2009 Kasm Anneleri

kızım sana söleyenlerde tam sallıyo haa tam tersi ooo erkek yukarda olur top gibi karnın olur kız aşağıda okur ve karın yaygın olurrr :CüvCüv:
ama benim kızıma hamileyken yukarıdaydı nefes alamıyordum kaburgalarıma geçiyordu kız oldu ablam we arkadaşımınki erkek şu anda ikisşininde karnı aşağıda ve top gibi ikisininde midesi bulanmadı
amaaaan boş wer bacım demekki birbirini tutmuyor

cerin -
evet haklısın benım erkek bebek 16 haftalık yuvarlak karnım var yaygın deıl kız bebekte popo buyutuyomus bıde...:))

ewet kız bebek popo büyütüyormuş onda hem fikirim

ya ekşi ew tatlı yemeye ne diyeceksiniz ye talıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
walla benim sağım solum belli olmuyor az önce biskrem yedim bir paket şimdi erik yiyorum bir kase ne olcek

canım gözünüz aydın hadi bakem ikinizin sonuçlarda iyi çıkar inşallah
ohh senin kızın olcek demiştim bilmişim yaaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

konuşun yawww niden susuonuz klava: demin pazara gıdenler vardı spariş verdim yaaa ben erik yemeden olmuyo nolcek benim sonum senağlama

arkadaşlar bugün ilk defa bebek mobilyası bakamaya gittik eşim erken merken dedi ama ben zorla götürdüm :jeyyar:
çok güzel şeyler vaar bir an önce almak istiyorum bizim bebek odası yapacağımız oda birazcık küçük kafamçokkarıştı ama odaya göre özellikle dolap vb üretilebiliyomuş ...
ya nezaman almak lazıım acaba, ben hep büyüyebilen yataklı takımara baktım 12 yaşa kadar kullanılabilyomuş...
mobilya konusunda bilgisi olan var mı?
beşik filan alamayı düşünmüyorum, mothercare de bide sepetler var 120-140 tl filan ilk 40 gün odada kullanmak için ondan alırım diye düşündüm..
çok heveslendim ya holeey holey :teytey:

canım hewesli olmanı anlıyorum ama henüz çok çok erken ben kızıma puset aldım küçük yatak odamıza onu koydum daha sonra yatak odası takımı aldım iki kapılı dolabı şifonyeri we beşik normal büyüyen değil zaten normal beşiktedeçocuk 6 yaşına kadar yatıyor şimdi kızım 3 yaşında ondan sonrada ikincide kullanır zaten eskir ilerde genç odası alırım bazalılar çok kullanışlı oluyor belki üçüncüyüde yaparım oda kullanırsa beşiği beşikten eser kalmaz
bebek doğunca hemen ayrı yatıramıyorsun pusetler çok kullanışlı taşınabilir hafif her yere getir ben gündüz salona gece yatak odama alırdım ben memnun kaldım ikincidede aynısını yaparım kızım artık kendi odasında yatar bebekte büyüyene kadar bizimle yatar hem puseti alınca oda takımını hemen almaya gerek kalmıyo maddi açıdan beim kızım 9 aylıktı takımı aldığımda doğmuştu yani nerdeyse bir yaşındaydı

geldim yiwrııııımmmmmmmmmmmm kız erikçii çok merak ediyom nann bu kadar eriğin sonunda sende pipi görürsen yuhhhhhh dicem artık heeee :tomato:

valla ya günde 1 kilo erik yiyom bencede yuhhhh bu kadar eriğin üstüne pipi çıkarsahakkını versin artık o kadar erigin real sen yıyon gıı en cok senın erkek mıs ya ondan

puset dediğin nası bişi? hiç bişi bilmiyorum bebekler ve eşyalar hakkında :1shok:

niye kiii:1shok:

ben de eve bi tansiyon aleti alalım diyodum... almayalımmı yaniiiiiii:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…