce yaşadımO şarkı Kasım Annelerinin ilk Şarkısı hihoyyyt
Bıktık valla hani sadece kendimde de değil bak şimdi p.tesiyi iple çekiyorum sonra elif sun hadi bakalım ardından mart sonra diğer sonuçlar işte bu yüzden o şarkı hani benle bitseydi bu o zaman derdimki unutulduu birer birer eski testler eski testlerr:)))
Ama bakalım henüz devam ediyoruz ne zaman hepimizden mutlu haberler gelecek işte ozamanda hadi bakalım kimler dediğiniz gibi çatır çatır doğuruyo görücez :jeyyar:
Canlizim daha iyileri sizlerin olsun cnm a.s.
Bu arada doğuma yakın size doğumumu anlatırım hihoyyyt
nann sende ne duysan ister oldun yaw akşama kadar ne yapıyorsun sen bu boğazla:roflol:canım o çıbık krakerdende istedi şimdi kaydirigubbakcemile cokacimcoook
ayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
abboowww adam bi künefe yaptı of offfff çıtırrr çıtırrr harika görünüyo resmen şişeceeeem şimcii anaaaaammm olsada yisek benim canım çokkk çook istedi size de işkence edim dedimm :jeyyar:
abbaaw bunlar beni yemeye niyetlendi ama size ağır gelirim ben 60 kilokaydirigubbakcemile canım cips istedi cokacimcoook
söz alacam sana kıraker cokacimcoook benim canım heç bişey istemiyocanım o çıbık krakerdende istedi şimdi kaydirigubbakcemile cokacimcoook
ayy benim de yaaa pringles la yatıp pringlesla kalkıyorum...3 kere yedim valla şimdiye kadar...kendimi tutmasam her gün yicem...en çok aşerdiğim şey bu...eriği bile geçti yaa.. senağlamasenağlama
one kızz ilk defa duydum neki o
evt biliyorum nazlıcım boynerde kestirdim bi tane gözüme ama tuttum kendimi belki daha güzelleri çıkar diye :lepi:
bu kadar muhabbetten sonra yarın kesin alışverişteyimm :roflol:
Hiç duymadım canım ben ya o kadar bulantıda hiç birşey içmedim bildiğimiz kraker vs gibi şeylerle bastırdım hep belki kızlar biliyordur iyice araştırmadan kullanmayın olurmu nolur nolmaz hoş doktorlar veriyorlar ama olsun be cnm yinede bakın siz a.s.
yok kıs normal doğumda hiç iz kalmıyor walla hiç kesmemişler gibikaydirigubbakcemile3
nannnn ne korkutuyon milletiklava:walla ben hiç bağırmadım gayet güzel geçti hatta dr.la konuşa konuşa doğurdum.bayan bilmiş olarak herşeyi inceledimkaydirigubbakcemile3
walla bende anlatırım çok güsel bir duygu hemde daha 9 ay önce yaşadım
nann sende ne duysan ister oldun yaw akşama kadar ne yapıyorsun sen bu boğazla:roflol:
hahhhhh şimcik karakızımın canı bunuda çeker al işteee-tatlicadiarzu-
delüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaaayyy kızlarrr bi pislik yapacam şöyleki show da yemekteyizi izliyodum salak gibii
selam kk nın güzel anneleri nasılsınız??? size bir şey danışabilirmiyim mümknse?? aranızda zofer kullanan varmı? bu ialcı dr. kuzenime vermiş onun bulantıları çok kötüydü ama eczacı arkadaşıda sakın kullanma demiş ikilemde kaldı bulantılarıda fena??? fikri ve duyumu olan varsa çok acil cevap rica ediyorum
abbaaw bunlar beni yemeye niyetlendi ama size ağır gelirim ben 60 kilo
sen en iyisi şu ismini değiştir yoksam gelüyrük yimeyacokacimcoook
:roflol: dayak mı yemek istion bacım tekme tokat :mymeka: boxs yapsın bari
şaka biyana insan artık hissetmek istiyor varlıgını
allahdan bir mani olmassa öle düşünüyorum lülülülülülü
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
canım künefe istediii cokacimcoook şimdide yaaaa :
ayy benim canımda bu aralar birşey çekiyordu sağolsun kayserili bir arkadaşımın annesi yarın akşam yemeğe çağırdı onu yapacakmış nasıl sevindim anlatamam
ya hofffffffffffffff canım sıkılıyo benümmm yaaaa kızlar bu arada hala geçmedi benim kanama devam yarına geçmezse doktoru aricamm :1no2:
kız banada ablam anlattı bacım kendüsünün sesi kısıldıydıda ondan dedim
her normal doğumda aynı olmuyor tabiki
delüü kafamçokkarıştı pis canımız istedi biz hiç burda şekerpare lafı veriyok mu yada karpuzz aaaa
sen şekerpare ve karpuz demiyosan ben hiç zeytinyağlı yaprak sarma yada içli köfte diyomuyummmm hayatta sölememmmm laelaelaelaelae
mantı mı yoksaaaaaaaaaaaa cokacimcoook
uleyyynnnn aşeriyorum resmen yok künefe bende naptımm sağ avucumun içini yaladım memişime sürdümmmmmm :roflol: aşeripte yiyemiyosan böle yapılırmıştaaaaa koca karı lafı ama olsun ben gene de yaparınnn delikafadulden
canım ya, sen niye hala buralardasın? tuvalet ihtiyacı hariç, ayaklarını uzatıp kalkmadan yatsana. yattığın yerden yazıyorsan o bile yorar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?